Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Hond van het jaar- show 2017

Hond van het jaar- show 2017

Ook dit jaar waren onze teckels weer uitgenodigd voor deze prestigieuze show welke alleen op uitnodiging is. Deze 'verdien' je door een groepsplaatsing op een internationale show in Nederland en hangt samen met de titel Clubwinner. Uitgenodigd waren Chateau Migraine Uut de Slikhoek Kaninchen Langhaar, Fistashka Ot Mariny Kuranovoy kaninchen ruwhaar, Jillz Uut de Slikhoek kaninchen ruwhaar en General Lee dwerg ruwhaar. We hebben ervoor gekozen om Jillz en General Lee hier mee naar toe te nemen.

Een uitslag om nooit te vergeten, beide honden werden geselecteerd bij de beste 6 waarna Jillz beste van de rasgroep werd en runner-up was onze General Lee!!

Het was het 3e jaar op rij dat we op deze speciale show de rasgroep wonnen.
HVHJ'15 groep winner Cuba Libre Uut de Slikhoek, HVHJ'16 groep winnaar General Lee en HVHJ'17 Groep winner Jillz Uut de Slikhoek. Ook was de onderbouwing van de keurmeester voor de gekozen winnaar fantastisch. Dhr. Rutten stelde dat Jillz een prachtige kaninchen ruwhaar verschijning was met geen 'verdwerging kenmerken' en het silhouet had van een standaard dashond. Jillz had het beetje extra laten zien waardoor de keurmeester verliefd was geworden!!! Prachtig commentaar wat ons als fokker super trots maakt!

Een fantastisch begin van een nieuw show-jaar!!

Keurmeester: rasspecialist Dhr. D. Rutten (NL)

IDS Weelde (BE)

IDS Weelde (BE)

IDS, Schaal der Kempen, te Weelde (BE)

Zondag 7-01-2018 zijn we met 4 teckeltjes afgereisd naar Belgie. Voor het internationaal kampioenschap zijn er ook CACIB's nodig in het buitenland behaald. hiertoe hebben we een poging gedaan en dat is zeer geslaagd!

Dwerg ruwhaar; General Lee, CAC, CACIB, BOB en 4e in de rasgroep! Thee Uut de Slikhoek CAC, CACIB, BOS. Kaninchen Ruwhaar; Heineken Uut de Slikhoek CAC, CACIB en BOB! Kaninchen langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek CAC, CACIB, BOS.
We hebben dus op alle hondjes de benodigde punten de eerste mogelijkheid gehaald!!

Keurmeester:

Dhr. A. Zeppi (IT)

Dr. Pepper Uut de Slikhoek

Dr. Pepper Uut de Slikhoek

Kamp. Dr. Pepper Uut de Slikhoek Lux. CH, W'06, Int. Show kampioen, Ned. Veteranen Kamp.

Onze lieve Pepper is niet meer. We hebben de moeilijke beslissing moeten nemen om Pepper te laten gaan. 
Een vreselijke week met groot verlies, wat een gemis..

30-03-2004 * 18-12-2017

 

Vos Uut de Slikhoek

Vos Uut de Slikhoek

Multi Kamp. Vos Uut de Slikhoek JW'08, NJK'09, W'09 '10 '11' '12 Int. show kamp Lux JCH, Lux CH.

Totaal onverwachts hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve Vos.
Wat missen we onze topper...

10-01-2008 * 14-12-2017

Mooie afsluiting van het show-jaar 2017!!

Mooie afsluiting van het show-jaar 2017!! Mooie afsluiting van het show-jaar 2017!!

16-12-2017 de laatste show van dit jaar voor ons. 

We sluiten het jaar mooi af. Onze topper kaninchen ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek JCAC, CAC en BOB, het zal voorlopig de laatste show zijn voor Jillz. Ze mag nog schitteren op de Hond van het Jaar show 2017 daarna zal ze een pauze hebben omdat ze meer dan genoeg punten heeft voor het Nederlands Kampioenschap. Dwerg ruwhaar Coca Cola Lime Uut de Slikhoek had haar debuut op show, en wat voor 1. Beste van het ras  vanuit jeugdklasse!! JCAC en CAC, super trots!!

