Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws. klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Regio Clubmatch NTC

Regio Clubmatch NTC Regio Clubmatch NTC

16-10-2016 Regionale Clubmatch van de Nederlandse Teckelclubmatch.

Creme de Cassis, kaninchen ruwhaar, mocht voor het eerst mee. Cassis kreeg een veelbelovend in de Jongste puppyklasse en werd ook nog eens beste jongste pup van de clubmatch! Minidogland Small Sweet Chocolat, kaninchen korthaar, mocht ook voor de eerste keer mee op pad en behaalde 1U in de jeugdklasse en werd beste van het ras!!

Wiskey Uut de Slikhoek, Dwerg Ruwhaar, werd 2U in de fokkersklasse en Thee Uut de Slikhoek, Dwerg Ruwhaar werd 1U in de jeugdklas. Koum Quat Uut de Slikhoek ook dwerg ruwhaar kreeg een 2ZG.

 

Keurmeesters: Dhr L. Quartel (NL) Dhr. T. Viets (NL) en Dhr. F. Naasens (BE)

Een leuk teckeldagje!!

Heerlijk Helder Uut de Slikhoek 3,5 maand oud

Heerlijk Helder Uut de Slikhoek 3,5 maand oud

Onze 'Herrie' groeit voorlopig nog uit zoals we dit graag zouden zien. Herrie heeft een GEWELDIG leuk karakter.

IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016

IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016

IDS Maastricht 24-09-2016

General Lee, Heineken Uut de Slikhoek én Holy Soda Uut de Slikhoek weten de keurmeester vandaag te overtuigen van hun kwaliteiten en worden allen Best of Breed!! General Lee haalt een benodigd CACIB punt binnen, Heineken is met dit resultaat definitief NEDERLANDS KAMPIOEN en Holy SodaHoly Soda Uut de Slikhoek mag vanaf nu de titel NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN dragen. Super trots!!

Keurmeester Dhr. D Rutten (NL)

Benelux Winnershow Maastricht 25-09-2016

General Lee behaalt de titel Benelux Junior Winner NL'16 en Beste jeugdhond van het ras. Holy Soda Uut de Slikhoek behaalt ook de titel Benelux Junior Winster NL'16 en word verkozen tot beste teef met CAC, Soda heeft nu genoeg punten verzamelt voor het Nederlands Kampioenschap! Four Roses Uut de SlikhoekFour Roses Uut de Slikhoek wordt Benelux veteran Winster NL'16. Heineken Uut de Slikhoek grijpt helaas net naast de titels en word gekozen voor het Res. CAC. Chateau Migraine Uut de Slikhoek Benelux Junior Winster NL'16 en Beste van het ras!! Ida klusujaca sfora behaalt ook de titel Benelux winster Nederland '16 Beste van het ras!!

Keurmeester Dwerg ruwhaar: Dhr Claudio de Guiliani (IT) kanichen korthaar, langhaar en ruwhaar Dhr. L. Csaba Zsolt (RO) Gonzcy Polski mevr. D Witkowska (PO)

Snapshot haar-variëteit Dashond

Snapshot haar-variëteit Dashond Snapshot haar-variëteit Dashond

Op deze foto zijn de 3 haar-variëteiten van de teckel goed te zien.

Met ons mee zijn:
Kaninchen Ruwhaar, wildkleur, Heineken Uut de Slikhoek
Kaninchen Korthaar, rood, Holy Soda Uut de Slikhoek
Kaninchen Langhaar, Black and Tan, Chateau Migraine Uut de Slikhoek

IDS Luxemburg, Benelux

IDS Luxemburg, Benelux IDS Luxemburg, Benelux IDS Luxemburg, Benelux

10-09-2016

Ida Klusujaca Sfora, Mags, wint BOB met CACL en titel Benelux Winster'16 Lux! In een pittig vertegenwoordigde rasgroep 6 wordt ze 3e een podiumplaats!!

Keurmeester Mevrouw D. Witkowksa Polen

 

11-09-2016

Ook met onze teckels afgereisd naar Luxemburg. Dwerg Ruwhaar General Lee word 3e in een sterkte jeugdklasse, kaninchen ruwhaar Heineken Uut de Slikhoek behaald een 4e plaats in de openklasse.
Keurmeester Dhr. J. vanaken, België

Kaninchen korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek behaald knap een 2e plaats in de jeugdklasse!
Keurmeester Dhr. A. Owstrowski, Polen

IDS Rotterdam, Dubbelshow

IDS Rotterdam, Dubbelshow

Zaterdag 03-09-2016

Dwergdashond Ruwhaar Elixer Uut de Slikhoek wint de openklasse, wordt BOS, CACIB en behaalt met dit resultaat haar laatst benodigde CAC voor het Definitief Nederlands Kampioenschap. General Lee wordt BOB vanuit de tussenklasse, CACIB, CAC en wordt 3e best in groep!
Kaninhen Ruwhaar Apricot Fizz Uut de Slikhoek wordt ook beste van het ras vanuit de openklasse, CAC, CACIB en is ook met dit resultaat Nederlands Kampioen!!!
Kaninchen Korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek wordt ook beste van het ras vanuit de jeugdklasse JCAC en CAC. Flugel Uut de Slikhoek verdiend het Res. CAC en ook dit is voldoende voor haar titel Nederlands Kampioen!!

