Pups

Met enige regelmaat verwachten wij een nestje pups. Bij het maken van de combinaties staat gezondheid en karakter altijd centraal. Al onze honden worden onderzocht op erfelijke afwijkingen die binnen het ras een rol spelen, er wordt uitsluitend gefokt met hondjes die 'vrij' zijn bevonden van deze afwijkingen. De regels van de Nederlandse Teckelclub, waarbij we aangesloten zijn en ons conformeren aan het clubfokker-schap, zijn voor ons een uitgangspunt. We vinden het belangrijk dat onze hondjes ook voldoen aan de rastypische kenmerken. Onze hondjes zijn daarom ook vaak te vinden op nationale en internationale tentoonstellingen waar keurmeesters deze eigenschappen beoordelen.

U kunt onderstaand lezen óf er nestjes verwacht worden, voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 

Vader Norden Liht Inspire Me (Rood)
Moeder Islay Mist Uut de Slikhoek
Geboren 24-6-2018
  We hebben een prachtig nestje kaninchen korthaar pupjes. 4 reuen in de kleur rood en black and tan en 1 black and tan dame. Er zijn nog reutjes beschikbaar voor een passend gezin. Voor meer informatie of kennismaking hebben we het liefst telefonisch contact. De door ons gefokte nestjes voldoen aan de gestelde voorwaarden voor de NTC Clubfokker alsmede van de Raad van Beheer.
Kaninchen korthaar pupjes geboren

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.