Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Kerstwinner 2019

Kerstwinner 2019 Kerstwinner 2019 Kerstwinner 2019

De winner was dit jaar wel heel dichtbij huis.. Gorinchem!

Dwerg ruwhaar:
General Lee hadden we na lange tijd ingeschreven en was super succesvol!! Hij verdiende zijn 3e Winner titel op rij, werd beste van het ras en 3e van de rasgroep in de erekeuring (Arne Foss, NO) zo kwalificeert General Lee zich voor Hond van het Jaarshow 2019!!

Banyuls Uut de Slikhoek wordt 1e in de jeugdklasse en beste teef!! Met dit resultaat heeft Banyuls ineens 3!! titels erbij. Jeugdwinster '19, Winster'19, Nederlands Jeugdkampioen '19

Kaninchen Langhaar Littl Fut Cappuccino neemt ook de titel Winner'19 mee naar huis!!

Dwerg langhaar No Guts No Glory Uut de Slikhoek is voor het eerst mee naar show en behaalt 3 Uitmuntend.

Keurmeester mevr. J. Dekker (NL)

 

Dubbelshow Bleiswijk

Dubbelshow Bleiswijk Dubbelshow Bleiswijk

Op zaterdag 2 november:

Kaninchen langhaar Kaapse Pracht Uut de Slikhoek gaat nu als Nederlands Kampioen door het leven door het Reserve CAC te winnen! Ook Kaninchen Ruwhaar Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek wordt Nederlands Kampioen door het winnen het het Reserve CAC. Kaninchen korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby wordt beste teef van het ras met CAC, hiermee is ook Santana Nederlands Kampioen, haar zoon Manhattan Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse JCAC wordt beste reu en uiteindelijk wint hij van zijn moeder en wordt beste van het ras!! Dat op zijn eerste show!! Dwerg Ruwhaar Banyuls Uut de Slikhoek maakt ook haar debuut op internationale show en wint de jeugdklasse JCAC en het Reserve CAC. Dwerg korthaar Mixed With Ice Uut de Slikhoek wordt 1U in de jeugdklasse JCAC en wint het Reserve CAC!!

Keurmeester Mevr. Ineke Koolmees (NL)

Zondag 3 november

Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek Wint de jeugdklasse JCAC en wordt beste reu CAC! Minidogland Santana Chocolate Baby wordt wederom beste teef en wint deze keer van haar zoon en wordt Beste van het Ras!! Dwerg korthaar Mixed With Ice de Slikhoek word 2U en Dwerg Ruwhaar Banyuls Uut de Slikhoek Wint de jeugdklasse JCAC en Reserve CAC!!

Keurmeester Dhr. E. Hendel (Israel) 

 

Weer een succesvolle dag voor onze teckels!! (foto onze knappe dwerg- ruwhaar Banyuls en korthaar Ice)

 

Regioclubmatch NTC Hoogeveen 06-10-2019

Regioclubmatch NTC Hoogeveen 06-10-2019 Regioclubmatch NTC Hoogeveen 06-10-2019 Regioclubmatch NTC Hoogeveen 06-10-2019 Regioclubmatch NTC Hoogeveen 06-10-2019

De Regioclubmatch van de Nederlandse Teckelclub vinden wij een mooie gelegenheid om de vooral jonge honden kennis te laten maken met een tentoonstelling. De sfeer is wat laagdrempeliger en een hele leuke dag met alleen maar teckels! Oefenen maar!!

We hadden heel wat hondjes bij ons. 

Dwerg korthaar:
Mixed with Ice Uut de Slikhoek, 1VB in de Puppyklasse Best Puppy of Breed en BISPuppy 3!!
Pisang Ambon Uut de Slikhoek, 1U in de jeugdklasse, BOB en BIS 8!!
Kaninchen korthaar
Manhattan Uut de Slikhoek, 1 VB in de puppyklasse, Best Puppy of Breed!
Mandaladax Dramatic Storm, 1VB in de jongste Puppyklasse en BIS Jongste Puppy!!
Kaninchen Langhaar
Purple Rain Uut de Slikhoek, 1VB in de Puppyklasse, Best Puppy of Breed!
Dwerg Ruwhaar
Kappitel Uut de Slikhoek, 1 VB in de jongste Puppyklasse, Beste jongste puppy of Breed
Banyuls Uut de Slikhoek, 1 VB in de puppyklasse, Best Puppy of Breed, BIS Puppy!!
Shustry Hvostik Pontiac Prima, 1U in de jeugdklasse
Enige Echte Uut de Slikhoek, 1U in de tussenklasse, Best of Breed, BIS 9!!
Kaninchen Ruwhaar:
Jess's Slok op 'n Borrel, 1 ZG in de jeugdklasse
Guava Cabana Uut de Slikhoek, 1 VB in de jongste puppy klasse, Beste jongste pup of Breed!
Zonder Bubbels Uut de Slikhoek, 1 ZG in de Jeugdklasse
Pils Uut de Slikhoek, 1U in de Openklasse
Yeni Raki Uut de Slikhoek, 1U in de Fokkersklasse, Best of Breed, BEST IN SHOW!!!!

Keurmeesters: Dhr J. Robberts (NL) en Dhr. Rutten (NL)

We waren ontzettend blij met onze super hulp Ilse, die ook nog eens haar eigen hondje fantastisch heeft geshowd!!

