Benelux & Wereldshow 2018!!

Benelux & Wereldshow 2018!!

Dit jaar vond de WERELDSHOW 2018 plaats in Amsterdam!! Dat konden wij natuurlijk niet missen!! Tevens was er de dag voorafgaand de Beneluxshow Nederland. We zijn een WORLD WINNER'18 rijker!!

Op de Beneluxshow hadden we 4 teckels ingeschreven. Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek en Coca Cola Lime Uut de Slikhoek. Kaninchen korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby en kaninchen ruwhaar Pils Uut de Slikhoek. Ze behaalde allen een Uitmuntende kwalificatie. Santana en Pils wisten ook beide een 2e plaats  te bemachtigen. 

Keurmeesters:
Dwerg Ruwhaar: Dhr. R. Velez Pico (PR)
Kaninchen korthaar: Mevr. Zeljka von Zidar (SI) 
Kaninchen Ruwhaar: Mevr. Zeljka Von Zidar (SI)

De Wereldshow was de dag er na voor de teckels. Wederom mooie kwalificaties en plaatsingen voor onze honden. Helaas geen titels mee naar huis kunnen nemen. General Lee werd knap 2e in een kampioensklasse van 10 kampioens-reuen. en Coca Cola Lime Uut de Slikhoek 3e in een sterkte tussenklasse. Onze kaninchen langhaar Kaapse Pracht Uut de Slikhoek werd 4e in de jeugdklasse. Helaas kregen Pils Uut de Slikhoek en haar moeder Heineken Uut de Slikhoek geen plaatsing. Dit waren grote en sterke klassen met veel competitie vanuit het buitenland.

Keurmeesters: 
Kaninchen Ruwhaar jeugd: Dhr. M Lepesaar (EE)
Kaninchen Ruwhaar: Dhr. Csaba Zsolt Lokodi (RO)
Kaninchen Langhaar: Anders Tunold Hanssen (NO)
Dwerg Ruwhaar: Mevr Horsten-Ceustermans (NL)

Op zaterdag namen we deel aan de wereldshow met onze Gonczy Polski Ida Klusujaca Sfora. Dit was de kers op de taart. 'Mags' wist de titel WERELDKAMPIOEN 2018 binnen te slepen. Wat zijn we ongelofelijk trots!! Er waren deelnemers uit Polen, Duitsland, Finland, Zweden en Frankrijk. Mags was de enige hond vanuit Nederland. Beste Teef met dubbel CAC, CACIB en DE titel World Winner '18

Keurmeester: Dhr. J Coppens (NL)

Dit show-weekend is mogelijk gemaakt door alle top meiden die ons dit seizoen helpen in ons pension. De dames hebben onze honden thuis, maar ook alle gasten in ons Hondenpension 'De Molshoop' perfect verzorgd. En gezorgd dat we met een gerust hart met onze honden op pad konden!!

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.