Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws. klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Snapshot haar-variëteit Dashond

Snapshot haar-variëteit Dashond Snapshot haar-variëteit Dashond

Op deze foto zijn de 3 haar-variëteiten van de teckel goed te zien.

Met ons mee zijn:
Kaninchen Ruwhaar, wildkleur, Heineken Uut de Slikhoek
Kaninchen Korthaar, rood, Holy Soda Uut de Slikhoek
Kaninchen Langhaar, Black and Tan, Chateau Migraine Uut de Slikhoek

IDS Luxemburg, Benelux

IDS Luxemburg, Benelux IDS Luxemburg, Benelux IDS Luxemburg, Benelux

10-09-2016

Ida Klusujaca Sfora, Mags, wint BOB met CACL en titel Benelux Winster'16 Lux! In een pittig vertegenwoordigde rasgroep 6 wordt ze 3e een podiumplaats!!

Keurmeester Mevrouw D. Witkowksa Polen

 

11-09-2016

Ook met onze teckels afgereisd naar Luxemburg. Dwerg Ruwhaar General Lee word 3e in een sterkte jeugdklasse, kaninchen ruwhaar Heineken Uut de Slikhoek behaald een 4e plaats in de openklasse.
Keurmeester Dhr. J. vanaken, België

Kaninchen korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek behaald knap een 2e plaats in de jeugdklasse!
Keurmeester Dhr. A. Owstrowski, Polen

IDS Rotterdam, Dubbelshow

IDS Rotterdam, Dubbelshow

Zaterdag 03-09-2016

Dwergdashond Ruwhaar Elixer Uut de Slikhoek wint de openklasse, wordt BOS, CACIB en behaalt met dit resultaat haar laatst benodigde CAC voor het Definitief Nederlands Kampioenschap. General Lee wordt BOB vanuit de tussenklasse, CACIB, CAC en wordt 3e best in groep!
Kaninhen Ruwhaar Apricot Fizz Uut de Slikhoek wordt ook beste van het ras vanuit de openklasse, CAC, CACIB en is ook met dit resultaat Nederlands Kampioen!!!
Kaninchen Korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek wordt ook beste van het ras vanuit de jeugdklasse JCAC en CAC. Flugel Uut de Slikhoek verdiend het Res. CAC en ook dit is voldoende voor haar titel Nederlands Kampioen!!

3 Nederlands Kampioenen rijker!!
Keurmeester Dhr. R Doedijns uit Nederland

 

Zondag 04-09-2016

We laten onze nieuwe kampioenen thuis en ook General Lee houdt verder weekend ;) Limocello Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar. wordt 2e met Uitmuntend in de jeugdklasse. Holy Soda Uut de Slikhoek behaald JCAC en res. CAC nog 1 JCAC te gaan..

Keurmeester Dhr. H. Lehkonen uit Finland

Eerste show na de zomer is een feit!

Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit!

Vrijdag 26-08-2016 werden de rassen uit rasgroep 6 gekeurd en zijn we met 'Mags' geweest. Er was een mooie vertegenwoordiging van het ras, er waren 10 Gonzcy Polski's! Mags, Ida Klusujaca Sfora won haar klasse met Excellent en werd beste teef van het ras. Wat haar de titels Europees Winster'16, BeNeLux Winster BE'16 én Belgisch Winster'16 oplevert. Wat zijn we ongelooflijk trots dat we zon mooie ras-vertegenwoordigster in Nederland hebben!!!

Keurmeester Dhr. Favre uit Frankrijk

Zondag 28-08-2016 was het de beurt aan de teckels. Kaninchen Langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek greep nét naast de titel europees jeugdkampioen en werd 2e in een grote klasse met excellent. Holy Soda Uut de Slikhoek, kaninchen korthaar, behaalde een fantastische 4e plaats met Excellent in een sterke jeugdklasse van 15 honden vanuit de hele wereld. Onze kaninchen ruwhaar Heineken Uut de Slikhoek wint haar klasse met excellent maar wordt helaas niet geplaatst voor de titel Europees Winster. Dwerg Ruwhaar Elixer Uut de Slikhoek verdient een fraaie 4e plaats in de openklasse.

Helaas in alle klasse naast de titels maar erg trots op onze honden.

