Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Zonnige oktober-dag met Mags

Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags

Prachtig oktober weer, wat foto's van Mags tijdens haar dagelijkse bezigheden ;)

Mags is 15 maanden oud nu..

Treurig nieuws..

Treurig nieuws..

Onze 'Goof', Gouverneur Blonde, is redelijk onverwachts overleden.

Goof is bijna 10 jaar geworden, en is een groot gemis binnen onze roedel..

Gouverneur Blonde Uut de Slikhoek 05-11-2005 / 15-10-2015

Gouverneur_Blonde Uut de Slikhoek MW.jpg

IDS Weekend Zwolle

IDS Weekend Zwolle IDS Weekend Zwolle IDS Weekend Zwolle

03 & 04 oktober 2015, show weekend Ijselshow en Hanzeshow te Zwolle

Zaterdag 3 oktober

Kaninchen Ruwhaar Apricot Fizz Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en werd Beste van het Ras!! (JCAC en CAC) Veteraan Fanta Uut de Slikhoek bemachtigd haar eerste Veteranen CAC en verdiend het Res. CAC/ beste veteraan van het ras. Kaninchen Korthaar Flugel Uut de Slikhoek wordt weer tot beste teef verkozen wat haar een JCAC en CAC opleverd! Onze kanjer Otto sluit zijn voorlopig laatste show in stijl af met CAC en wordt weer Beste van het Ras!

We bedanken Babette voor haar hulp deze dag!!

Keurmeester Dhr. D. Rutten, Nederland

Zondag 4 oktober

Kaninchen Ruwhaar Fanta Uut de Slikhoek gaat haar broer en zus achterna door haar 2e veteranen CAC te winnen, weer met Res. CAC en beste veteraan vh ras. Heineken Uut de Slikhoek wint het van haar tante Fanta mag de erering weer in door beste van het Ras te worden!

Keurmeester S. Walsh, Ierland

 

 

IDS Weekend Maastricht

IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht

Dubbel show Maastricht,

Een druk weekend voor Coby, zij ging alleen met 8 teckels op pad. Gelukkig heeft ze veel hulp van collega's gekregen. De resultaten mochten er zijn! 'Uut de Slikhoek' is 2 veteranen kampioenen, 2 jeugdkampioenen en 3 Nederlands kampioenen rijker na dit weekend!!

zaterdag 26-09-2015;

Dwerg ruwhaar reu Otto werd beste reu met CAC en beste gebruikshond van het ras. Bij de kaninchens behaalde Apricot Fizz Uut de Slikhoek een nette 2U in de jeugdklasse, Paveks Kyra won de openklas en behaalde het Res. CAC waarmee Kyra NL Kampioen is geworden, Kamp. Four Roses Uut de Slikhoek behaalde een Veteranen CAC net als haar broer Kamp. French Coffee Uut de Slikhoek. French Coffee won zelfs nog het Res. CAC! Heineken Uut de Slikhoek werd 1U in de tussenklasse behaalde het CAC en werd zelfs beste van het ras! Korthaar kaninchen Flugel Uut de Slikhoek werd 1U geplaatst in de jeugdklasse en behaalde het res. CAC. Flugel is ook  NL jeugdkampioen nu! Last but not least.. onze langhaar dwerg Yakult Uut de Slikhoek won haar laatste res. CAC benodigd voor het NL Kampioenschap!!

Keurmeester Mevr. Gielisse NL

Zondag 27-09-2015

kaninchen Ruwhaar Apricot Fizz Uut de Slikhoek behaalde haar laatste jeugdpunt voor het Nl jeugdkampioenschap, Four Roses Uut de Slikhoek en French Coffee Uut de Slikhoek behaalde beide weer het veteranen CAC waardoor broer en zus nu ook als Veteranen Kampioen door het leven gaan! Heineken Uut de Slikhoek werd weer Beste van het Ras met CAC en blijft voorlopig thuis totdat ze 27 maanden is omdat ze meer dan genoeg kampioenspunten verzamelt heeft voor dit moment! Korthaar Kaninchen Flugel Uut de Slikhoek won weer het JCAC maar nu met het volle CAC er bij en werd dus beste teef van het ras! Otto spande de kroon vandaag want die won het CAC, de laatst benodigde voor zijn NL Kampioenschap, BOB en werd uiteindelijk beste teckel van de rasgroep!! Otto mag nu naar de hond van het jaarshow 2015. Wat zijn we trots op onze Deense kanjer die zich nu steeds meer vertrouwd voelt bij ons!!