3 Nederlands Kampioenen rijker!!
Keurmeester Dhr. R Doedijns uit Nederland

 

Zondag 04-09-2016

We laten onze nieuwe kampioenen thuis en ook General Lee houdt verder weekend ;) Limocello Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar. wordt 2e met Uitmuntend in de jeugdklasse. Holy Soda Uut de Slikhoek behaald JCAC en res. CAC nog 1 JCAC te gaan..

Keurmeester Dhr. H. Lehkonen uit Finland

Eerste show na de zomer is een feit!

Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit!

Vrijdag 26-08-2016 werden de rassen uit rasgroep 6 gekeurd en zijn we met 'Mags' geweest. Er was een mooie vertegenwoordiging van het ras, er waren 10 Gonzcy Polski's! Mags, Ida Klusujaca Sfora won haar klasse met Excellent en werd beste teef van het ras. Wat haar de titels Europees Winster'16, BeNeLux Winster BE'16 én Belgisch Winster'16 oplevert. Wat zijn we ongelooflijk trots dat we zon mooie ras-vertegenwoordigster in Nederland hebben!!!

Keurmeester Dhr. Favre uit Frankrijk

Zondag 28-08-2016 was het de beurt aan de teckels. Kaninchen Langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek greep nét naast de titel europees jeugdkampioen en werd 2e in een grote klasse met excellent. Holy Soda Uut de Slikhoek, kaninchen korthaar, behaalde een fantastische 4e plaats met Excellent in een sterke jeugdklasse van 15 honden vanuit de hele wereld. Onze kaninchen ruwhaar Heineken Uut de Slikhoek wint haar klasse met excellent maar wordt helaas niet geplaatst voor de titel Europees Winster. Dwerg Ruwhaar Elixer Uut de Slikhoek verdient een fraaie 4e plaats in de openklasse.

Helaas in alle klasse naast de titels maar erg trots op onze honden.

Keurmeesters: Mevr. L. Gonzalez uit Gibraltar, mevr S. Jarmer uit Oostenrijk, Dhr. L. Pichard uit Zwitserland

Zomerstop shows

Zomerstop shows

De hele maand juli en tot eind augustus houden onze teckels 'zomervakantie'. Er zijn geen Nederlandse shows in deze periode en we kunnen vanwege de drukte in ons pension niet naar het buitenland afreizen.
Wel hopen we nog een nestje te verwelkomen in de zomer, meer daarover vind u ter zijner tijd op de pagina pups
Ons pension de Molshoop zal weer gezellig druk zijn aankomende tijd. Ook nieuwsgierig naar ons pension dat ook voor teckel-gasten geschikt is? Neem dan een kijkje op onze website! Voor de zomervakantie (tm half augustus) zitten we al vol. Voor de overige periode kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Happy Holidays!!

IDS Outdoor Uden & Meierijshow in Den Bosch

IDS Outdoor Uden & Meierijshow in Den Bosch

2 daagse show in de Brabanthallen in Den Bosch. De Laatste shows voor de tijdelijke zomerstop. General Lee, Limoncello Uut de Slikhoek en Ook dat nog Uut de Slikhoek waren deze dagen mee.

General Lee wint op de 18-06 JCAC en wordt beste reu met CAC op 19-06 wint hij JCAC, CAC en BOB en wordt 3e in de rasgroep!!
Limoncello behaald op beide dagen een 2 Uitmuntend
Ook dat Nog behaalt op 18-06 een 2 Uitmuntend en op 19-06 een 2 ZG. Helemaal blij gaan wij de zomer periode tegemoet!

Keurmeester: 18-06 Z Fogarty (Ierland)
19-06 R Dijkhorst-Noij (Nederland)

 

 

25 jaar lid Nederlandse Teckelclub

25 jaar lid Nederlandse Teckelclub

Coby is dit jaar 25 jaar lid van de Nederlandse Teckelclub.

Hiervoor heeft ze een speldje en een oorkonde in ontvangst mogen nemen.