IDS Maastricht dubbelshow 30-9 /01-10

IDS Maastricht dubbelshow 30-9 /01-10

30-09-2017

General Lee, dwerg ruwhaar wordt Nederlands Kampioen door het reserve CAC en hele CACIB te winnen! Urquell Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar gaat voor het eerst mee naar de show en haalt een mooie 2 uitmuntend in de jeugdklasse. Limonade Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar krijgt een mooie 3U tijdens haar show-debuut. Redgi Prado Hip Hop, kaninchen korthaar wint de jeugdklasse met 1U JCAC. Redgi heeft nu de titel Nederlands jeugdkampioen behaald! Baltiyskiy Talismann Cheerfull Tail, kaninchen ruwhaar 1U in de jeugdklasse met JCAC en wint ook het Res. CAC en Mag nu ook de titel Nederlands jeugdkampioen dragen! Berber Uut de Slikhoek wordt Beste van het ras met CAC en CACIB!! ook Berber heeft nu voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap.

Keurmeester Dhr. P. Berchtold (Oostenrijk)

01-10-2017

Urquell Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar behaalt een mooie 3 Uitmuntend in de jeugdklasse. Redgi Prado Hip Hop, 1U in de jeugdklasse met Res. CAC! Limonade Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar 2 Uitmuntend in de jeugdklasse. Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail 1 U in de jeugdklasse en beste reu! JCAC en CAC!

Keurmeester Dhr. Doval (ES)

2 gezellige dagen en mooie keurverslagen!

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.