Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws. klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

IDS Rotterdam

IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam

29-07-2017, Rotterdam

Een drukke dag, Coby is alleen op show met de teckels omdat Maria thuis blijft om voor onze gasten in het Pension te zorgen. Het resultaat mag er zijn!

Kaninchen ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek behaald in de jeugdklasse een 1U, JCAC CAC en wordt beste van het ras! Uiteindelijk wordt onze Jillz als beste verkozen van de rasgroep!!! Kaninchen ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail was voor het eerst mee naar show en ook hij deed het super 1U in de jeugdklasse JCAC, CAC Beste reu!! Dwerg Ruwhaar Benedictine Uut de Slikhoek wordt definitief Nederlands Kampioen door het Res. CAC Res CACIB te winnen evenals onze kaninchen Langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek ook zei behaald met een Res. CAC en Res CACIB haar laatst benodigde punt voor het Nederlands Kampioenschap! Kaninchen korthaar Redgi Prado Hip Hop wint ook de jeugdklasse en scoort een JCAC, CAC en BOB!!! 

Was het dagje hard werken dubbel en dwars waard!!
Keurmeester Dhr. J Wauben (NL)

 

Fantastische avondshow te 'Echt' NL

Fantastische avondshow te 'Echt' NL Fantastische avondshow te 'Echt' NL Fantastische avondshow te 'Echt' NL Fantastische avondshow te 'Echt' NL

Op zaterdagavond 01-07-2017 werd de eerste IDS in de avond georganiseerd in Nederland door Kynologenvereniging Limburgia. 

KS Redgi Prado Hip Hop had zijn show-debuut in Nederland. Dat deze jonge man pas bij ons is is niet veel van te merken en hij showde alsof hij dit elke dag deed. Redgi behaald 1U JCAC, CAC en weer Beste van het Ras!!

KW Berber Uut de Slikhoek behaalde 1U in de tussenklasse met het Res. CAC en CACIB

KW Jillz Uut de Slikhoek wordt 1U JCAC, CAC, BOB, BOG, en RESERVE BEST SHOW!!! Wat zijn wij super trots op onze jonge dame!!!

Raskeuring: Mevr. Ricky Lochs-Romans NL
Best in show keuring Dhr. Wim Wellens NL

foto teckeltjes Uut de Slikhoek

foto teckeltjes Uut de Slikhoek

Dit zijn Guus en Youp van Peronne Schut, wat een super foto!!

We zullen snel de pagina weer actueel maken met ontvangen foto's van leuke teckeltjes geboren bij Uut de Slikhoek

Four Roses geniet van het zonnetje

Four Roses geniet van het zonnetje

Binnenkort de 10e verjaardag van Four Roses Uut de Slikhoek (ook die van Fanta Uut de Slikhoek en French Coffee Uut de Slikhoek) Roos spant de kroon als het om verwend gaat ;) Allemaal nog in goede gezondheid en een beetje verwend ;)

Roos geniet zichtbaar van het leven, Lekker zonnen!!!

Nieuwe aanwinst voor onze kennel!!

Nieuwe aanwinst voor onze kennel!!

Erg blij zijn we met de komst van Kaninchen korthaar reu, Redgi Prado Hip Hop. 'Redgi' voelt zich al aardig thuis bij ons. We hopen hem binnenkort uit te brengen op show. Redgi is geboren op 01-09-2016 en heeft als ouders Tverskoy Mozaiki Tsarskiy Ohotnik (rood) x Norden Liht Mademoiselle (black and tan)

We bedanken onze collega's Jeanine Embregts en Angela Nagel voor de goede zorgen tijdens zijn reis naar Nederland!

Int. dogshow Arnhem

Int. dogshow Arnhem

Jillz Uut de Slikhoek had haar showdebuut in wint gelijk een JCAC! 1U in de jeugdklasse, we hopen dat ze nog 2 JCAC's weet te bemachtigen aankomende shows zodat ze Jeugdkampioen kan worden!

Keurmeester: Mevr J. Dekker (NL)

Kampioensclubmatch NTC

Kampioensclubmatch NTC

Kanichen langhaar teefje Chateau Migraine Uut de Slikhoek heeft wederom de titel Clubwinster weten te bemachtigen. Ze werd beste van het ras en heeft dus nu de titel CW'17 erbij voor op haar stamboom.

Keurmeester: mevr Kolk- van Beek (NL)

Kaninchen korthaar teefje Holy Soda Uut de Slikhoek werd reserve beste teef, super knap in deze sterke competitie!

Keurmeester:. Mevr Horsten - Ceustermans (NL)

Kaninchen ruwhaar teefje Heineken Uut de Slikhoek werd ook reserve beste teef.

Keurmeester: Mevr. T. Urek (Slovenie)

Nieuwe foto's!

Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's!

Irish Mist KL, Cheerfull Tail KW, Coca Cola Lime en Sauvignon Noir KW hebben een eigen pagina gekregen met actuele foto's.

Ook verwachten we over een poosje weer pupjes, nieuwsgierig?  Zie onze pup pagina

Int dogshow Goes

Int dogshow Goes

15 & 16 april Int. show in Goes.

Berber Uut de Slikhoek mocht een weekend me naar show in Zeeland. 15 april behaalde Berber 1U JCAC, CAC en Beste van het ras! Zondag ook een 1U met JCAC en CAC. Dit betekend dat ze Nederlands jeugdkampioen is geworden! Super trots op rode dametje!

Keurmeesters
Dhr. P Sanders (NL)
Mevr. C. Swysen (B)

Int. Dogshow Luxemburg (voorjaarshow '17)

Int. Dogshow Luxemburg (voorjaarshow '17) Int. Dogshow Luxemburg (voorjaarshow '17)

Luxemburg int. dogshow spring 2017

Kaninchen korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse en wordt beste teef, wat een prestatie met alle concurrentie uit het buitenland!! Soda is nu ook Luxemburgs Jeugdkampioen!! Kaninchen Langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek won de openklasse en werd Beste van het Ras!! Hiermee heeft ze haar eerste CACL behaald die nodig is voor het Luxemburgs kampioenschap! Onze Dwerg Ruwhaar reuen Cuba Libre Uut de Slikhoek en General Lee werden 2e en 3e in de openklasse en kampioensklasse.

Een super dag!!

Keurmeesters kort en langhaar: Mevr. C. Swijsen (B)
Keurmeester ruwhaar: Mevr. P Richard-Douma (F)