Keurmeesters: Mevr. L. Gonzalez uit Gibraltar, mevr S. Jarmer uit Oostenrijk, Dhr. L. Pichard uit Zwitserland

Zomerstop shows

Zomerstop shows

De hele maand juli en tot eind augustus houden onze teckels 'zomervakantie'. Er zijn geen Nederlandse shows in deze periode en we kunnen vanwege de drukte in ons pension niet naar het buitenland afreizen.
Wel hopen we nog een nestje te verwelkomen in de zomer, meer daarover vind u ter zijner tijd op de pagina pups
Ons pension de Molshoop zal weer gezellig druk zijn aankomende tijd. Ook nieuwsgierig naar ons pension dat ook voor teckel-gasten geschikt is? Neem dan een kijkje op onze website! Voor de zomervakantie (tm half augustus) zitten we al vol. Voor de overige periode kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Happy Holidays!!

IDS Outdoor Uden & Meierijshow in Den Bosch

IDS Outdoor Uden & Meierijshow in Den Bosch

2 daagse show in de Brabanthallen in Den Bosch. De Laatste shows voor de tijdelijke zomerstop. General Lee, Limoncello Uut de Slikhoek en Ook dat nog Uut de Slikhoek waren deze dagen mee.

General Lee wint op de 18-06 JCAC en wordt beste reu met CAC op 19-06 wint hij JCAC, CAC en BOB en wordt 3e in de rasgroep!!
Limoncello behaald op beide dagen een 2 Uitmuntend
Ook dat Nog behaalt op 18-06 een 2 Uitmuntend en op 19-06 een 2 ZG. Helemaal blij gaan wij de zomer periode tegemoet!

Keurmeester: 18-06 Z Fogarty (Ierland)
19-06 R Dijkhorst-Noij (Nederland)

 

 

25 jaar lid Nederlandse Teckelclub

25 jaar lid Nederlandse Teckelclub

Coby is dit jaar 25 jaar lid van de Nederlandse Teckelclub.

Hiervoor heeft ze een speldje en een oorkonde in ontvangst mogen nemen.

IDS De Baronie 2016

IDS De Baronie 2016 IDS De Baronie 2016 IDS De Baronie 2016

Coby is met de teckeltjes weer naar de show geweest, met weer super resultaten!!

kaninchenruwhaar teefje Ook dat Nog Uut de Slikhoek behaalde 1U, JCAC, CAC en werd Beste van het ras! Dwerg ruwhaar Limoncello Uut de Slikhoek werd 2e in haar klasse maar behaalde daarna wel het res. CAC! Kers op de taart was weer onze General Lee hij werd 1U, JCAC, CAC, BOB en Beste van de rasgroep, en Best in Show #6!! Ongelooflijk trots weer!!

 

Keurmeester mevr. E. Weijenborg-Weggemans NL

Jachthondenshow 2016

Jachthondenshow 2016 Jachthondenshow 2016

Eens in de twee jaar wordt de jachthondenshow georganiseerd. Dit is een buitenshow speciaal voor de jachthonden waaronder ook groep 4 Dashonden en groep 6 waar de Gonczy Polski onder valt.

Ida Klusujaca Sfora, Mags, behaalde 1U CAC en BOB met een prachtig keurrapport. Tevens werd ze in de eindkeuring geselecteerd bij de laatste 5 beste uit de rasgroep!!

General Lee behaalde 1U, JCAC, CAC en beste reu!! Limoncello Uut de Slikhoek werd 4U in de jeugdklasse.

Prima resultaten op een mooie buitenshow waar alleen het weer niet mee werkte ;)

Uitslagen HD en ED onderzoek Mags

Uitslagen HD en ED onderzoek Mags

Er zijn röntgenfoto's gemaakt van de heupen en ellebogen van Mags. Deze foto's zijn gemaakt door een ,door de raad van beheer geaccrediteerde, dierenarts. In ons geval de praktijk in Sleeuwijk. Er zijn verschillende foto's gemaakt die hierna doorgestuurd zijn ter beoordeling naar de Raad van Beheer. Afgelopen week ontvingen we hiervan de uitslag en deze was zeer positief!! Mags is ED Vrij, en scoorde HD A!! We zijn hier erg blij mee, dit betekend dat we in de toekomst een nestje Gonczy Polski puppies gaan fokken!!