Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Hollandcup & Winnershow 2018!

Hollandcup & Winnershow 2018! Hollandcup & Winnershow 2018! Hollandcup & Winnershow 2018! Hollandcup & Winnershow 2018!

Hollandcup

Voor Kaninchen korthaar Redgi Prado Hip Hop was het de eerste kans om zijn Nederlands Kampioenschap te voltooien. Dit deed hij in stijl! 1U in de openklasse CAC en BOB!! Nu dus Nederlands Kampioen!!
Kaninchen Ruwhaar Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek Behaald weer een JCAC en CAC ook Liefmans wordt beste van het ras!! Nog in JCAC te gaan!

Keurmeester: Dhr. A Zeppi (IT)

Winnershow

Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek wint wederom een sterke jeugdklasse en wordt beste teef!! JCAC, CAC en 2 mooie titels Jeugwinster'18 en Winster'18 tevens met dit resultaat NJK'18!! Liefmans heeft net als haar vader, moeder en oma de felbegeerde Winner titel!!!

Dwerg Ruwhaar General Lee verdedigt zijn Winner titel wederom en behaalt de titel Winner'18!! 
Coca Cola Lime Uut de Slikhoek grijpt net naast de titel en behaald en Res. CAC

Kaninchen Langhaar Litl Fut Cappuccino wint de jeugdklasse en wordt beste reu. Ook Cappuccino mag 2 titels aan zijn lijstje toevoegen, Jeugdwinner'18 en Winner'18. 
Kaapse Pracht Uut de Slikhoek behaald het Res. CAC

Keurmeester Dwerg Ruwhaar: Mevr. J. Crawford Manton (IE)
Keurmeester Kaninchen Ruwhaar en Langhaar: Mevr. A. Gielisse (NL)

Super trots op onze toppers!!! 

 

Diezel was bij ons op bezoek

Diezel was bij ons op bezoek

Diezel, Kas Uut de Slikhoek geboren op 30-12-2002 wordt dus bijna 16 jaar en verkeerd nog in goede gezondheid. Zijn personeel, mevr Hesselberth, zorgt natuurlijk ook uitstekend voor hem! 
Diezel zijn ouders zijn Roots van de Singelhoek en Iosephine Uut de Slikhoek. Hij leek zich gewoon zelfs weer een beetje thuis te voelen tijdens zijn bezoek. We hopen dat hij nog veel gezonde jaren mag beleven met zijn vrouwtje!!

Ijskoud, Brrrr

Ijskoud, Brrrr

Lekker wandelen ook al is het heeeel koud. Mees gaat lekker op pad met Roos.

Socialisatie pupjes

Socialisatie pupjes

Socialisatie vinden we super belangrijk. Hoe gaaf als je dit kunt combineren! We zijn met de pupjes naar de kinderopvang geweest. Voor de kinderen stond thema dier centraal en niets leuker om dan te kunnen knuffelen met echte dieren!!

Gin-Tonic en Hemel op aarde volgde het voorbeeld van onze oudere dame Four Roses. Een leuke ochtend!

IDS Bleiswijk

IDS Bleiswijk

Zaterdag 5-11-2018
Kaninchen Ruwhaar Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse maar met een ZG helaas geen jeugdpunt voor haar deze keer. Jillz Uut de Slikhoek wint haar laatst benodigde punt voor het Nederlands Kampioenschap en in stijl! CAC/CACIB en BOB! Als kers op de taart behaalt ze de 2e plaats in de rasgroep en is hiermee ook weer gekwalificeerd voor de Hond van het Jaarshow!
Keurmeester: Mevr. Ann Carlstrom (SE)

Zondag 6-11-2018
Vandaag zijn de rollen omgedraaid, Liefmans Fruitesse wint wederom de jeugdklasse dit keer met een Uitmuntend, JCAC ook wint ze het CAC en wordt beste van het ras! Haar 1e jeugdpunt is binnen!
Keurmeester: Mevr. Marie Gadolin (SE)

Caipirinha heeft een leuk thuis gevonden!

Caipirinha heeft een leuk thuis gevonden!

Capri heeft zoals het er nu naar uit ziet zijn gouden mand gevonden Capri zal bij mensen gaan wonen die al een 'Slikhoek' teckeltje hebben en dit een leuke match beloofd te worden!

Yara en nu Max hebben het geweldig samen. We zijn erg blij dat hij zo'n geweldig nieuw thuis heeft gekregen!!

Regio clubmatch NTC

Regio clubmatch NTC

Een leuke trainingsdag voor onze jonge teckels!

Kaninchen Ruwhaar Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek word Reserve Best in Show! Yoghurt Smoothie Uut de Slikhoek wordt in de fokkersklasse 1 met Uitmuntend.
Dwerg ruwhaar Hemel op Aarde Uut de Slikhoek en Gin-Tonic Uut de Slikhoek krijgen beiden een veelbelovend in de puppyklasse en Hemel op Aarde wordt beste puppy van het ras. 
Met Allure Uut de Slikhoek, Kaninchen Langhaar wordt ook beste puppy van het ras.
Kaninchen korthaar Jus D'orange Uut de Slikhoek wordt 2 veelbelovend. 

