Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Een berichtje van Flo

Een berichtje van Flo

Onlangs kregen we weer een berichtje waar we blij van worden! Dit is Flo, Flo is 16 jaar en 8 maanden geleden ook bij Uut de Slikhoek geboren. Wat heeft Flo een gouden mand bij Andre en Ilse! We hopen dat ze nog lang van Flo mogen genieten!!

De Baronie, buitenshow

De Baronie, buitenshow De Baronie, buitenshow

Op deze mooie showlocatie in de buitenlucht hadden we 3 honden ingeschreven.

Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en het Res. CAC. Kaninchen Ruwhaar Waltzing Mathilde Uut de Slikhoek behaalt 1U CAC, CACIB en BOB en kaninchen langhaar Littl Fut Fanta wint de jeugdklasse 1U, JCAC, CAC en BOB! het 2e jeugdpunt voor haar!

Keurmeester. Dhr. H. van den Berg (NL)

Jachthondenshow

Jachthondenshow

Jachthondenshow in Arnhem. 

Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek mocht mee. 1U in dejeugdklasse en een Res. CAC. Een punt voor het NJK!

Keurmeester Dhr. J. Busta (CZ)

Pinkstershow

Pinkstershow Pinkstershow

Een succesvolle en gezellige show-dag!

Kaninchen Korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek weet de laatst benodigde CAC binnen te slepen voor het Nederlands Kampioenschap! In style! 1U in de openklasse, CAC, CACIB en beste van het ras! Minidogland Santana Chocolate Baby wordt 2e in de jeugdklasse met een mooie uitmuntend. Kaninchen Langhaar Irish Mist Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse 1U, JCAC, CAC en BOB! Ze mag Nederlands Jeugdkampioen aan haar lijstje toevoegen! 

Keurmester: Dhr. L Quartel (NL)

Kaninchen Ruwhaar Waltzing Mathilda Uut de Slikhoek wint de openklasse 1U en behaalt het Res. CAC evenals Coca Cola Lime Uut de Slikhoek, dwergruwhaar.

Keurmeester: Dhr. A vd Broek (NL)

Sneak Peek van de laatste foto-shoot

Sneak Peek van de laatste foto-shoot

Urquell Uut de Slikhoek.

Wat een uitstraling heeft deze heer!!

Foto: Jeanet de Paauw

Wauw Frits 18!

Wauw Frits 18!

Hiep Hiep Hoera!

We kregen super leuk nieuws van de familie van Kempen. Frits geboren bij ons in het jaar 2000 is 29-05-2018 18 jaar geworden. Hij is nog op wat ouderdomskwaaltjes na gezond. 
Wij zijn natuurlijk heel blij voor de familie van Kempen dat ze Frits al zo lang bij zich hebben. 

Specialty Nederlandse Teckelclub

Specialty Nederlandse Teckelclub Specialty Nederlandse Teckelclub Specialty Nederlandse Teckelclub Specialty Nederlandse Teckelclub

10-05-2018
Traditiegetrouw de kampioensclubmatch van de Nederlandse Teckelclub. Daar waren onze teckels natuurlijk ook bij, en hoe! Super resultaten!!

Dwerg dashond ruwhaar: General Lee, onze kleine showman. Hij stelt ons nooit teleur en showde als een 'pro' CAC, BOB en Reserve best in show!! De titel Clubwinnaar 2018 mag erbij op zijn lijstje. Coca Cola Lime Uut de Slikhoek won heel knap een grote jeugdklasse en werd Reserve beste teef JCAC & Res. CAC. Maddox Uut de Slikhoek behaalde 1ZG in de jeugdklasse

Kaninchen dashond ruwhaar: Waltzing Mathilda Uut de Slikhoek Res. beste teef met Res. CAC. Jillz Uut de Slikhoek 1U in de fokkersklasse, Heineken Uut de Slikhoek 1U in de kampioensklasse. Veuve Amiot Uut de Slikhoek 1VB jongste puppyklasse, Pils Uut de Slikhoek 1VB in de puppyklasse Best Puppy of Breed, Reserve beste Pup van de show!!

Kaninchen dashond langhaar. Kaapse Pracht Uut de Slikhoek CAC, BOB haar 2e titel, Clubwinnaar 2018!! Irish Mist Uut de Slikhoek 1U in de Jeugdklasse JCAC, Migraine Uut de Slikhoek 1U in de kampioensklasse en Res. CAC

Kaninchen dashond korthaar: Minidogland Santana Chocolate Baby 1U in de jeugdklasse JCAC, CAC & BOB. Santana heeft haar 1e titel binnen Clubwinnaar 2018!! Holy Soda Uut de Slikhoek behaalde een mooie 1U in de openklasse.

Keurmeesters:
Dwerg en kaninchen ruwhaar. Dhr J. Robberts (NL)
Kaninchen korthaar. Mevr C. Gerber-Niedenzu (NL)
Kaninchen langhaar. Dhr L. Quartel (NL)

Overbodig om te benoemen hoe trots we zijn ;) we hebben super goede vertegenwoordigers van 4 variëteiten dashonden.

 

Award-winnares Jillz Uut de Slikhoek

Award-winnares Jillz Uut de Slikhoek

Afgelopen week mochten we 2 hele bijzondere awards in ontvangst nemen voor Kaninchen Ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek
Jillz is award-winnares van rasgroep 4 binnen Eukanuba-award competitie. Hiervoor kreeg zij een mooie glazen troffee uitgereikt. Ook is deze knappe dame showhond 2017 geworden van de Nederlandse Teckelclub. Wederom een mooie glazen troffee in ontvangst nemen en is Jillz 'Covergirl' van deze editie van de Dashond!!

We zijn ontzettend trots op deze Slikhoek dame die naast haar schoonheid bezit over een bijzonder lief en sociaal karakter wat voor ons het plaatje compleet maakt!!

IDS Utrecht

IDS Utrecht

Een show wel heel dicht bij huis! 
Minidogland Santana Chocolate Baby, Kaninchen korthaar, maakte hier haar showdebuut een mooie 2 Uitmuntend in de jeugdklasse. Holy Soda Uut de Slikhoek was ook 2 Uitmuntend in haar klasse met het Res. CACIB. Dit was voor Soda weer haar eerste show na haar nestje! Kaninchen Langhaar, Littl Fut Fanta, had ook een show debuut en won de jeugdklasse en werd beste teef. Dit betekend gelijk een JCAC en een CAC op haar eerste show!
Coca Cola Lime Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar verdiende ook een JCAC, CAC en werd beste van het Ras! Met dit resultaat is Cola definitief NJK'18
We zijn uiteraard weer super trots op onze jonge sterren!!

Keurmeester korthaar: Dhr. J Sloot (NL)
Keurmeester langhaar en ruwhaar: Mevr. C. Heijnen (NL)

Veuve Amiot Uut de Slikhoek

Veuve Amiot Uut de Slikhoek Veuve Amiot Uut de Slikhoek Veuve Amiot Uut de Slikhoek

We zijn blij met zijn ontwikkelingen!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.