Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws. klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Kampioensclubmatch NTC

Kampioensclubmatch NTC Kampioensclubmatch NTC Kampioensclubmatch NTC

De Jaarlijkse Clubmatch van de Nederlandse Teckelclub.

Een evenement met alléén maar teckels, daar moeten wij bij zijn natuurlijk! Dit jaar hebben maar liefst 14 Slikhoek teckeltjes deelgenomen. Hieronder de resultaten:

Dwerg Ruwharen:
Jeugdklasse reuen: General Lee 1Uitmuntend JCAC en werd beste reu met een dubbel CAC! Kampioensklasse reuen: Cuba Libre Uut de Slikhoek 1 Uitmuntend.
Gebruikshondenklasse: Otto 1Uitmuntend, beste gebruikshond vh ras, Beste Gebruikshond vd show!!

Puppyklasse teven; Thee Uut de Slikhoek 2e plaats Veelbelovend, Wiskey Uut de Slikhoek 1e plaats Veelbelovend. Wiskey werd later beste puppy van de show!
Jeugdklasse teven: Koum Quat Uut de Slikhoek 4 Uitmuntend, Limoncello Uut de Slikhoek 1 Uitmuntend JCAC
Fokkersklasse teven: Benedictine Uut de Slikhoek 1Uitmuntend, Filipetti Moscato Uut de Slikhoek 3 Uitmuntend

Kaninchen Ruwharen:Jeugdklasse teven: Ook dat nog Uut de Slikhoek 2 Uitmuntend
Fokkersklasse teven: Heineken Uut de Slikhoek 1 Uitmuntend
Kampioensklasse teven: Bar-Le-Duc Uut de Slikhoek 1Uitmuntend Beste vh ras met titel Clubwinner'16! Bar-Le-Duc werd 4e best in Show!!

Kaninchen Korthaar:
Puppyklasse teven: Holy Soda Uut de Slikhoek 1Veelbelovend beste puppy vh ras, Res. beste puppy in show.

Kaninchen Langhaar:
Fokkersklasse teven: Chateau Migraine Uut de Slikhoek 1U Beste teef met CAC en Beste van het Ras met titel Clubwinner'16! Chateau Migraine werd 8e Best in Show!

Keurmeesters:
Dhr. W. Hochstenbach, Dhr W. Wellens, Dhr J. Schepers

Wat een super oefening voor onze jonge hondjes en ook onze volwassen honden bewijzen mee te lopen aan de Nederlandse Top!!

Foto's volgen, individuele foto's van de honden door op de naam van de hond klikken.

Int. Dogshow 'De Utrecht'

Int. Dogshow 'De Utrecht' Int. Dogshow 'De Utrecht'

Wat een super dag weer voor de Slikhoek teckels!
Kaninchen ruwhaar teefje Fistashka ot Mariny Kuranovoy behaalde haar laatst benodigde JCAC en werd beste teef met CAC, ze is nu Nederlands Jeugdkampioen! Caipirinha Uut de Slikhoek behaalde zijn laatst benodigde Res CAC. voor zijn Nederlands kampioenschap! Bij de variëteit dwerg ruwhaar waren we niet minder succesvol, Benedictine Uut de Slikhoek behaalt op haar 3e show de laatst benodigde JCAC voor Nederlands Jeugdkampioen en werd beste teef met CAC wat genoeg punten oplevert voor het Nederlands kampioenschap. Daar moet ze nog even voor wachten want deze dame is pas 11 maanden oud. Super trots op de eerste nakomeling van Cuba Libre op show!! Onze Hop Uut de Slikhoek behaalt ook haar laatste Res. CAC en is ook Nederlands Kampioen nu! General Lee wordt op zijn 2e show weer BOB met JCAC en CAC en dit maal zelfs 2e in de groep!!

Keurmeester mevr. Kolk-van Beek,
foto: Jill Rhodin

Guusje op bezoek!

Guusje op bezoek!

We vinden het altijd erg leuk om de bij ons geboren honden nog eens te zien. Dit keer kwam Guusje op bezoek! Guusje is ruim 2,5 jaar en wat zo bijzonder is is dat 4 van haar nestgenoten nog steeds bij ons zijn! Ook haar moeder Nikita is nog bij ons, wel met pensioen..

