Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws. klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

IDS Winnershow 2017

IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017

10-12-'17 zijn we weer naar de Amsterdam Rai afgereisd om deel te nemen aan de Amsterdam Winnershow! Het was erg slecht weer met veel sneeuwval. We waren blij dat we 's avonds weer heelhuids thuis waren met onze hondjes maar wat een TOPdag hadden we!!

Dwerg Ruwhaar Urquell Uut de Slikhoek won een de jeugdklasse met JCAC en titel Jeugdwinner'17! General Lee werd beste reu vanuit de Kampioensklasse met titel Winner'17 Thee Uut de Slikhoek won Het CACIB.
Kaninchen Ruwhaar Holy Soda Uut de Slikhoek mocht de winnertitel verdedigen en won ook dit jaar de titel Winster'17 CAC, CACIB en Beste van het Ras. In de eindkeuring behoorde Soda tot de beste 6 geselecteerde!
Kaninchen Ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail won de jeugdklasse JCAC en Jeugdwinner'17. Jillz Uut de Slikhoek werd weer beste van het ras met JCAC, CAC en de titels Jeugdwinster'17 en Winster'17 Ook Jilzz behoorde in de eindkeuring tot de laatste 6 geselecteerde!
Gonczy Polski Ida Klusujaca Sfora mag wederom de Winner titel mee naar huis nemen!! CAC BOB Winster'17!!!

Winnershow blijft speciaal en wat zijn we trots op onze toppers die deze mooie titels mogen dragen!

Keurmeesters
Dwerg Ruwhaar. Dhr. Petru Muntean (RO)
Kaninchen korthaar en ruwhaar Mevr. Carmen Navarro Guisado (ES)
Gonczy Polski Dhr. Valerio Nateletti (IT)

IDS Hollandcup Amsterdam 8-12-17

IDS Hollandcup Amsterdam 8-12-17 IDS Hollandcup Amsterdam 8-12-17

Op 8-12-17 zijn we de IDS Hollandcup geweest.

Dwerg Ruwhaar Urquell Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en werd beste reu JCAC & CAC, Limonade Uut de Slikhoek won ook de jeugdklasse en werd beste teef JCAC & CAC en versloeg vervolgens Urquell in de strijd voor Beste van het Ras!! Kaninchen Ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek werd beste van het ras vanuit de jeugdklasse JCAC, CAC en BOB en kreeg een mooie 2e plaats in de rasgroep!!

Keurmeester mevr. Rachel Dijkhorst-Noij (NL)

De Gonczy Polski is FCI erkent!!

De Gonczy Polski is FCI erkent!!

Fantastisch nieuws. 

Per 07-11-2017 is het ras Gonczy Polski FCI erkent.Dit gebeurde tijdens de FCI vergadering voorafgaand aan de Wereld Show in Leipzig. Vanaf 2006 was het ras al voorlopig erkent bij de FCI. Dit betekent dat het ras op show ook het CACIB kan halen en Internationaal Kampioen kan worden!

De Gonczy Polski, ook wel Polish Hunting Dog valt onder rasgroep 6, FCI nr 354. Voor de gehele rasbeschrijving klikt u hier

Herfstfoto's

Herfstfoto's Herfstfoto's Herfstfoto's Herfstfoto's Herfstfoto's Herfstfoto's

We hebben weer wat foto's gemaakt van onze hondjes! 
Thema 'Herfst'! Klik op dit nieuws item om alle foto's te zien!

IDS Bleiswijk 4 & 5 november '17

IDS Bleiswijk 4 & 5 november '17 IDS Bleiswijk 4 & 5 november '17 IDS Bleiswijk 4 & 5 november '17 IDS Bleiswijk 4 & 5 november '17 IDS Bleiswijk 4 & 5 november '17

4-11-'17

Dwerg ruwhaar Urquell Uut de Slikhoek 1U JCAC, CAC. Kaninchen Ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek 1U JCAC, CAC, BOB BIG 3!!

Keurmeester Dhr. K. Lindstrom (SE)

5-11-'17

Dwerg Ruwhaar Urquell Uut de Slikhoek 1U JCAC, CAC. Met dit resultaat is Urquell Jeugd Kampioen ook heeft hij voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap!! Limonade Uut de Slikhoek 1U JCAC, CAC en BOB! Kaninchen Ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek 1U JCAC, CAC, BOB BIG 2!! 

Keurmeester. Mevr. Phillips (UK)

Gonzcy Polski Ida Klusujaca Sfora FCI 1U in de kampioensklasse CAC, BOB!! Geselecteerd bij de laatste 6 in de eindkeuring groep 6!!

