Pups

Met enige regelmaat verwachten wij een nestje pups. Bij het maken van de combinaties staat gezondheid en karakter altijd centraal. Al onze honden worden onderzocht op erfelijke afwijkingen die binnen het ras een rol spelen, er wordt uitsluitend gefokt met hondjes die 'vrij' zijn bevonden van deze afwijkingen. De regels van de Nederlandse Teckelclub, waarbij we aangesloten zijn en ons conformeren aan het clubfokker-schap, zijn voor ons een uitgangspunt. We vinden het belangrijk dat onze hondjes ook voldoen aan de rastypische kenmerken. Onze hondjes zijn daarom ook vaak te vinden op nationale en internationale tentoonstellingen waar keurmeesters deze eigenschappen beoordelen.

U kunt onderstaand lezen óf er nestjes verwacht worden, voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 

Vader Redgi Prado Hip Hop
Moeder Holy Soda Uut de Slikhoek
Verwacht begin februari
  We hopen begin februari weer een nestje kaninchen korthaar pupjes te krijgen!! De verwachte kleur van de pupjes is rood. De door ons gefokte nestjes voldoen aan de gestelde voorwaarden voor het NTC-Clubfokkerschap gesteld door de Nederlandse Teckelclub.X