Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws. klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Hond van het Jaar 2016

Hond van het Jaar 2016 Hond van het Jaar 2016 Hond van het Jaar 2016 Hond van het Jaar 2016

Hond van het Jaar-show 2016, We waren er weer bij.. Voor deze show word je uitgenodigd om in te schrijven. Wanneer de hond een rasgroep, op een Internationale Show, wint óf 2 of 3 wordt ontvangt deze een uitnodiging voor inschrijven. Dit jaar waren dat Heineken Uut de Slikhoek, Bar-Le-Duc Uut de Slikhoek, Chateau Migraine Uut de Slikhoek, Cuba Libre Uut de Slikhoek én General Lee.

Cuba Libre en General Lee hebben we meegenomen. En wat een succes hadden we weer!! Cuba Libre behoorde tot de laatste selectie van 6 en General Lee WON de groep net als Cuba Libre in 2015. Wat super trots zijn we op onze kanjers!!

Keurmeester Mevr. R Dijkhorst-Noij (NL)

Kerstshow Gorinchem 17-12-2016

Kerstshow Gorinchem 17-12-2016

Een super gezellige en fantastisch mooi opgezette show!

Dwerg Ruwhaar Thee Uut de Slikhoek was voor de 4e keer mee in de jeugdklasse. Ze werd wederom beste van de jeugd met JCAC, beste teef CAC en beste van het Ras!! Berber Uut de Slikhoek, kaninchen ruwhaar, was voor het eerst mee in de jeugdklasse en werd 3e met Uitmuntend 

Keurmeester Dhr. Rob Douma (NL)

Fijne Feestdagen

Fijne Feestdagen Fijne Feestdagen

Hondenpension de Molshoop en Teckelkennel 'Uut de Slikhoek' wenst u fantastische dagen!

Graag tot volgend jaar!

Winnershow met de Gonczy Polski

Winnershow met de Gonczy Polski Winnershow met de Gonczy Polski Winnershow met de Gonczy Polski Winnershow met de Gonczy Polski Winnershow met de Gonczy Polski

Ook Mags, Ida klusujaca Sfora, mag strijden voor de Winnertitel. Ze wordt 1 Uitmuntend met CAC en BOB. De Winster'16 titel in 'the pocket'!! Mags mag zich Nederlands Kampioen noemen met dit resultaat. dit was de eerste mogelijkheid voor een CAC na de 27 maanden.

In de eindkeuring behoorde ze tot de beste 6 van de rasgroep!

Keurmeester Dhr. Gunnar Nymann (DK)

127e editie Winnershow te Amsterdam

127e editie Winnershow te Amsterdam

Winnershow 10-12-2016

Dé show in Nederland, ieder jaar terugkerend in de Amsterdam RAI. Een competite met vaak ook veel buitenlandse exposanten we waren er weer bij..

Kaninchen langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek, wint de tussenklasse maar wordt helaas Res. beste teef met een Res. CAC nét naast de titel.. Kaninchen korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek wint heel knap een jeugdklasse van 7 honden, JCAC en behaald met dit resultaat weer een titel erbij!! Jeugd Winster 2016, ze wordt Res. beste teef met een Res. CAC.

Keurmeester Dhr. Joop Hiddes (NL)

General Lee, Dwerg Ruwhaar, valt bij deze keurmeester minder in de smaak als de dag ervoor en wordt 2e in de openklasse. Van Thee Uut de Slikhoek is onze Spaanse keurmeester wel hélemaal gecharmeerd. Thee wint de jeugdklasse JCAC, Jeugwinster'16 en wordt Beste teef met de Winster'16 titel. Thee behaalt 3 titels in 1 weekend!!! Onze Heineken Uut de Slikhoek, kaninchen Ruwhaar weet ook een titel te bemachtigen. vanuit de kampioensklasse wint ze de Winster titel 2016, CAC en wordt Beste van het Ras!!!

Keurmeester Dhr. Jose Vidal Montero (ES)

4 titels rijker, we zijn super blij met deze resultaten!

Holland Cup 2016

Holland Cup 2016 Holland Cup 2016 Holland Cup 2016 Holland Cup 2016

Holland Cup 09-12-2016

Holy Soda Uut de Slikhoek, kaninchen korthaar mocht het spits afbijten en won de jeugdklasse met JCAC, werd verkozen tot beste teef (CAC) én Beste van het Ras!! Thee Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar wint de jeugdklasse met JCAC en word Res. beste teef en behaald een Res. CAC! General Lee gooit nog steeds hoge ogen op show en wint zijn klasse, word beste reu met CAC, Beste van het Ras en later in de erering wordt hij verkozen tot beste van de rasgroep!!! Super trots zijn we. Met deze groepsoverwinning op zak gaan we General Lee zeker laten schitteren op de Hond van het Jaarshow 2016!!

Keurmeester: Rasspecialist Mw. E. Rhodin (SE)

Chocolade dwerg korthaar pupje

Chocolade dwerg korthaar pupje Chocolade dwerg korthaar pupje Chocolade dwerg korthaar pupje Chocolade dwerg korthaar pupje

Lambrusco heeft een nieuw thuis gevonden!

Pups van Tefka

Pups van Tefka Pups van Tefka Pups van Tefka

We zijn heel erg blij met dit zeldzaam grote nest puppies, het gaat super goed met moeder en kids, de oogjes gaan al open. Moeder Tefka vind nog wel dat de pups vooral van haar zijn en vind bezoek nog niet een groot feest. De pups hebben uiteenlopende kleuren van Merle tot Black and tan. Vader van de pups is Caipirinha Uut de Slikhoek. Alle pups zijn besproken.

IDS Dogshow Bleiswijk 5 & 6 November 2016

IDS Dogshow Bleiswijk 5 & 6 November 2016

Thee Uut de Slikhoek was de gelukkige, met super resultaten! Beide dagen won ze de jeugdklasse en werd ze beste teef. al 2 jeugdpunten voor deze dame binnen,  nog 1 te gaan!!

 

Keurmeesters:5-11 mw. A. Edlander (SE) 6-11 Dhr. A. Goransson (SE)

Regio Clubmatch NTC

Regio Clubmatch NTC Regio Clubmatch NTC

16-10-2016 Regionale Clubmatch van de Nederlandse Teckelclubmatch.

Creme de Cassis, kaninchen ruwhaar, mocht voor het eerst mee. Cassis kreeg een veelbelovend in de Jongste puppyklasse en werd ook nog eens beste jongste pup van de clubmatch! Minidogland Small Sweet Chocolat, kaninchen korthaar, mocht ook voor de eerste keer mee op pad en behaalde 1U in de jeugdklasse en werd beste van het ras!!

Wiskey Uut de Slikhoek, Dwerg Ruwhaar, werd 2U in de fokkersklasse en Thee Uut de Slikhoek, Dwerg Ruwhaar werd 1U in de jeugdklas. Koum Quat Uut de Slikhoek ook dwerg ruwhaar kreeg een 2ZG.

 

Keurmeesters: Dhr L. Quartel (NL) Dhr. T. Viets (NL) en Dhr. F. Naasens (BE)

Een leuk teckeldagje!!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.