Keurmeester. J. Coppens (NL)

Sneak Preview

Sneak Preview

We zijn weer in de weer geweest met de camera. Binnenkort zullen we weer verschillende update foto's plaatsen! 

Alvast een leuke herfstfoto van Heks Uut de Slikhoek!!

Mede-eigenaar gezocht

Mede-eigenaar gezocht

Voor 1 van onze reuen zoeken we een mede-eigenaar.

Dit houd in dat de hond mag wonen in een ander gezin maar beschikbaar moet blijven voor eventueel show en fokkerij. Hij mag dus niet gecastreerd worden. En zal 'oproepbaar' moeten zijn voor dekkingen. Dit hondje verhuist met een aangepast overeenkomst en zal altijd in ons eigendom blijven.


Woonachtig in een straal van 40 km, vanuit Waardenburg.
Voor meer informatie hebben we graag telefonisch contact.

 

Regioclubmatch NTC

Regioclubmatch NTC

De Regio-clubmatch van de NTC, voor ons altijd een leuke show om onze nieuwe sterren te laten wennen op een leuke manier aan een dagje show.

We namen Amstel Uut de Slikhoek, Coca Cola Lime Uut de Slikhoek, Islay Mist Uut de Slikhoek, Sauvignon Noir Uut de Slikhoek, Kaapse Pracht Uut de Slikhoek en Limonade Uut de Slikhoek mee. Amstel kreeg een 2 Uitmuntend in de jeugdklasse, Cola werd 1e in haar klasse met een Veelbelovend en werd Res. beste pup van de clubmatch!! Misty scoorde een 2 Zeer Goed in de jeugdklasse en Noir kreeg een mooie 2 Uitmuntend. Kaapse Pracht behaalde een 1 Veelbelovend en werd Res. beste jongste pup van de Clubmatch.

Een super leuke oefening voor de jongste hondjes van Uut de Slikhoek!!

Keurmeesters deze dagen waren Dhr. J Blom, Dhr. J. Robberts en Mevr. J. Dekker

IDS Zwolle 07-10-17

IDS Zwolle 07-10-17 IDS Zwolle 07-10-17 IDS Zwolle 07-10-17

Een Super show-dag voor onze teckels!

Urquell Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse en wordt reserve beste reu, dit punt telt dubbel omdat hij achter General Lee geplaatst wordt die al definitief kampioen is! JCAC, Res. CAC. General Lee wordt beste reu, CAC, Beste van het ras en zelfs beste van rasgroep 4!!!
Super trots dat we met General Lee weer naar de Hond van het jaar-show mogen! Limonade Uut de Slikhoek behaald een ZG in de jeugdklasse. Limonade moet nog wat oefenen!
Redgi Prado Hip Hop behaald zijn laatst benodigde Res. CAC voor het Nederlands Kampioenschap, tevens het JCAC. Berber Uut de Slikhoek wint haar klasse en het CAC, Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail wordt ook beste van het ras! JCAC en CAC.

Helemaal trots op onze toppers!!

Keurmeester dhr.  S. Dunne (IR)

IDS Maastricht dubbelshow 30-9 /01-10

IDS Maastricht dubbelshow 30-9 /01-10

30-09-2017

General Lee, dwerg ruwhaar wordt Nederlands Kampioen door het reserve CAC en hele CACIB te winnen! Urquell Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar gaat voor het eerst mee naar de show en haalt een mooie 2 uitmuntend in de jeugdklasse. Limonade Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar krijgt een mooie 3U tijdens haar show-debuut. Redgi Prado Hip Hop, kaninchen korthaar wint de jeugdklasse met 1U JCAC. Redgi heeft nu de titel Nederlands jeugdkampioen behaald! Baltiyskiy Talismann Cheerfull Tail, kaninchen ruwhaar 1U in de jeugdklasse met JCAC en wint ook het Res. CAC en Mag nu ook de titel Nederlands jeugdkampioen dragen! Berber Uut de Slikhoek wordt Beste van het ras met CAC en CACIB!! ook Berber heeft nu voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap.

Keurmeester Dhr. P. Berchtold (Oostenrijk)

01-10-2017

Urquell Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar behaalt een mooie 3 Uitmuntend in de jeugdklasse. Redgi Prado Hip Hop, 1U in de jeugdklasse met Res. CAC! Limonade Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar 2 Uitmuntend in de jeugdklasse. Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail 1 U in de jeugdklasse en beste reu! JCAC en CAC!

Keurmeester Dhr. Doval (ES)

2 gezellige dagen en mooie keurverslagen!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.