Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Dubbelshow Rotterdam

Dubbelshow Rotterdam

Kaninchen Langhaar Littl Fut Cappuccino wist zijn laatst benodigde punten voor het Nederlands jeugdkampioenschap en Nederlands kampioenschap binnen te halen. En dat in 3 shows!
Kaninchen ruwhaar Veuve Amiot Uut de Slikhoek maakte zijn show-debuut en behaalde beide dagen JCAC, CAC en werd zondag 09-09-18 ook nog beste van het ras!! Kaninchen Ruwhaar Pils Uut de Slikhoek behaald op 08-09 het Res. CAC en op 09-09 JCAC, CAC!!

Weer 2 leuke dagen met collega's en super resultaten met onze teckels!!

Keurmeesters
08-09-2018 langhaar: Dhr. J Muldoon (IE)
08-09-2018 ruwhaar: Dhr. J. Sloot (NL)
09-09-2018 ruwhaar: Dhr. E. Patterson (IE)

Benelux & Wereldshow 2018!!

Benelux & Wereldshow 2018!!

Dit jaar vond de WERELDSHOW 2018 plaats in Amsterdam!! Dat konden wij natuurlijk niet missen!! Tevens was er de dag voorafgaand de Beneluxshow Nederland. We zijn een WORLD WINNER'18 rijker!!

Op de Beneluxshow hadden we 4 teckels ingeschreven. Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek en Coca Cola Lime Uut de Slikhoek. Kaninchen korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby en kaninchen ruwhaar Pils Uut de Slikhoek. Ze behaalde allen een Uitmuntende kwalificatie. Santana en Pils wisten ook beide een 2e plaats  te bemachtigen. 

Keurmeesters:
Dwerg Ruwhaar: Dhr. R. Velez Pico (PR)
Kaninchen korthaar: Mevr. Zeljka von Zidar (SI) 
Kaninchen Ruwhaar: Mevr. Zeljka Von Zidar (SI)

De Wereldshow was de dag er na voor de teckels. Wederom mooie kwalificaties en plaatsingen voor onze honden. Helaas geen titels mee naar huis kunnen nemen. General Lee werd knap 2e in een kampioensklasse van 10 kampioens-reuen. en Coca Cola Lime Uut de Slikhoek 3e in een sterkte tussenklasse. Onze kaninchen langhaar Kaapse Pracht Uut de Slikhoek werd 4e in de jeugdklasse. Helaas kregen Pils Uut de Slikhoek en haar moeder Heineken Uut de Slikhoek geen plaatsing. Dit waren grote en sterke klassen met veel competitie vanuit het buitenland.

Keurmeesters: 
Kaninchen Ruwhaar jeugd: Dhr. M Lepesaar (EE)
Kaninchen Ruwhaar: Dhr. Csaba Zsolt Lokodi (RO)
Kaninchen Langhaar: Anders Tunold Hanssen (NO)
Dwerg Ruwhaar: Mevr Horsten-Ceustermans (NL)

Op zaterdag namen we deel aan de wereldshow met onze Gonczy Polski Ida Klusujaca Sfora. Dit was de kers op de taart. 'Mags' wist de titel WERELDKAMPIOEN 2018 binnen te slepen. Wat zijn we ongelofelijk trots!! Er waren deelnemers uit Polen, Duitsland, Finland, Zweden en Frankrijk. Mags was de enige hond vanuit Nederland. Beste Teef met dubbel CAC, CACIB en DE titel World Winner '18

Keurmeester: Dhr. J Coppens (NL)

Dit show-weekend is mogelijk gemaakt door alle top meiden die ons dit seizoen helpen in ons pension. De dames hebben onze honden thuis, maar ook alle gasten in ons Hondenpension 'De Molshoop' perfect verzorgd. En gezorgd dat we met een gerust hart met onze honden op pad konden!!

Nog een dagje show in ' s Hertogenbosch

Nog een dagje show in ' s Hertogenbosch Nog een dagje show in ' s Hertogenbosch Nog een dagje show in ' s Hertogenbosch

2e show-dag in Brabant IDS Meijerij show 05-08-2018. Coby is wederom alleen met de teckels naar show. 