 

Dubbelshow Maastricht

Dubbelshow Maastricht

Zaterdag reist Maria af naar Maastricht. Kaninchen Ruwhaar Yeni Raki Uut de Slikhoek wordt 2e in de jeugdklasse met Uitmuntend. Onze nieuwste aanwinst Dwerg Ruwhaar Shustry Hvostik Pontiac Prima wordt 3e in de jeugdklasse met ZG. En ook kaninchen langhaar Kaapse Pracht Uut de Slikhoek behaalt een ZG met een 1e plaats.

Keurmeester Dhr. Sanders (NL)

Zondag is het de beurt aan Coby om naar Maastricht te reizen. Yeni Raki word dit keer 3e in de jeugdklasse met Uitmuntend. Kaapse Pracht 1e met Uitmuntend en Shustry Hvostik Pontic Prima 2e Uitmuntend in de jeugdklasse en uiteindelijk het Res. CAC!!

Keurmeester Mevr. Anca Da Giura (RO)

Foto, Shustry Hvostik Pontiac Prima, 'Tikie' rust uit van 2 dagen reizen ;)

 

 

IDS Rotterdam

IDS Rotterdam

Coby is met 3 van onze toppers naar de show in Rotterdam geweest. Dwerg ruwhaar Rivella Uut de Slikhoek  wint de jeugdklasse 1U, JCAC en is met dit resultaat Nederlands Jeugdkampioen!! Kaninchen langhaar Littl Fut Fanta benut haar eerste mogelijkheid na 27 maanden om definitief Nederlands Kampioen te worden goed, met het Res CAC mag ze de titel Nederlands Kampioen aan haar lijstje toevoegen!! Dwerg ruwhaar Ultra Exclusive Uut de Slikhoek behaalt ook een mooie 1e plaats met Uitmuntend in de jeugdklasse, JCAC

Keurmeester Jaques de Pax (H)

Dogshow Oss

Dogshow Oss

We waren zelf helaas niet in de gelegenheid om naar de tentoonstelling in Oss te gaan vanwege drukte in ons pension. Onze top collega Kees Versluis heeft Coca Cola Lima voor ons meegenomen naar deze show en met super resultaat! Cola werd 1U, Beste teef, CAC, en BOB. Met dit resultaat is Cola onze nieuwe Nederlands Kampioene!

Keurmeester: mw Gadolin (SW) 

Avond show Echt

Avond show Echt

Rivella Uut de Slikhoek en Hemel op Aarde Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar, mochten mee naar de enige Nederlandse buitenshow.
Rivella behaalde 1Uitmuntend in de jeugdklasse, en werd beste van het ras! JCAC, CAC, BOB geweldig voor zijn 2e optreden ;) Hemel op Aarde behaald 2 Uitmuntend en het Res. CAC

Keurmeester. Dhr. D. Rutten

Kampioensclubmacht NTC

Kampioensclubmacht NTC

op Hemelvaartsdag zijn we traditiegetrouw naar de kampioensclubmacht van de Nederlandse teckelclub geweest.

Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek had zijn show debuut in de jongste puppy klasse, 1 Veelbelovend en beste jongste puppy van het ras! zijn moeder behaalde een 2 Uitmutend. Jus D'Orange Uut de Slikhoek werd 1e met Uitmuntend in de Fokkersklasse.

Kaninchen langhaar Littl Fut Cappuccino behaalde 1U in de openklasse en wordt Beste Reu!! Kaapse Pracht Uut de Slikhoek wint de fokkersklasse en word Res. beste teef.

Dwerg Ruwhaar Rivella Uut de Slikhoek heeft een mooi show-debuut en wint de jeugdklasse en uiteindelijk Res. beste reu. JCAC,  Dubbel CAC. Banyuls Uut de Slikhoek beste Jongste Puppy van het ras en Res. Beste jongste puppy in show!!
Ultra Exclusive Uut de Slikhoek word 2 Veelbelovend in de puppyklasse en Hemel Op Aarde Uut de Slikhoek 2U in de Jeugdklasse

Kaninchen Ruwhaar Veuve Amiot Uut de Slikhoek behaald 1U in de Fokkersklasse en Beste Reu! Pils Uut de Slikhoek 2U in de tussenklasse en Heinken Uut de Slikhoek 1 Uitmunten in de Kampioensklasse.

Keurmeesters:
Kaninchen korthaar Mevr. F. Lochs-Romans
Kaninchen Langhaar Dhr. J. Wauben
Dwerg en Kaninchen Ruwhaar  Dhr. J Blom

Lodewijck kwam op bezoek

Lodewijck kwam op bezoek

Lodewijck inmiddels 9 jaar kwam ons even bezoeken.

Lodewijck, Ribera Uut de Slikhoek, is een zoon van Fanta en ziet er nog uit als een jonge hond! De familie Geurtsen zorgt dan ook dat hem niets tekort komt!

Kiwi Heeft een nieuw super thuis gevonden!!

Kiwi Heeft een nieuw super thuis gevonden!! Kiwi Heeft een nieuw super thuis gevonden!!

Kiwi mag binnenkort verhuizen en gaan samenwonen met standaard ruwhaar Lukkie. We gaan Kiwi gelukkig nog regelmatig terug zien tijdens vakanties in ons pension!!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.