Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

IDS Groningen 3 & 4 maart 2018

IDS Groningen 3 & 4 maart 2018 IDS Groningen 3 & 4 maart 2018 IDS Groningen 3 & 4 maart 2018 IDS Groningen 3 & 4 maart 2018 IDS Groningen 3 & 4 maart 2018 IDS Groningen 3 & 4 maart 2018

03-03-2018

Kaapse Pracht Uut de Slikhoek Kaninchen langhaar, maakt haar showdebuut. En hoe! Ze wint de jeugdklasse, beste teef en beste van het ras!! JCAC, CAC, BOB! Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail kaninchen ruwhaar wint de tussenklasse en behaalt CAC, CACIB en BOB. Limonade Uut de Slikhoek dwerg Ruwhaar, weet haar laatst benodigde jeugdpunt te pakken voor het Nederlands jeugdkampioenschap JCAC, CAC en BOB!!

Keurmeester: rasspecialist Dhr. D. Rutten (NL)

04-03-2018

Zelfde honden andere keurmeester.

Kaapse Pracht wint weer de jeugdklasse en word beste van het ras. JCAC, CAC, BOB ze heeft na dit weekend nog maar 1 JCAC nodig voor haar NJK! Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail wederom CAC, CACIB en BOB! Ook Limonade sluit haar show carrière in de jeugdklasse in stijl af JCAC, CAC en BOB!!

Keurmeester: Mevr H. Assenmacher (DE)

Super resultaten weer dit weekend!

Nieuwe aanwinst voor onze kennel

Nieuwe aanwinst voor onze kennel

Cappuccino hebben we mogen verwelkomen binnen onze familie! Cappuccino is een kaninchen langhaar reu in de kleur Chocolade and tan - Tijger. Cappuccino is nu 4,5 maand en we hopen dat hij mooi mag ontwikkelen! Binnenkort meer informatie en foto's van deze jonge man!

Littl Fut Cappuccino

IDS Eindhoven

IDS Eindhoven

Zaterdag 3-02-2018 zijn we naar Eindhoven geweest met onze hondjes. Dwerg ruwhaar Coca Cola Lime Uut de Slikhoek wist hier haar 2e JCAC te halen en werd Res. beste teef. Cola moest het voor beste teef opnemen tegen Thee Uut de Slikhoek, Thee werd beste teef en behaalde haar laatst benodigde CAC voor het Nederlands Kampioenschap!! Ook won ze het CACIB. Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail, kaninchen ruwhaar won de tussenklasse en behaalde het Res. CAC & Res. CACIB!

Keurmeester:

Dhr. J. de Kuijper (BE)

Hond van het jaar- show 2017

Hond van het jaar- show 2017

Ook dit jaar waren onze teckels weer uitgenodigd voor deze prestigieuze show welke alleen op uitnodiging is. Deze 'verdien' je door een groepsplaatsing op een internationale show in Nederland en hangt samen met de titel Clubwinner. Uitgenodigd waren Chateau Migraine Uut de Slikhoek Kaninchen Langhaar, Fistashka Ot Mariny Kuranovoy kaninchen ruwhaar, Jillz Uut de Slikhoek kaninchen ruwhaar en General Lee dwerg ruwhaar. We hebben ervoor gekozen om Jillz en General Lee hier mee naar toe te nemen.

Een uitslag om nooit te vergeten, beide honden werden geselecteerd bij de beste 6 waarna Jillz beste van de rasgroep werd en runner-up was onze General Lee!!

Het was het 3e jaar op rij dat we op deze speciale show de rasgroep wonnen.
HVHJ'15 groep winner Cuba Libre Uut de Slikhoek, HVHJ'16 groep winnaar General Lee en HVHJ'17 Groep winner Jillz Uut de Slikhoek. Ook was de onderbouwing van de keurmeester voor de gekozen winnaar fantastisch. Dhr. Rutten stelde dat Jillz een prachtige kaninchen ruwhaar verschijning was met geen 'verdwerging kenmerken' en het silhouet had van een standaard dashond. Jillz had het beetje extra laten zien waardoor de keurmeester verliefd was geworden!!! Prachtig commentaar wat ons als fokker super trots maakt!

Een fantastisch begin van een nieuw show-jaar!!

