Tentoonstelling Maastricht

Tentoonstelling Maastricht

Zaterdag 25-09 & 26-09

Kaninchen korthaar Veuve Cliquot Uut de Slikhoek mocht haar show-debuut maken en deed dit ook zeer verdienstelijk met 1U in de jeugdklasse JCAC en CAC op zaterdag en een 2U met Res. CAC op zondag.
Kaninchen langhaar Val-dieu Uut de Slikhoek won de jeugdklas 1U JCAC en CAC op zaterdag en zondag 1U JCAC en Res. CAC! Hij heeft met deze resultaten zijn titel Nederlands Jeugdkampioen verdiend! Xellent Shaked Uut de Slikhoek was alleen zaterdag mee en behaalde 1U, JCAC en CAC. Op zondag mocht Purple Rain Uut de Slikhoek in haar plaats en behaalde een mooie 1U in de openklasse!
Kaninchen Ruwhaar Apple-Jim Uut de Slikhoek behaald op zaterdag een 1U in de jeugdklasse, JCAC en Res. CAC. op zondag werd hij 2e met Uitmuntend. Ook Apple Jim heeft met dit resultaat zijn NEderlands jeugdkampioenschap behaald! Zijn zus Aanmaak Uut de Slikhoek werd op beide dagen 2U in de jeugdklasse met Res. CAC.
Dwerg Ruwhaar Zesty Irishman Uut de Slikhoek gaat voor het eerst mee naar tentoonstelling. Zaterdag behaald hij 1U in de tussenklasse en op zondag 1U, CAC, CACIB. Safari Uut de Slikhoek word op beide dagen 2e in haar klasse en wint het Res. CAC.
Gonczy Polski Moja Muza El-Halem behaalt haar laatst benodigde JCAC op zaterdag 1U, JCAC, CAC en BOB! Ze heeft hiermee de titel Nederlands Jeugdkampioen verdiend!

Keurmeesters:
Zaterdag kaninchen korthaar door mevr. C Kersemeijer de overige teckels door mevr. P. Burunkai. Gonzcy Polski door dhr. R. Douma
Zondag alle teckels door Dhr. D. Rutten. Gonczy Polski mevr. P. Burunkai.

(Foto; Zesty Irishman Uut de Slikhoek)

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.