Pups

Met enige regelmaat verwachten wij een nestje pups. Bij het maken van de combinaties staat gezondheid en karakter altijd centraal. Al onze honden worden onderzocht op erfelijke afwijkingen die binnen het ras een rol spelen, er wordt uitsluitend gefokt met hondjes die 'vrij' zijn bevonden van deze afwijkingen. De regels van de Nederlandse Teckelclub, waarbij we aangesloten zijn en ons conformeren aan het clubfokker-schap, zijn voor ons een uitgangspunt. We vinden het belangrijk dat onze hondjes ook voldoen aan de rastypische kenmerken. Onze hondjes zijn daarom ook vaak te vinden op nationale en internationale tentoonstellingen waar keurmeesters deze eigenschappen beoordelen.

U kunt onderstaand lezen óf er nestjes verwacht worden, voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Klik op het bericht (meer informatie en foto's) voor meer foto's

 

Vader Littl Fut Cappuccino
Moeder Uva Uut de Slikhoek
Geboren 21-03-2019
  Oranje Boven is een zilvertijger kaninchen langhaar reutje geboren op 21-03-2019 is nog plaatsbaar. Onze nestjes voldoen aan de gestelde voorwaarden voor de NTC-Clubfokker vanuit de Nederlandse Teckelclub en Raad van Beheer. Voor een kennismaking hebben we het liefst telefonisch contact.
Oranje Boven Uut de Slikhoek
Vader Littl Fut Cappuccino
Moeder Kaapse Pracht Uut de Slikhoek
Geboren 28-03-2019
  Panna Cotta is een chocolade and tan kaninchen langhaar reutje. Deze knappe man is geboren op 28-03-2019. Onze nestjes voldoen aan de gestelde voorwaarden voor de NTC-Clubfokker vanuit de Nederlandse Teckelclub en Raad van Beheer. Voor een kennismaking hebben we het liefst telefonisch contact.
Panna Cotta Pasion Uut de Slikhoek

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.