Hond van het jaar- show 2017

Hond van het jaar- show 2017

Ook dit jaar waren onze teckels weer uitgenodigd voor deze prestigieuze show welke alleen op uitnodiging is. Deze 'verdien' je door een groepsplaatsing op een internationale show in Nederland en hangt samen met de titel Clubwinner. Uitgenodigd waren Chateau Migraine Uut de Slikhoek Kaninchen Langhaar, Fistashka Ot Mariny Kuranovoy kaninchen ruwhaar, Jillz Uut de Slikhoek kaninchen ruwhaar en General Lee dwerg ruwhaar. We hebben ervoor gekozen om Jillz en General Lee hier mee naar toe te nemen.

Een uitslag om nooit te vergeten, beide honden werden geselecteerd bij de beste 6 waarna Jillz beste van de rasgroep werd en runner-up was onze General Lee!!

Het was het 3e jaar op rij dat we op deze speciale show de rasgroep wonnen.
HVHJ'15 groep winner Cuba Libre Uut de Slikhoek, HVHJ'16 groep winnaar General Lee en HVHJ'17 Groep winner Jillz Uut de Slikhoek. Ook was de onderbouwing van de keurmeester voor de gekozen winnaar fantastisch. Dhr. Rutten stelde dat Jillz een prachtige kaninchen ruwhaar verschijning was met geen 'verdwerging kenmerken' en het silhouet had van een standaard dashond. Jillz had het beetje extra laten zien waardoor de keurmeester verliefd was geworden!!! Prachtig commentaar wat ons als fokker super trots maakt!

Een fantastisch begin van een nieuw show-jaar!!

Keurmeester: rasspecialist Dhr. D. Rutten (NL)

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.