Keurmeester Dhr. Hochstenbach NL

IDS Luxemburg 29-08-2015

IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015

29/30-08-2015 show weekend in Luxemburg. Deze show was tevens de show waar de BeNeLux titel van Luxemburg te verdienen was.

Mags werd gekeurd door keurmeester Ger Cox uit Ierland en behaalde een 1Excl. JCACL en werd Beste van het ras! Met dit resultaat heeft ze de volgende titles verdiend: Luxemburg Jeugdkampioen'15, B.JW.Lux'15 & B.W.Lux'15. We zijn super blij met deze prachtige titels!!

We hebben er een leuk dagje van gemaakt en een hotel genomen wat ook Mags lekker vond na zo'n show-dag!

Roos en Mags zwemmen

Roos en Mags zwemmen Roos en Mags zwemmen Roos en Mags zwemmen

Roos en Mags mochten mee naar de Waal om even af te koelen. Zwemmen mogen ze in de Waal alleen aan de lijn i.v.m. stroming die er soms kan staan.

Ze vonden het heerlijk!

Filipetti Moscato Uut de Slikhoek

Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek

De laatste foto's van onze jongste aanwinst, Filipetti. Filipetti is 3 maanden oud en een pupje van Cuba Libre Uut de Slikhoek en Nesquick Uut de Slikhoek. We zijn erg blij met haar ontwikkelingen!

Nieuw verblijf op de speelweide

Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide

We hebben de speelweide van onze teckels aangepast. Wat eerst 1 heeeeele grote wei was, waar we groepjes om en om op lieten gedurende de dag, hebben we nu 4 weides waar de hondjes de hele dag kunnen spelen en relaxen ;) Ook hebben ze een mooi verblijf gekregen waar ze zelf in en uit kunnen wanneer het regent of erg warm is bijvoorbeeld. We zijn heel blij met de nieuwe ruimtes voor onze toch wel een een beetje "verwende" teckels!!

World Dogshow Milaan 2015

World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015

logo WDS.jpg

Mags heeft deelgenomen aan de Clubshow en de Wereldshow in Milaan. Mags behaalde super resultaten! Op de clubshow won ze de jeugdklasse met 1 Excellent. Op de wereldshow werd ze 2e in haar klasse met een Excellent. We hebben haar hele familie weer gezien. De moeder, zus, broer, half-zus en halfbroer waren aanwezig.

In de main-ring hebben we deelgenomen aan de breeder-class waarin de honden bij kennel Klusujaca Sfora gepresenteerd werden.

Ook hebben we van Milaan genoten, een heerlijke week Italië om niet te vergeten!

Keurmeesters,10-06 Dhr. Luigi Nerilli uit Italië en 11-06 Dhr Petru Muntean uit Romenië

Rotterdam IDS

Rotterdam IDS Rotterdam IDS

Show-weekend IDS Rotterdam

25-07-2015

Kaninchen korthaar, Flugel Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en behaalde hiermee een JCAC, nog 1 te gaan!

Kaninchen ruwhaar, Heineken Uut de Slikhoek won ook de jeugdklasse en Res. CAC, dit was het laatste JCAC wat nog nodig was voor het Nederlands Jeugdkampioenschap voor deze dame!!

Dwerg Ruwhaar, Otto won de gebruikshondenklasse en behaalde een Res. CAC en CACIB. Terwijl Hop Uut de Slikhoek een 3 U behaalde.

Keurmeester alle varieteiten, mevr. Ruth Wagner uit Luxemburg

 

26-07-2015

Kaninchen korthaar, Flugel Uut de Slikhoek behaalde een 2U in de jeugdklasse.

Kaninchen ruwhaar, Heineken Uut de Slikhoek won weer de jeugdklasse met een 1U, terwijl haar moeder Four Roses Uut de Slikhoek haar eerste VCAC won net als haar broer French Coffee Uut de Slikhoek

Dwerg Ruwhaar, Otto won een doorgeschoven CAC en Res. CACIB en is mooi op weg naar zijn Nederlandse kampioenstitel. Hop Uut de Slikhoek won het Res. CAC en Res. CACIB. Hop zal een kleine show-break hebben want we hopen eind septmber pupjes van haar te verwelkomen!! Dwerg Dashond Ruwhaar verwacht

Keurmeester alle varieteiten, Mevr. Dorota Witkowska uit Polen

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.