Kaninchen langhaar Littl Fut Cappuccino scoort zijn 2e JCAC en verdiend ook zijn 2e CAC, ook weer beste van het ras! kaninchen korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby mag vanaf nu door het leven met haar 2e titel namelijk NJK'18! vandaag scoorde ze JCAC, CAC en BOB!! Tevens wordt ze beste teckel van de show door rasgroep 4 te winnen!!!!
Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek JCAC en Res. CAC!!

Even een paar dagen bijkomen voor onze teckels en dan gaan we ons weer klaar maken voor de Benelux Show in Amsterdam en de wereldshow!! 

Brabantcup

Brabantcup Brabantcup Brabantcup

Dit keer ging Coby weer alleen met de hondjes naar de show in 's Hertogenbosch. We hebben namelijk het drukste weekend van de zomer in ons hondenpension. Dus Maria blijft bij onze gasten. Coby heeft een zeer succesvolle dag met onze teckeltjes!!

Kaninchen Langhaar Littl Fut Cappuccino gaat voor het eerst mee naar show en wint JCAC, CAC en wordt beste van het Ras!! Littl Fut Fanta behaald ook JCAC en CAC, met dit resultaat is ze NJK'18 en heeft ze in 3 shows voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap behaalt!!
Kaninchen Korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby wint ook JCAC, CAC en beste van het Ras!! Nog 1 JCAC te gaan voor het Nederlands Jeugdkampioenschap.
Dwerg Ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek ook JCAC, CAC en Beste van het Ras en ook Maddox mag de titel NJK'18 op zijn stamboom toevoegen.
Kaninchen Ruwhaar Berber Uut de Slikhoek wordt Nederlands Kampioen door het Res. CAC te winnen!!

Keurmeester Dhr. J de Cuijper (BE)

Superrrrr trots weer op deze prestaties met deze temperaturen!!

Snapshots

Snapshots Snapshots Snapshots Snapshots

Even een paar foto-tjes van onze jonge hondjes. Ze ontwikkelen allemaal erg leuk! Gin en Hemel zijn nu 3 maanden. Druif 4 maanden en Dora is bijna 9 maanden.

We zijn blij met dit 4-tal!

Coco is niet meer..

Coco is niet meer..

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze Coco op bijna 15 jarige leeftijd.Het laatste jaar werd Coco snel oud en begon last te krijgen van zijn ouderdomskwaaltjes. Coco is zijn hele leven energiek, gezond en vooral super happy geweest. Een reden voor ons om niet egoïstisch te zijn en hem de rust te geven die hij verdiend. Tot op de laatste dag blij met zijn vriendinnen en alle aandacht. We gaan hem missen!

Kamp. Usdik Sam de la Voute Azuree NJK 02-12-2003 ~ 11-07-2018

Fabian en Mags

Fabian en Mags Fabian en Mags Fabian en Mags

Wat een heerlijke tijd hebben die 2!

Spreekwoordelijke 'Hond in de pot vinden'

Spreekwoordelijke 'Hond in de pot vinden'

Eat sleep play repeat..

Dat neemt deze dame wel erg letterlijk. Eten op, gelijk in slaap gevallen in de lege brokkenbak!

Takkie (kandeel Uut de Slikhoek) op bezoek

Takkie (kandeel Uut de Slikhoek) op bezoek

Afgelopen week werden we verrast met een bezoekje van Takkie! Takkie geboren bij Uut de Slikhoek op 17-08-2007 als Kandeel Uut de Slikhoek maakt het nog uitstekend bij de familie van Beek. Ze leeft hier als een ware koningin en heeft uitstekend personeel. Takkie is nog goed gezond en onmisbaar in het gezin!! Wat leuk dat we deze karakteristieke dame weer hebben gezien!

Zomerperiode

Zomerperiode

Tijdelijk zal het wat nieuws berichten wellicht wat rustiger zijn op onze site. We gaan met ons Hondenpension De Molshoop de drukke vakantieperiode in. Een zomer vol leuke (teckel)gasten, we hebben er zin in!

We wensen iedereen een hele fijne zomer. Geniet ervan!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.