Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Nog een dagje show in ' s Hertogenbosch

Nog een dagje show in ' s Hertogenbosch Nog een dagje show in ' s Hertogenbosch Nog een dagje show in ' s Hertogenbosch

2e show-dag in Brabant IDS Meijerij show 05-08-2018. Coby is wederom alleen met de teckels naar show. 

Kaninchen langhaar Littl Fut Cappuccino scoort zijn 2e JCAC en verdiend ook zijn 2e CAC, ook weer beste van het ras! kaninchen korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby mag vanaf nu door het leven met haar 2e titel namelijk NJK'18! vandaag scoorde ze JCAC, CAC en BOB!! Tevens wordt ze beste teckel van de show door rasgroep 4 te winnen!!!!
Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek JCAC en Res. CAC!!

Even een paar dagen bijkomen voor onze teckels en dan gaan we ons weer klaar maken voor de Benelux Show in Amsterdam en de wereldshow!! 

Brabantcup

Brabantcup Brabantcup Brabantcup

Dit keer ging Coby weer alleen met de hondjes naar de show in 's Hertogenbosch. We hebben namelijk het drukste weekend van de zomer in ons hondenpension. Dus Maria blijft bij onze gasten. Coby heeft een zeer succesvolle dag met onze teckeltjes!!

Kaninchen Langhaar Littl Fut Cappuccino gaat voor het eerst mee naar show en wint JCAC, CAC en wordt beste van het Ras!! Littl Fut Fanta behaald ook JCAC en CAC, met dit resultaat is ze NJK'18 en heeft ze in 3 shows voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap behaalt!!
Kaninchen Korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby wint ook JCAC, CAC en beste van het Ras!! Nog 1 JCAC te gaan voor het Nederlands Jeugdkampioenschap.
Dwerg Ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek ook JCAC, CAC en Beste van het Ras en ook Maddox mag de titel NJK'18 op zijn stamboom toevoegen.
Kaninchen Ruwhaar Berber Uut de Slikhoek wordt Nederlands Kampioen door het Res. CAC te winnen!!

Keurmeester Dhr. J de Cuijper (BE)

Superrrrr trots weer op deze prestaties met deze temperaturen!!

Snapshots

Snapshots Snapshots Snapshots Snapshots

Even een paar foto-tjes van onze jonge hondjes. Ze ontwikkelen allemaal erg leuk! Gin en Hemel zijn nu 3 maanden. Druif 4 maanden en Dora is bijna 9 maanden.

We zijn blij met dit 4-tal!

Coco is niet meer..

Coco is niet meer..

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze Coco op bijna 15 jarige leeftijd.Het laatste jaar werd Coco snel oud en begon last te krijgen van zijn ouderdomskwaaltjes. Coco is zijn hele leven energiek, gezond en vooral super happy geweest. Een reden voor ons om niet egoïstisch te zijn en hem de rust te geven die hij verdiend. Tot op de laatste dag blij met zijn vriendinnen en alle aandacht. We gaan hem missen!

Kamp. Usdik Sam de la Voute Azuree NJK 02-12-2003 ~ 11-07-2018

Fabian en Mags

Fabian en Mags Fabian en Mags Fabian en Mags

Wat een heerlijke tijd hebben die 2!

Spreekwoordelijke 'Hond in de pot vinden'

Spreekwoordelijke 'Hond in de pot vinden'

Eat sleep play repeat..

Dat neemt deze dame wel erg letterlijk. Eten op, gelijk in slaap gevallen in de lege brokkenbak!

Takkie (kandeel Uut de Slikhoek) op bezoek

Takkie (kandeel Uut de Slikhoek) op bezoek

Afgelopen week werden we verrast met een bezoekje van Takkie! Takkie geboren bij Uut de Slikhoek op 17-08-2007 als Kandeel Uut de Slikhoek maakt het nog uitstekend bij de familie van Beek. Ze leeft hier als een ware koningin en heeft uitstekend personeel. Takkie is nog goed gezond en onmisbaar in het gezin!! Wat leuk dat we deze karakteristieke dame weer hebben gezien!

Zomerperiode

Zomerperiode

Tijdelijk zal het wat nieuws berichten wellicht wat rustiger zijn op onze site. We gaan met ons Hondenpension De Molshoop de drukke vakantieperiode in. Een zomer vol leuke (teckel)gasten, we hebben er zin in!

We wensen iedereen een hele fijne zomer. Geniet ervan!

Een berichtje van Flo

Een berichtje van Flo

Onlangs kregen we weer een berichtje waar we blij van worden! Dit is Flo, Flo is 16 jaar en 8 maanden geleden ook bij Uut de Slikhoek geboren. Wat heeft Flo een gouden mand bij Andre en Ilse! We hopen dat ze nog lang van Flo mogen genieten!!

De Baronie, buitenshow

De Baronie, buitenshow De Baronie, buitenshow

Op deze mooie showlocatie in de buitenlucht hadden we 3 honden ingeschreven.

Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en het Res. CAC. Kaninchen Ruwhaar Waltzing Mathilde Uut de Slikhoek behaalt 1U CAC, CACIB en BOB en kaninchen langhaar Littl Fut Fanta wint de jeugdklasse 1U, JCAC, CAC en BOB! het 2e jeugdpunt voor haar!

Keurmeester. Dhr. H. van den Berg (NL)

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.