Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Dogshow Eindhoven

Dogshow Eindhoven

We zijn met onze honden naar Eindhoven afgereisd voor de tentoonstelling in het Beursgebouw in Eindhoven.
Kaninchen korthaar Jus D'Orange Uut de Slikhoek werd knap 2e in een sterke jeugdklasse, helaas geen JCAC maar wel het Res CAC! Gin Tonic Uut de Slikhoek behaalde een 3 Uitmuntend in de jeugdklasse.
Kaninchen Ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail behaalde het laatste Res. CAC nodig voor zijn Nederlands Kampioenschap!
Super trots gaan we weer richting huis, een nieuwe titel! Nederlands Kampioen!!

Keurmeester Mevr. B. Scheel (DK)

Training met onze jonge honden

Training met onze jonge honden Training met onze jonge honden Training met onze jonge honden

Met Rivella Uut de Slikhoek en Ultra Exclusive volgen we een ringtraining die voornamelijk gericht is op balans. Ze leren zich bewust worden van hun lijf en spieren en maken op een positieve manier kennis met het 'show-werk'. Er trainen honden van alle rassen wat ook goed is voor de sociale invulling. Onze teckels vinden dit geweldig!

Sneeuwpret

Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret

Een lekkere laag sneeuw is natuurlijk altijd garantie op speelplezier.

Op de foto's Rivella Uut de Slikhoek, Ultra Exclusive Uut de Slikhoek, Pisang Ambon Uut de Slikhoek, Kiwi Cuvee Uut de Slikhoek en Ida Klusujaca Sfora.

We waren er weer, hond van het jaarshow '18

We waren er weer, hond van het jaarshow '18

Dwerg Ruwhaar General Lee en Kaninchen ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek zijn mee geweest naar deze prestigieuze show. Beide werden geselecteerd tot de beste 6 van de rasgroep. 
We zijn onwijs trots op deze 2 kanjers!

Keurmeester: Dhr. T Viets (NL)

SEASONS GREETINGS FROM ALL OF US!!

SEASONS GREETINGS FROM ALL OF US!!

Fijne Feestdagen van General Lee, zijn dochter Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek maar natuurlijk ook namens al onze andere teckeltjes en ons! 

Geniet ervan!!

Hollandcup & Winnershow 2018!

Hollandcup & Winnershow 2018! Hollandcup & Winnershow 2018! Hollandcup & Winnershow 2018! Hollandcup & Winnershow 2018!

Hollandcup

Voor Kaninchen korthaar Redgi Prado Hip Hop was het de eerste kans om zijn Nederlands Kampioenschap te voltooien. Dit deed hij in stijl! 1U in de openklasse CAC en BOB!! Nu dus Nederlands Kampioen!!
Kaninchen Ruwhaar Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek Behaald weer een JCAC en CAC ook Liefmans wordt beste van het ras!! Nog in JCAC te gaan!

Keurmeester: Dhr. A Zeppi (IT)

Winnershow

Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek wint wederom een sterke jeugdklasse en wordt beste teef!! JCAC, CAC en 2 mooie titels Jeugwinster'18 en Winster'18 tevens met dit resultaat NJK'18!! Liefmans heeft net als haar vader, moeder en oma de felbegeerde Winner titel!!!

Dwerg Ruwhaar General Lee verdedigt zijn Winner titel wederom en behaalt de titel Winner'18!! 
Coca Cola Lime Uut de Slikhoek grijpt net naast de titel en behaald en Res. CAC

Kaninchen Langhaar Litl Fut Cappuccino wint de jeugdklasse en wordt beste reu. Ook Cappuccino mag 2 titels aan zijn lijstje toevoegen, Jeugdwinner'18 en Winner'18. 
Kaapse Pracht Uut de Slikhoek behaald het Res. CAC

Keurmeester Dwerg Ruwhaar: Mevr. J. Crawford Manton (IE)
Keurmeester Kaninchen Ruwhaar en Langhaar: Mevr. A. Gielisse (NL)

Super trots op onze toppers!!! 

 

Diezel was bij ons op bezoek

Diezel was bij ons op bezoek

Diezel, Kas Uut de Slikhoek geboren op 30-12-2002 wordt dus bijna 16 jaar en verkeerd nog in goede gezondheid. Zijn personeel, mevr Hesselberth, zorgt natuurlijk ook uitstekend voor hem! 
Diezel zijn ouders zijn Roots van de Singelhoek en Iosephine Uut de Slikhoek. Hij leek zich gewoon zelfs weer een beetje thuis te voelen tijdens zijn bezoek. We hopen dat hij nog veel gezonde jaren mag beleven met zijn vrouwtje!!

Ijskoud, Brrrr

Ijskoud, Brrrr

Lekker wandelen ook al is het heeeel koud. Mees gaat lekker op pad met Roos.

Socialisatie pupjes

Socialisatie pupjes

Socialisatie vinden we super belangrijk. Hoe gaaf als je dit kunt combineren! We zijn met de pupjes naar de kinderopvang geweest. Voor de kinderen stond thema dier centraal en niets leuker om dan te kunnen knuffelen met echte dieren!!

Gin-Tonic en Hemel op aarde volgde het voorbeeld van onze oudere dame Four Roses. Een leuke ochtend!

IDS Bleiswijk

IDS Bleiswijk

Zaterdag 5-11-2018
Kaninchen Ruwhaar Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse maar met een ZG helaas geen jeugdpunt voor haar deze keer. Jillz Uut de Slikhoek wint haar laatst benodigde punt voor het Nederlands Kampioenschap en in stijl! CAC/CACIB en BOB! Als kers op de taart behaalt ze de 2e plaats in de rasgroep en is hiermee ook weer gekwalificeerd voor de Hond van het Jaarshow!
Keurmeester: Mevr. Ann Carlstrom (SE)

Zondag 6-11-2018
Vandaag zijn de rollen omgedraaid, Liefmans Fruitesse wint wederom de jeugdklasse dit keer met een Uitmuntend, JCAC ook wint ze het CAC en wordt beste van het ras! Haar 1e jeugdpunt is binnen!
Keurmeester: Mevr. Marie Gadolin (SE)

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.