Keurmeesters:
Kaninchen korthaar. Dhr. J. Sloot
Kaninchen Langhaar en dwerg ruwhaar. Mevr. Ineke Koolmees
Kaninchen ruwhaar. Mevr. Nicole Horsten-Ceustermans

IDS Maastricht

IDS Maastricht

Kaninchen Ruwhaar Veuve Amiot Uut de Slikhoek wint zijn laatst benodigde punt voor het Nederlands Jeugdkampioenschap.JCAC, CAC en BOB! Ook heeft hij nu voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap. We zijn erg trots dat Veuve Amiot dit in 3 shows al bereikt heeft! Pils Uut de Slikhoek ook kaninchen ruwhaar wint de jeugdklasse en het Res. CAC.

Keurmeester. Dhr. R. Doedijns (NL)

Dubbelshow Rotterdam

Dubbelshow Rotterdam

Kaninchen Langhaar Littl Fut Cappuccino wist zijn laatst benodigde punten voor het Nederlands jeugdkampioenschap en Nederlands kampioenschap binnen te halen. En dat in 3 shows!
Kaninchen ruwhaar Veuve Amiot Uut de Slikhoek maakte zijn show-debuut en behaalde beide dagen JCAC, CAC en werd zondag 09-09-18 ook nog beste van het ras!! Kaninchen Ruwhaar Pils Uut de Slikhoek behaald op 08-09 het Res. CAC en op 09-09 JCAC, CAC!!

Weer 2 leuke dagen met collega's en super resultaten met onze teckels!!

Keurmeesters
08-09-2018 langhaar: Dhr. J Muldoon (IE)
08-09-2018 ruwhaar: Dhr. J. Sloot (NL)
09-09-2018 ruwhaar: Dhr. E. Patterson (IE)

Benelux & Wereldshow 2018!!

Benelux & Wereldshow 2018!!

Dit jaar vond de WERELDSHOW 2018 plaats in Amsterdam!! Dat konden wij natuurlijk niet missen!! Tevens was er de dag voorafgaand de Beneluxshow Nederland. We zijn een WORLD WINNER'18 rijker!!

Op de Beneluxshow hadden we 4 teckels ingeschreven. Dwerg ruwhaar Maddox Uut de Slikhoek en Coca Cola Lime Uut de Slikhoek. Kaninchen korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby en kaninchen ruwhaar Pils Uut de Slikhoek. Ze behaalde allen een Uitmuntende kwalificatie. Santana en Pils wisten ook beide een 2e plaats  te bemachtigen. 

Keurmeesters:
Dwerg Ruwhaar: Dhr. R. Velez Pico (PR)
Kaninchen korthaar: Mevr. Zeljka von Zidar (SI) 
Kaninchen Ruwhaar: Mevr. Zeljka Von Zidar (SI)

De Wereldshow was de dag er na voor de teckels. Wederom mooie kwalificaties en plaatsingen voor onze honden. Helaas geen titels mee naar huis kunnen nemen. General Lee werd knap 2e in een kampioensklasse van 10 kampioens-reuen. en Coca Cola Lime Uut de Slikhoek 3e in een sterkte tussenklasse. Onze kaninchen langhaar Kaapse Pracht Uut de Slikhoek werd 4e in de jeugdklasse. Helaas kregen Pils Uut de Slikhoek en haar moeder Heineken Uut de Slikhoek geen plaatsing. Dit waren grote en sterke klassen met veel competitie vanuit het buitenland.

Keurmeesters: 
Kaninchen Ruwhaar jeugd: Dhr. M Lepesaar (EE)
Kaninchen Ruwhaar: Dhr. Csaba Zsolt Lokodi (RO)
Kaninchen Langhaar: Anders Tunold Hanssen (NO)
Dwerg Ruwhaar: Mevr Horsten-Ceustermans (NL)

Op zaterdag namen we deel aan de wereldshow met onze Gonczy Polski Ida Klusujaca Sfora. Dit was de kers op de taart. 'Mags' wist de titel WERELDKAMPIOEN 2018 binnen te slepen. Wat zijn we ongelofelijk trots!! Er waren deelnemers uit Polen, Duitsland, Finland, Zweden en Frankrijk. Mags was de enige hond vanuit Nederland. Beste Teef met dubbel CAC, CACIB en DE titel World Winner '18

Keurmeester: Dhr. J Coppens (NL)

Dit show-weekend is mogelijk gemaakt door alle top meiden die ons dit seizoen helpen in ons pension. De dames hebben onze honden thuis, maar ook alle gasten in ons Hondenpension 'De Molshoop' perfect verzorgd. En gezorgd dat we met een gerust hart met onze honden op pad konden!!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.