Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Spreekwoordelijke 'Hond in de pot vinden'

Spreekwoordelijke 'Hond in de pot vinden'

Eat sleep play repeat..

Dat neemt deze dame wel erg letterlijk. Eten op, gelijk in slaap gevallen in de lege brokkenbak!

Takkie (kandeel Uut de Slikhoek) op bezoek

Takkie (kandeel Uut de Slikhoek) op bezoek

Afgelopen week werden we verrast met een bezoekje van Takkie! Takkie geboren bij Uut de Slikhoek op 17-08-2007 als Kandeel Uut de Slikhoek maakt het nog uitstekend bij de familie van Beek. Ze leeft hier als een ware koningin en heeft uitstekend personeel. Takkie is nog goed gezond en onmisbaar in het gezin!! Wat leuk dat we deze karakteristieke dame weer hebben gezien!

Zomerperiode

Zomerperiode

Tijdelijk zal het wat nieuws berichten wellicht wat rustiger zijn op onze site. We gaan met ons Hondenpension De Molshoop de drukke vakantieperiode in. Een zomer vol leuke (teckel)gasten, we hebben er zin in!

We wensen iedereen een hele fijne zomer. Geniet ervan!

Een berichtje van Flo

Een berichtje van Flo

Onlangs kregen we weer een berichtje waar we blij van worden! Dit is Flo, Flo is 16 jaar en 8 maanden geleden ook bij Uut de Slikhoek geboren. Wat heeft Flo een gouden mand bij Andre en Ilse! We hopen dat ze nog lang van Flo mogen genieten!!

De Baronie, buitenshow

De Baronie, buitenshow De Baronie, buitenshow

Op deze mooie showlocatie in de buitenlucht hadden we 3 honden ingeschreven.

Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en het Res. CAC. Kaninchen Ruwhaar Waltzing Mathilde Uut de Slikhoek behaalt 1U CAC, CACIB en BOB en kaninchen langhaar Littl Fut Fanta wint de jeugdklasse 1U, JCAC, CAC en BOB! het 2e jeugdpunt voor haar!

Keurmeester. Dhr. H. van den Berg (NL)

Jachthondenshow

Jachthondenshow

Jachthondenshow in Arnhem. 

Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek mocht mee. 1U in dejeugdklasse en een Res. CAC. Een punt voor het NJK!

Keurmeester Dhr. J. Busta (CZ)

Pinkstershow

Pinkstershow Pinkstershow

Een succesvolle en gezellige show-dag!

Kaninchen Korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek weet de laatst benodigde CAC binnen te slepen voor het Nederlands Kampioenschap! In style! 1U in de openklasse, CAC, CACIB en beste van het ras! Minidogland Santana Chocolate Baby wordt 2e in de jeugdklasse met een mooie uitmuntend. Kaninchen Langhaar Irish Mist Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse 1U, JCAC, CAC en BOB! Ze mag Nederlands Jeugdkampioen aan haar lijstje toevoegen! 

Keurmester: Dhr. L Quartel (NL)

Kaninchen Ruwhaar Waltzing Mathilda Uut de Slikhoek wint de openklasse 1U en behaalt het Res. CAC evenals Coca Cola Lime Uut de Slikhoek, dwergruwhaar.

Keurmeester: Dhr. A vd Broek (NL)

Sneak Peek van de laatste foto-shoot

Sneak Peek van de laatste foto-shoot

Urquell Uut de Slikhoek.

Wat een uitstraling heeft deze heer!!

Foto: Jeanet de Paauw

Wauw Frits 18!

Wauw Frits 18!

Hiep Hiep Hoera!

We kregen super leuk nieuws van de familie van Kempen. Frits geboren bij ons in het jaar 2000 is 29-05-2018 18 jaar geworden. Hij is nog op wat ouderdomskwaaltjes na gezond. 
Wij zijn natuurlijk heel blij voor de familie van Kempen dat ze Frits al zo lang bij zich hebben. 

Specialty Nederlandse Teckelclub

Specialty Nederlandse Teckelclub Specialty Nederlandse Teckelclub Specialty Nederlandse Teckelclub Specialty Nederlandse Teckelclub

10-05-2018
Traditiegetrouw de kampioensclubmatch van de Nederlandse Teckelclub. Daar waren onze teckels natuurlijk ook bij, en hoe! Super resultaten!!

Dwerg dashond ruwhaar: General Lee, onze kleine showman. Hij stelt ons nooit teleur en showde als een 'pro' CAC, BOB en Reserve best in show!! De titel Clubwinnaar 2018 mag erbij op zijn lijstje. Coca Cola Lime Uut de Slikhoek won heel knap een grote jeugdklasse en werd Reserve beste teef JCAC & Res. CAC. Maddox Uut de Slikhoek behaalde 1ZG in de jeugdklasse

Kaninchen dashond ruwhaar: Waltzing Mathilda Uut de Slikhoek Res. beste teef met Res. CAC. Jillz Uut de Slikhoek 1U in de fokkersklasse, Heineken Uut de Slikhoek 1U in de kampioensklasse. Veuve Amiot Uut de Slikhoek 1VB jongste puppyklasse, Pils Uut de Slikhoek 1VB in de puppyklasse Best Puppy of Breed, Reserve beste Pup van de show!!

Kaninchen dashond langhaar. Kaapse Pracht Uut de Slikhoek CAC, BOB haar 2e titel, Clubwinnaar 2018!! Irish Mist Uut de Slikhoek 1U in de Jeugdklasse JCAC, Migraine Uut de Slikhoek 1U in de kampioensklasse en Res. CAC

Kaninchen dashond korthaar: Minidogland Santana Chocolate Baby 1U in de jeugdklasse JCAC, CAC & BOB. Santana heeft haar 1e titel binnen Clubwinnaar 2018!! Holy Soda Uut de Slikhoek behaalde een mooie 1U in de openklasse.

Keurmeesters:
Dwerg en kaninchen ruwhaar. Dhr J. Robberts (NL)
Kaninchen korthaar. Mevr C. Gerber-Niedenzu (NL)
Kaninchen langhaar. Dhr L. Quartel (NL)

Overbodig om te benoemen hoe trots we zijn ;) we hebben super goede vertegenwoordigers van 4 variëteiten dashonden.

 

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.