Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Coco is niet meer..

Coco is niet meer..

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze Coco op bijna 15 jarige leeftijd.Het laatste jaar werd Coco snel oud en begon last te krijgen van zijn ouderdomskwaaltjes. Coco is zijn hele leven energiek, gezond en vooral super happy geweest. Een reden voor ons om niet egoïstisch te zijn en hem de rust te geven die hij verdiend. Tot op de laatste dag blij met zijn vriendinnen en alle aandacht. We gaan hem missen!

Kamp. Usdik Sam de la Voute Azuree NJK 02-12-2003 ~ 11-07-2018

Fabian en Mags

Fabian en Mags Fabian en Mags Fabian en Mags

Wat een heerlijke tijd hebben die 2!

Spreekwoordelijke 'Hond in de pot vinden'

Spreekwoordelijke 'Hond in de pot vinden'

Eat sleep play repeat..

Dat neemt deze dame wel erg letterlijk. Eten op, gelijk in slaap gevallen in de lege brokkenbak!

Takkie (kandeel Uut de Slikhoek) op bezoek

Takkie (kandeel Uut de Slikhoek) op bezoek

Afgelopen week werden we verrast met een bezoekje van Takkie! Takkie geboren bij Uut de Slikhoek op 17-08-2007 als Kandeel Uut de Slikhoek maakt het nog uitstekend bij de familie van Beek. Ze leeft hier als een ware koningin en heeft uitstekend personeel. Takkie is nog goed gezond en onmisbaar in het gezin!! Wat leuk dat we deze karakteristieke dame weer hebben gezien!

Zomerperiode

Zomerperiode

Tijdelijk zal het wat nieuws berichten wellicht wat rustiger zijn op onze site. We gaan met ons Hondenpension De Molshoop de drukke vakantieperiode in. Een zomer vol leuke (teckel)gasten, we hebben er zin in!

We wensen iedereen een hele fijne zomer. Geniet ervan!

Een berichtje van Flo

Een berichtje van Flo

Onlangs kregen we weer een berichtje waar we blij van worden! Dit is Flo, Flo is 16 jaar en 8 maanden geleden ook bij Uut de Slikhoek geboren. Wat heeft Flo een gouden mand bij Andre en Ilse! We hopen dat ze nog lang van Flo mogen genieten!!

De Baronie, buitenshow

De Baronie, buitenshow De Baronie, buitenshow

Op deze mooie showlocatie in de buitenlucht hadden we 3 honden ingeschreven.

Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en het Res. CAC. Kaninchen Ruwhaar Waltzing Mathilde Uut de Slikhoek behaalt 1U CAC, CACIB en BOB en kaninchen langhaar Littl Fut Fanta wint de jeugdklasse 1U, JCAC, CAC en BOB! het 2e jeugdpunt voor haar!

Keurmeester. Dhr. H. van den Berg (NL)

Jachthondenshow

Jachthondenshow

Jachthondenshow in Arnhem. 

Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek mocht mee. 1U in dejeugdklasse en een Res. CAC. Een punt voor het NJK!

Keurmeester Dhr. J. Busta (CZ)

Pinkstershow

Pinkstershow Pinkstershow

Een succesvolle en gezellige show-dag!

Kaninchen Korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek weet de laatst benodigde CAC binnen te slepen voor het Nederlands Kampioenschap! In style! 1U in de openklasse, CAC, CACIB en beste van het ras! Minidogland Santana Chocolate Baby wordt 2e in de jeugdklasse met een mooie uitmuntend. Kaninchen Langhaar Irish Mist Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse 1U, JCAC, CAC en BOB! Ze mag Nederlands Jeugdkampioen aan haar lijstje toevoegen! 

Keurmester: Dhr. L Quartel (NL)

Kaninchen Ruwhaar Waltzing Mathilda Uut de Slikhoek wint de openklasse 1U en behaalt het Res. CAC evenals Coca Cola Lime Uut de Slikhoek, dwergruwhaar.

Keurmeester: Dhr. A vd Broek (NL)

Sneak Peek van de laatste foto-shoot

Sneak Peek van de laatste foto-shoot

Urquell Uut de Slikhoek.

Wat een uitstraling heeft deze heer!!

Foto: Jeanet de Paauw

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.