We bieden de mogelijkheid bij ons een puppy / socialisatie training te volgen.

De lessen worden gegeven op ons eigen terrein waar alle faciliteiten aanwezig zijn om alle aspecten van de socialisatie aan bod te laten komen. De cursus is bedoeld voor honden tussen de 8 weken en 6 maanden.
Uw jonge huisgenootje zal op een positieve manier met allerlei prikkels in aanraking komen, belangrijk voor hem/haar om op te groeien tot een stabiel kameraadje. Natuurlijk is het ook belangrijk om op deze leeftijd de basis te leggen voor een gehoorzame hond waar u met plezier mee kunt wandelen, ook hiervoor wordt de basis gelegd. Alle basisvaardigheden die u en uw hond nodig hebben tijdens een lang en plezierig leven samen komen aan bod. 
Plezier in de training voor baas en hond staat voorop om het beste resultaat te bereiken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u zeker adviseren en begeleiden tijdens de eerste spannende periode samen met uw pupje.

Onze lessen worden in een een-op-een setting gegeven, elke pup is tenslotte anders. Door deze persoonlijke aanpak heeft u als eigenaar alle aandacht. Een band opbouwen met uw pupje onder persoonlijke begeleiding maakt het mogelijk extra aandacht te besteden aan specifieke onderwerpen waar u als eigenaar tegenaan loopt.

Een cursus bestaat uit 6 wekelijkse lessen van 30 minuten waarvan een deel zal bestaan uit theorie. 
De cursus kost €150,- en wordt gegeven op een in onderling overleg bepaald tijdstip.
Een vervolg op deze basistraining zal zeker mogelijk zijn.

Voor informatie of om op te geven kunt u telefonisch contact leggen.
0418-591277

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.