Guusje heeft haar broer Cuba Libre en Moeder weer eens kunnen begroeten. Super leuk om haar weer te zien!

Vacatures binnen ons pension de Molshoop

We hebben bij ons pension "De Molshoop" een 2 - tal vacatures.

Het betreft een medewerker voor in het pension en een stagiaire voor schooljaar 2016 - 2017.

Klik voor info op ons logo :

Molshoop_logo.jpg

Volette

Volette

We hebben moeten besluiten om Volette te laten gaan. Volettte-re de la Voute Azuree heeft 12 jaar mogen worden en genoot de laatste 6 jaar van haar welverdiende pensioen. Volette heeft nog een aantal nakomelingen binnen onze kennel waaronder Vos Uut de Slikhoek. Volette is vredig ingeslapen, We zullen haar missen.

Show Hazerswoude-dorp

Show Hazerswoude-dorp

We waren weer op pad, dit maal met dwerg ruwhaar teefje Benedictine Uut de Slikhoek die de jeugdklasse won en zo weer een JCAC verdiende en ook nog eens beste teef werd. Hop Uut de Slikhoek kreeg een mooie 2U. Kaninchen langhaar teefje Chateau Migraine Uut de Slikhoek werd weer 1U in de jeugdklasse met JCAC wat betekend dat ze Nederlands Jeugdkampioen is geworden. Ook berd ze beste teef met CAC en Beste van het ras. Migraine heeft voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap en zal thuis mogen blijven tot 27 maanden waarna ze weer mag proberen het laatste puntje binnen te halen.

Onze jonge hondjes maken het weer waar!

Succes volle dag in Genk (BE)

Succes volle dag in Genk (BE)

Ruwhaar dwerg reu Cuba Libre Uut de Slikhoek, verdiende het CAC en CACIB. Elixer Uut de Slikhoek won ook haar klasse met CAC CACIB en werd BOS! Kaninchen Ruwhaar teefje Heineken Uut de Slikhoek won het CAC, CACIB en werd ook nog eens Beste van het ras! (foto)

De CACIB punten wilde we graag winnen op deze honden voor het Internationaal showkampioenschap, hiervoor moeten deze punten ook buiten Nederland behaald zijn. We zijn super trots dat dit in 1 show ook gelijk gelukt is!

Keurmeester Dhr. Heinesche (Luxemburg)

Benedictine Uut de Slikhoek oefent voor de eerste show

Benedictine Uut de Slikhoek oefent voor de eerste show Benedictine Uut de Slikhoek oefent voor de eerste show Benedictine Uut de Slikhoek oefent voor de eerste show

Bennie (Benedictine Uut de Slikhoek; Cuba Libre Uut de Slikhoek x Anisette Uut de Slikhoek) maakt zich klaar voor haar eerste show optreden, ze gaat mee wandelen met de kinderwagen, ook een goede oefening voor de show. Ze vind het allemaal wel prima, wat een heerlijke no-nonsense teckel!!

IDS Groningen 05-03-2016

IDS Groningen 05-03-2016

De eerste Internationale show voor Benedictine Uut de Slikhoek en General Lee die nog niet zo lang bij ons is. Beide maken een vliegende start op show gebied. Benedictine wint de jeugdklasse met JCAC en wordt beste teef van het ras. Hiermee heeft ze al een vol punt voor haar Nederlands Kampioenschap binnen. Ook General Lee wint de jeugdklasse met JCAC, wordt beste reu met CAC en Beste van het ras!! Kaninchen langhaar teefje Chateau Migraine Uut de Slikhoek weet voor de 2e keer ook de jeugdklasse te winnen en wordt ook beste teef van het ras, weer een JCAC en CAC voor haar!

 

Wiskey Uut de Slikhoek

Wiskey Uut de Slikhoek Wiskey Uut de Slikhoek

Wiskey Uut de Slikhoek geboren 04-11-2015 en nu 4 maanden oud. (Otto x La Chouffe Uut de Slikhoek) Deze dame weet al goed wat ze wel en niet wil. Het liefste ligt ze dan ook op haar krukje in de zon ;) geef haar eens ongelijk