Dubbelshow Bleiswijk

Dubbelshow Bleiswijk Dubbelshow Bleiswijk

Op zaterdag 2 november:

Kaninchen langhaar Kaapse Pracht Uut de Slikhoek gaat nu als Nederlands Kampioen door het leven door het Reserve CAC te winnen! Ook Kaninchen Ruwhaar Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek wordt Nederlands Kampioen door het winnen het het Reserve CAC. Kaninchen korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby wordt beste teef van het ras met CAC, hiermee is ook Santana Nederlands Kampioen, haar zoon Manhattan Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse JCAC wordt beste reu en uiteindelijk wint hij van zijn moeder en wordt beste van het ras!! Dat op zijn eerste show!! Dwerg Ruwhaar Banyuls Uut de Slikhoek maakt ook haar debuut op internationale show en wint de jeugdklasse JCAC en het Reserve CAC. Dwerg korthaar Mixed With Ice Uut de Slikhoek wordt 1U in de jeugdklasse JCAC en wint het Reserve CAC!!

Keurmeester Mevr. Ineke Koolmees (NL)

Zondag 3 november

Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek Wint de jeugdklasse JCAC en wordt beste reu CAC! Minidogland Santana Chocolate Baby wordt wederom beste teef en wint deze keer van haar zoon en wordt Beste van het Ras!! Dwerg korthaar Mixed With Ice de Slikhoek word 2U en Dwerg Ruwhaar Banyuls Uut de Slikhoek Wint de jeugdklasse JCAC en Reserve CAC!!

Keurmeester Dhr. E. Hendel (Israel) 

 

Weer een succesvolle dag voor onze teckels!! (foto onze knappe dwerg- ruwhaar Banyuls en korthaar Ice)

 

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.