Kampioensclubmacht NTC

Kampioensclubmacht NTC

op Hemelvaartsdag zijn we traditiegetrouw naar de kampioensclubmacht van de Nederlandse teckelclub geweest.

Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek had zijn show debuut in de jongste puppy klasse, 1 Veelbelovend en beste jongste puppy van het ras! zijn moeder behaalde een 2 Uitmutend. Jus D'Orange Uut de Slikhoek werd 1e met Uitmuntend in de Fokkersklasse.

Kaninchen langhaar Littl Fut Cappuccino behaalde 1U in de openklasse en wordt Beste Reu!! Kaapse Pracht Uut de Slikhoek wint de fokkersklasse en word Res. beste teef.

Dwerg Ruwhaar Rivella Uut de Slikhoek heeft een mooi show-debuut en wint de jeugdklasse en uiteindelijk Res. beste reu. JCAC,  Dubbel CAC. Banyuls Uut de Slikhoek beste Jongste Puppy van het ras en Res. Beste jongste puppy in show!!
Ultra Exclusive Uut de Slikhoek word 2 Veelbelovend in de puppyklasse en Hemel Op Aarde Uut de Slikhoek 2U in de Jeugdklasse

Kaninchen Ruwhaar Veuve Amiot Uut de Slikhoek behaald 1U in de Fokkersklasse en Beste Reu! Pils Uut de Slikhoek 2U in de tussenklasse en Heinken Uut de Slikhoek 1 Uitmunten in de Kampioensklasse.

Keurmeesters:
Kaninchen korthaar Mevr. F. Lochs-Romans
Kaninchen Langhaar Dhr. J. Wauben
Dwerg en Kaninchen Ruwhaar  Dhr. J Blom

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.