Benelux Show Rotterdam 2017

Benelux Show Rotterdam 2017 Benelux Show Rotterdam 2017 Benelux Show Rotterdam 2017 Benelux Show Rotterdam 2017

30-07-2017

Nog een drukke show-dag tijdens het hoogseizoen weekend in ons pension! Vandaag is Maria op pad met onze honden naar de IDS Rotterdam waar ook Benelux Winner titels te behalen zijn!

Kaninchen Ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail wint wederom de jeugdklasse met 1U, JCAC, CAC en word beste van het ras. Onze 'Moos' heeft nu ook zijn eerste titel te pakken! Benelux Junior Winner NL'17!! En dat met 10 maanden op zijn 2e show dag!!
Kaninchen Ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek weet ook de Benelux Junior Winster NL'17 te bemachtigen met JCAC en CAC. Jillz maakt een vliegende start! ze scoort zo goed dat ze voorlopig thuis mag blijven omdat ze na 4 shows al voldoende punten heeft voor het Nederlands Kampioenschap! NJK'17 is in the pocket ;) Kaninchen Ruwhaar Heineken Uut de Slikhoek behaalt het Res CAC en CACIB en de titel Benelux Winster'17! Chateau Migraine Uut de Slikhoek, Kaninchen Langhaar is de vorige dag Nederlands Kampioen geworden en sleept ook vandaag nog een titel in de wacht! CAC en Benelux Winster NL'17 KAninchen korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek behaalt Res. CAC en helaas net niet de titel..

Ida Klusujaca Sfora onze Gonczy Polski behaald ook haar CAC en Benelux Winster NL'17 en BOB!!

Keurmeester teckels: Mevr L. Finne (FI)
Keurmeester Gonczy Polski: Mevr L. Cox (IE)

Terug naar het overzicht

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.