Nieuws over Gonczy Polski

Fabian en Mags

Fabian en Mags Fabian en Mags Fabian en Mags

Wat een heerlijke tijd hebben die 2!

De Gonczy Polski is FCI erkent!!

De Gonczy Polski is FCI erkent!!

Fantastisch nieuws. 

Per 07-11-2017 is het ras Gonczy Polski FCI erkent.Dit gebeurde tijdens de FCI vergadering voorafgaand aan de Wereld Show in Leipzig. Vanaf 2006 was het ras al voorlopig erkent bij de FCI. Dit betekent dat het ras op show ook het CACIB kan halen en Internationaal Kampioen kan worden!

De Gonczy Polski, ook wel Polish Hunting Dog valt onder rasgroep 6, FCI nr 354. Voor de gehele rasbeschrijving klikt u hier

Jachthondenshow 2016

Jachthondenshow 2016 Jachthondenshow 2016

Eens in de twee jaar wordt de jachthondenshow georganiseerd. Dit is een buitenshow speciaal voor de jachthonden waaronder ook groep 4 Dashonden en groep 6 waar de Gonczy Polski onder valt.

Ida Klusujaca Sfora, Mags, behaalde 1U CAC en BOB met een prachtig keurrapport. Tevens werd ze in de eindkeuring geselecteerd bij de laatste 5 beste uit de rasgroep!!

General Lee behaalde 1U, JCAC, CAC en beste reu!! Limoncello Uut de Slikhoek werd 4U in de jeugdklasse.

Prima resultaten op een mooie buitenshow waar alleen het weer niet mee werkte ;)

Uitslagen HD en ED onderzoek Mags

Uitslagen HD en ED onderzoek Mags

Er zijn röntgenfoto's gemaakt van de heupen en ellebogen van Mags. Deze foto's zijn gemaakt door een ,door de raad van beheer geaccrediteerde, dierenarts. In ons geval de praktijk in Sleeuwijk. Er zijn verschillende foto's gemaakt die hierna doorgestuurd zijn ter beoordeling naar de Raad van Beheer. Afgelopen week ontvingen we hiervan de uitslag en deze was zeer positief!! Mags is ED Vrij, en scoorde HD A!! We zijn hier erg blij mee, dit betekend dat we in de toekomst een nestje Gonczy Polski puppies gaan fokken!!

Mags..

Mags..

Mags gaat graag mee wandelen.

De Gonczy Polski heeft veel beweging nodig, mags loopt dan ook makkelijk een km of 6 per wandeling. Om haar energie kwijt te kunnen, maken we zo'n wandeling minstens 3 maal per week en loopt ze de overige dagen veel los op de speelweides met andere honden. Wanneer ze aan haar beweging en uitdaging komt kan ze 's avonds ook heerlijk op de bank liggen. Dit geld overigens ook voor de teckels. Wanneer een teckel te weinig uitdaging en beweging krijgt zal hij/zij vervelend worden en in sommige gevallen spullen in huis kapot maken. Een pup loopt nog niet zo veel natuurlijk, 5 min per maand dat ze oud zijn per wandeling houden wij als richtlijn. Dit kun je goed uitbouwen en wanneer de teckel volwassen is doet ze niet onder voor een grote hond. Zo gaat Cuba Libre ook makkelijk mee met een wandeling met Mags. Fantstische loopmaatjes dus!!

Holland Cup Amsterdam 11-12-2015

Holland Cup Amsterdam 11-12-2015

Holland Cup Amsterdam 11-12-2015

Dwerg Ruwhaar Hop Uut de Slikhoek had haar come back op de show na haar eerste nestje. Nog evenveel power als altijd! ze werd 3e in haar klasse met een Uitmuntend!

Keurmeester Igor Vyguzov (RU)

Ida Klususjaca Sfora behaald ook een mooie Uitmuntend in de jeugdklasse en won JCAC en CAC!

Keurmeester Jan Coppens (NL)

Zonnige oktober-dag met Mags

Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags

Prachtig oktober weer, wat foto's van Mags tijdens haar dagelijkse bezigheden ;)

Mags is 15 maanden oud nu..

IDS Luxemburg 29-08-2015

IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015

29/30-08-2015 show weekend in Luxemburg. Deze show was tevens de show waar de BeNeLux titel van Luxemburg te verdienen was.

Mags werd gekeurd door keurmeester Ger Cox uit Ierland en behaalde een 1Excl. JCACL en werd Beste van het ras! Met dit resultaat heeft ze de volgende titles verdiend: Luxemburg Jeugdkampioen'15, B.JW.Lux'15 & B.W.Lux'15. We zijn super blij met deze prachtige titels!!

We hebben er een leuk dagje van gemaakt en een hotel genomen wat ook Mags lekker vond na zo'n show-dag!

World Dogshow Milaan 2015

World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015

logo WDS.jpg

Mags heeft deelgenomen aan de Clubshow en de Wereldshow in Milaan. Mags behaalde super resultaten! Op de clubshow won ze de jeugdklasse met 1 Excellent. Op de wereldshow werd ze 2e in haar klasse met een Excellent. We hebben haar hele familie weer gezien. De moeder, zus, broer, half-zus en halfbroer waren aanwezig.

In de main-ring hebben we deelgenomen aan de breeder-class waarin de honden bij kennel Klusujaca Sfora gepresenteerd werden.

Ook hebben we van Milaan genoten, een heerlijke week Italië om niet te vergeten!

Keurmeesters,10-06 Dhr. Luigi Nerilli uit Italië en 11-06 Dhr Petru Muntean uit Romenië

Rotterdam IDS, Mags

Rotterdam IDS, Mags

25-26 juli 2015

Ida klusujaca Sfora FCI, Mags, heeft 25 & 26 juli deelgenomen aan de Internationale Dogshow in Rotterdam. Dit met fantastische resultaten! Op beide dagen won ze de jeugdklasse met JCAC en werd ze beste vh Ras met CAC. Mags is met dit resultaat Nederland Jeugd Kampioen 2015 en heeft de benodigde punten voor het Nederlands Kampioenschap. We zijn erg trots op de nog maar 12 maanden oude dame!

Keurmeesters: Mevr. Silvia Weber-Martegani (CH) & Mevr Anca Giura (Foto,RO)

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.