IDS Rotterdam

IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam

29-07-2017, Rotterdam

Een drukke dag, Coby is alleen op show met de teckels omdat Maria thuis blijft om voor onze gasten in het Pension te zorgen. Het resultaat mag er zijn!

Kaninchen ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek behaald in de jeugdklasse een 1U, JCAC CAC en wordt beste van het ras! Uiteindelijk wordt onze Jillz als beste verkozen van de rasgroep!!! Kaninchen ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail was voor het eerst mee naar show en ook hij deed het super 1U in de jeugdklasse JCAC, CAC Beste reu!! Dwerg Ruwhaar Benedictine Uut de Slikhoek wordt definitief Nederlands Kampioen door het Res. CAC Res CACIB te winnen evenals onze kaninchen Langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek ook zei behaald met een Res. CAC en Res CACIB haar laatst benodigde punt voor het Nederlands Kampioenschap! Kaninchen korthaar Redgi Prado Hip Hop wint ook de jeugdklasse en scoort een JCAC, CAC en BOB!!! 

Was het dagje hard werken dubbel en dwars waard!!
Keurmeester Dhr. J Wauben (NL)

 

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.