Pups

Met enige regelmaat verwachten wij een nestje pups. Bij het maken van de combinaties staat gezondheid en karakter altijd centraal. Al onze honden worden onderzocht op erfelijke afwijkingen die binnen het ras een rol spelen, er wordt uitsluitend gefokt met hondjes die 'vrij' zijn bevonden van deze afwijkingen. De regels van de Nederlandse Teckelclub, waarbij we aangesloten zijn en ons conformeren aan het clubfokker-schap, zijn voor ons een uitgangspunt. We vinden het belangrijk dat onze hondjes ook voldoen aan de rastypische kenmerken. Onze hondjes zijn daarom ook vaak te vinden op nationale en internationale tentoonstellingen waar keurmeesters deze eigenschappen beoordelen.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 

Pup in Corona-tijd
Wij realiseren ons erg goed dat wanneer er altijd al een wens is geweest voor een teckel als gezinslid, het extra verleidelijk is om dit moment te vervroegen omdat u wellicht thuis moet werken. U heeft immers alle tijd om het pupje nu op te voeden.
U zult in het belang van een pup kritisch naar de situatie moeten kijken wanneer u weer mag gaan werken. Is de pup dan hele dagen alleen thuis is het niet zo'n goed idee, hoe liefdevol thuis u ook kunt bieden, om nu een pup aan te schaffen.
We hebben op moment geen pups beschikbaar. Ook plaatsen we voorlopig geen mensen op onze wachtlijst.

 

 

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.