Keurmeester Dhr. J Blom (NL)

Sneeuw!!

Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!! Sneeuw!!

11-12-17 Sneeuw in Nederland!!

Onze teckels genoten ervan!

IDS Winnershow 2017

IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017 IDS Winnershow 2017

10-12-'17 zijn we weer naar de Amsterdam Rai afgereisd om deel te nemen aan de Amsterdam Winnershow! Het was erg slecht weer met veel sneeuwval. We waren blij dat we 's avonds weer heelhuids thuis waren met onze hondjes maar wat een TOPdag hadden we!!

Dwerg Ruwhaar Urquell Uut de Slikhoek won een de jeugdklasse met JCAC en titel Jeugdwinner'17! General Lee werd beste reu vanuit de Kampioensklasse met titel Winner'17 Thee Uut de Slikhoek won Het CACIB.
Kaninchen Ruwhaar Holy Soda Uut de Slikhoek mocht de winnertitel verdedigen en won ook dit jaar de titel Winster'17 CAC, CACIB en Beste van het Ras. In de eindkeuring behoorde Soda tot de beste 6 geselecteerde!
Kaninchen Ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail won de jeugdklasse JCAC en Jeugdwinner'17. Jillz Uut de Slikhoek werd weer beste van het ras met JCAC, CAC en de titels Jeugdwinster'17 en Winster'17 Ook Jilzz behoorde in de eindkeuring tot de laatste 6 geselecteerde!
Gonczy Polski Ida Klusujaca Sfora mag wederom de Winner titel mee naar huis nemen!! CAC BOB Winster'17!!!

Winnershow blijft speciaal en wat zijn we trots op onze toppers die deze mooie titels mogen dragen!

Keurmeesters
Dwerg Ruwhaar. Dhr. Petru Muntean (RO)
Kaninchen korthaar en ruwhaar Mevr. Carmen Navarro Guisado (ES)
Gonczy Polski Dhr. Valerio Nateletti (IT)

IDS Hollandcup Amsterdam 8-12-17

IDS Hollandcup Amsterdam 8-12-17 IDS Hollandcup Amsterdam 8-12-17

Op 8-12-17 zijn we de IDS Hollandcup geweest.

Dwerg Ruwhaar Urquell Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en werd beste reu JCAC & CAC, Limonade Uut de Slikhoek won ook de jeugdklasse en werd beste teef JCAC & CAC en versloeg vervolgens Urquell in de strijd voor Beste van het Ras!! Kaninchen Ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek werd beste van het ras vanuit de jeugdklasse JCAC, CAC en BOB en kreeg een mooie 2e plaats in de rasgroep!!

Keurmeester mevr. Rachel Dijkhorst-Noij (NL)

De Gonczy Polski is FCI erkent!!

De Gonczy Polski is FCI erkent!!

Fantastisch nieuws. 

Per 07-11-2017 is het ras Gonczy Polski FCI erkent.Dit gebeurde tijdens de FCI vergadering voorafgaand aan de Wereld Show in Leipzig. Vanaf 2006 was het ras al voorlopig erkent bij de FCI. Dit betekent dat het ras op show ook het CACIB kan halen en Internationaal Kampioen kan worden!

De Gonczy Polski, ook wel Polish Hunting Dog valt onder rasgroep 6, FCI nr 354. Voor de gehele rasbeschrijving klikt u hier

Herfstfoto's

Herfstfoto's Herfstfoto's Herfstfoto's Herfstfoto's Herfstfoto's Herfstfoto's

We hebben weer wat foto's gemaakt van onze hondjes! 
Thema 'Herfst'! Klik op dit nieuws item om alle foto's te zien!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.