Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Dogshow Oss

Dogshow Oss

We waren zelf helaas niet in de gelegenheid om naar de tentoonstelling in Oss te gaan vanwege drukte in ons pension. Onze top collega Kees Versluis heeft Coca Cola Lima voor ons meegenomen naar deze show en met super resultaat! Cola werd 1U, Beste teef, CAC, en BOB. Met dit resultaat is Cola onze nieuwe Nederlands Kampioene!

Keurmeester: mw Gadolin (SW) 

Avond show Echt

Avond show Echt

Rivella Uut de Slikhoek en Hemel op Aarde Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar, mochten mee naar de enige Nederlandse buitenshow.
Rivella behaalde 1Uitmuntend in de jeugdklasse, en werd beste van het ras! JCAC, CAC, BOB geweldig voor zijn 2e optreden ;) Hemel op Aarde behaald 2 Uitmuntend en het Res. CAC

Keurmeester. Dhr. D. Rutten

Kampioensclubmacht NTC

Kampioensclubmacht NTC

op Hemelvaartsdag zijn we traditiegetrouw naar de kampioensclubmacht van de Nederlandse teckelclub geweest.

Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek had zijn show debuut in de jongste puppy klasse, 1 Veelbelovend en beste jongste puppy van het ras! zijn moeder behaalde een 2 Uitmutend. Jus D'Orange Uut de Slikhoek werd 1e met Uitmuntend in de Fokkersklasse.

Kaninchen langhaar Littl Fut Cappuccino behaalde 1U in de openklasse en wordt Beste Reu!! Kaapse Pracht Uut de Slikhoek wint de fokkersklasse en word Res. beste teef.

Dwerg Ruwhaar Rivella Uut de Slikhoek heeft een mooi show-debuut en wint de jeugdklasse en uiteindelijk Res. beste reu. JCAC,  Dubbel CAC. Banyuls Uut de Slikhoek beste Jongste Puppy van het ras en Res. Beste jongste puppy in show!!
Ultra Exclusive Uut de Slikhoek word 2 Veelbelovend in de puppyklasse en Hemel Op Aarde Uut de Slikhoek 2U in de Jeugdklasse

Kaninchen Ruwhaar Veuve Amiot Uut de Slikhoek behaald 1U in de Fokkersklasse en Beste Reu! Pils Uut de Slikhoek 2U in de tussenklasse en Heinken Uut de Slikhoek 1 Uitmunten in de Kampioensklasse.

Keurmeesters:
Kaninchen korthaar Mevr. F. Lochs-Romans
Kaninchen Langhaar Dhr. J. Wauben
Dwerg en Kaninchen Ruwhaar  Dhr. J Blom

Lodewijck kwam op bezoek

Lodewijck kwam op bezoek

Lodewijck inmiddels 9 jaar kwam ons even bezoeken.

Lodewijck, Ribera Uut de Slikhoek, is een zoon van Fanta en ziet er nog uit als een jonge hond! De familie Geurtsen zorgt dan ook dat hem niets tekort komt!

Kiwi Heeft een nieuw super thuis gevonden!!

Kiwi Heeft een nieuw super thuis gevonden!! Kiwi Heeft een nieuw super thuis gevonden!!

Kiwi mag binnenkort verhuizen en gaan samenwonen met standaard ruwhaar Lukkie. We gaan Kiwi gelukkig nog regelmatig terug zien tijdens vakanties in ons pension!!

Er moet ook gewerkt worden..

Er moet ook gewerkt worden..

 

Bubbels gaat super goed en is heel leergierig. We zien erg veel progressie en trainen is een feestje met haar!

Lekker in de voorjaarszon!!

Lekker in de voorjaarszon!! Lekker in de voorjaarszon!! Lekker in de voorjaarszon!!

Het is natuurlijk echt genieten met deze mooie voorjaarsdagen! Onze jongste teckels genieten volop van de zon op de speelweides!

KS Manhattan Uut de Slikhoek
KS Mixed With Ice Uut de Slikhoek
KW Yeni-Raki Uut de Slikhoek
MW Banyuls Uut de Slikhoek 

2 nieuwe Nederlands Kampioenen.

2 nieuwe Nederlands Kampioenen.

Tijdens de Ijselshow in Zwolle op 06-04-'19 zijn Dwerg Ruwhaar Urquell Uut de Slikhoek en Limonade Uut de Slikhoek Nederlands Kampioen geworden! Urquell door het Res. CAC te bemachtigen en Limonade werd beste teef van het ras met een CAC. We zijn super trots op dit resultaat! Ook Kaninchen Ruwhaar Pils Uut de Slikhoek was mee naar deze show en werd 1U in de tussenklasse en Res. CAC. & CACIB Ook Pils is lekker op weg naar het Nederlands Kampioenschap!

Keurmeester
Dhr. Kriisk Kalvo (EE)

IDS Hazerswoude-Dorp

IDS Hazerswoude-Dorp IDS Hazerswoude-Dorp

Kaninchen Ruwhaar Pils Uut de Slikhoek en Kaninchen Korthaar Jus D'Orange Uut de Slikhoek mochten mee naar deze show.

Allebei behaalde vanuit de jeugdklasse Beste van het Ras. JCAC & CAC. Deze jonge dametjes zijn nu ook beide Nederlands jeugdkampioen!!! Een mooie titel!!

Keurmeester:
Dhr. A Zeppi (IT)
Mevr I. Koolmees (NL)

Pups van Koffie Uut de Slikhoek

Pups van Koffie Uut de Slikhoek Pups van Koffie Uut de Slikhoek Pups van Koffie Uut de Slikhoek

De pupjes van Koffie Uut de Slikhoek en Veuve Amiot Uut de Slikhoek geboren op 08-02-2019 (op de foto 2,5 week)
Een echt zoekplaatje, er werden maar liefst 8 pups geboren, dit vinden we enorm bijzonder voor een kaninchen teckel! Allemaal gezond, moeder zorgt perfect voor haar kroost!! Er zijn 3 heren en 5 dames geboren. Alle puppies zijn gereserveerd!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.