Pups

Met enige regelmaat verwachten wij een nestje pups. Bij het maken van de combinaties staat gezondheid en karakter altijd centraal. Al onze honden worden onderzocht op erfelijke afwijkingen die binnen het ras een rol spelen, er wordt uitsluitend gefokt met hondjes die 'vrij' zijn bevonden van deze afwijkingen. De regels van de Nederlandse Teckelclub, waarbij we aangesloten zijn en ons conformeren aan het clubfokker-schap, zijn voor ons een uitgangspunt. We vinden het belangrijk dat onze hondjes ook voldoen aan de rastypische kenmerken. Onze hondjes zijn daarom ook vaak te vinden op nationale en internationale tentoonstellingen waar keurmeesters deze eigenschappen beoordelen.

U kunt onderstaand lezen óf er nestjes verwacht worden, voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Klik op het bericht (meer informatie en foto's) voor meer foto's

 

Vader Bretton Woods van de Hoefstal (Black and Tan)
Moeder Yakult Uut de Slikhoek
Geboren 02-2019
  Yakult Uut de Slikhoek is moeder geworden van 5 prachtige pups! er zijn 5 reutjes en 1 teefje geboren. Er zijn nog reutjes beschikbaar voor de juiste families.
Er zijn Dwerg langhaar pupjes geboren!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.