Keurmeester: rasspecialist Dhr. D. Rutten (NL)

IDS Weelde (BE)

IDS Weelde (BE)

IDS, Schaal der Kempen, te Weelde (BE)

Zondag 7-01-2018 zijn we met 4 teckeltjes afgereisd naar Belgie. Voor het internationaal kampioenschap zijn er ook CACIB's nodig in het buitenland behaald. hiertoe hebben we een poging gedaan en dat is zeer geslaagd!

Dwerg ruwhaar; General Lee, CAC, CACIB, BOB en 4e in de rasgroep! Thee Uut de Slikhoek CAC, CACIB, BOS. Kaninchen Ruwhaar; Heineken Uut de Slikhoek CAC, CACIB en BOB! Kaninchen langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek CAC, CACIB, BOS.
We hebben dus op alle hondjes de benodigde punten de eerste mogelijkheid gehaald!!

Keurmeester:

Dhr. A. Zeppi (IT)

Dr. Pepper Uut de Slikhoek

Dr. Pepper Uut de Slikhoek

Kamp. Dr. Pepper Uut de Slikhoek Lux. CH, W'06, Int. Show kampioen, Ned. Veteranen Kamp.

Onze lieve Pepper is niet meer. We hebben de moeilijke beslissing moeten nemen om Pepper te laten gaan. 
Een vreselijke week met groot verlies, wat een gemis..

30-03-2004 * 18-12-2017

 

Vos Uut de Slikhoek

Vos Uut de Slikhoek

Multi Kamp. Vos Uut de Slikhoek JW'08, NJK'09, W'09 '10 '11' '12 Int. show kamp Lux JCH, Lux CH.

Totaal onverwachts hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve Vos.
Wat missen we onze topper...

10-01-2008 * 14-12-2017

Mooie afsluiting van het show-jaar 2017!!

Mooie afsluiting van het show-jaar 2017!! Mooie afsluiting van het show-jaar 2017!!

16-12-2017 de laatste show van dit jaar voor ons. 

We sluiten het jaar mooi af. Onze topper kaninchen ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek JCAC, CAC en BOB, het zal voorlopig de laatste show zijn voor Jillz. Ze mag nog schitteren op de Hond van het Jaar show 2017 daarna zal ze een pauze hebben omdat ze meer dan genoeg punten heeft voor het Nederlands Kampioenschap. Dwerg ruwhaar Coca Cola Lime Uut de Slikhoek had haar debuut op show, en wat voor 1. Beste van het ras  vanuit jeugdklasse!! JCAC en CAC, super trots!!

Keurmeester Dhr. J Blom (NL)

Sneeuw!!

Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!!

11-12-17 Sneeuw in Nederland!!

Onze teckels genoten ervan!

IDS Winnershow 2017

IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017

10-12-'17 zijn we weer naar de Amsterdam Rai afgereisd om deel te nemen aan de Amsterdam Winnershow! Het was erg slecht weer met veel sneeuwval. We waren blij dat we 's avonds weer heelhuids thuis waren met onze hondjes maar wat een TOPdag hadden we!!

Dwerg Ruwhaar Urquell Uut de Slikhoek won een de jeugdklasse met JCAC en titel Jeugdwinner'17! General Lee werd beste reu vanuit de Kampioensklasse met titel Winner'17 Thee Uut de Slikhoek won Het CACIB.
Kaninchen Ruwhaar Holy Soda Uut de Slikhoek mocht de winnertitel verdedigen en won ook dit jaar de titel Winster'17 CAC, CACIB en Beste van het Ras. In de eindkeuring behoorde Soda tot de beste 6 geselecteerde!
Kaninchen Ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail won de jeugdklasse JCAC en Jeugdwinner'17. Jillz Uut de Slikhoek werd weer beste van het ras met JCAC, CAC en de titels Jeugdwinster'17 en Winster'17 Ook Jilzz behoorde in de eindkeuring tot de laatste 6 geselecteerde!
Gonczy Polski Ida Klusujaca Sfora mag wederom de Winner titel mee naar huis nemen!! CAC BOB Winster'17!!!

Winnershow blijft speciaal en wat zijn we trots op onze toppers die deze mooie titels mogen dragen!

Keurmeesters
Dwerg Ruwhaar. Dhr. Petru Muntean (RO)
Kaninchen korthaar en ruwhaar Mevr. Carmen Navarro Guisado (ES)
Gonczy Polski Dhr. Valerio Nateletti (IT)

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.