IDS Weekend Maastricht

IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht

Dubbel show Maastricht,

Een druk weekend voor Coby, zij ging alleen met 8 teckels op pad. Gelukkig heeft ze veel hulp van collega's gekregen. De resultaten mochten er zijn! 'Uut de Slikhoek' is 2 veteranen kampioenen, 2 jeugdkampioenen en 3 Nederlands kampioenen rijker na dit weekend!!

zaterdag 26-09-2015;

Dwerg ruwhaar reu Otto werd beste reu met CAC en beste gebruikshond van het ras. Bij de kaninchens behaalde Apricot Fizz Uut de Slikhoek een nette 2U in de jeugdklasse, Paveks Kyra won de openklas en behaalde het Res. CAC waarmee Kyra NL Kampioen is geworden, Kamp. Four Roses Uut de Slikhoek behaalde een Veteranen CAC net als haar broer Kamp. French Coffee Uut de Slikhoek. French Coffee won zelfs nog het Res. CAC! Heineken Uut de Slikhoek werd 1U in de tussenklasse behaalde het CAC en werd zelfs beste van het ras! Korthaar kaninchen Flugel Uut de Slikhoek werd 1U geplaatst in de jeugdklasse en behaalde het res. CAC. Flugel is ook  NL jeugdkampioen nu! Last but not least.. onze langhaar dwerg Yakult Uut de Slikhoek won haar laatste res. CAC benodigd voor het NL Kampioenschap!!

Keurmeester Mevr. Gielisse NL

Zondag 27-09-2015

kaninchen Ruwhaar Apricot Fizz Uut de Slikhoek behaalde haar laatste jeugdpunt voor het Nl jeugdkampioenschap, Four Roses Uut de Slikhoek en French Coffee Uut de Slikhoek behaalde beide weer het veteranen CAC waardoor broer en zus nu ook als Veteranen Kampioen door het leven gaan! Heineken Uut de Slikhoek werd weer Beste van het Ras met CAC en blijft voorlopig thuis totdat ze 27 maanden is omdat ze meer dan genoeg kampioenspunten verzamelt heeft voor dit moment! Korthaar Kaninchen Flugel Uut de Slikhoek won weer het JCAC maar nu met het volle CAC er bij en werd dus beste teef van het ras! Otto spande de kroon vandaag want die won het CAC, de laatst benodigde voor zijn NL Kampioenschap, BOB en werd uiteindelijk beste teckel van de rasgroep!! Otto mag nu naar de hond van het jaarshow 2015. Wat zijn we trots op onze Deense kanjer die zich nu steeds meer vertrouwd voelt bij ons!!

Keurmeester Dhr. Hochstenbach NL

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.