Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Filipetti Moscato Uut de Slikhoek

Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek

De laatste foto's van onze jongste aanwinst, Filipetti. Filipetti is 3 maanden oud en een pupje van Cuba Libre Uut de Slikhoek en Nesquick Uut de Slikhoek. We zijn erg blij met haar ontwikkelingen!

Nieuw verblijf op de speelweide

Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide

We hebben de speelweide van onze teckels aangepast. Wat eerst 1 heeeeele grote wei was, waar we groepjes om en om op lieten gedurende de dag, hebben we nu 4 weides waar de hondjes de hele dag kunnen spelen en relaxen ;) Ook hebben ze een mooi verblijf gekregen waar ze zelf in en uit kunnen wanneer het regent of erg warm is bijvoorbeeld. We zijn heel blij met de nieuwe ruimtes voor onze toch wel een een beetje "verwende" teckels!!

World Dogshow Milaan 2015

World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015 World Dogshow Milaan 2015

logo WDS.jpg

Mags heeft deelgenomen aan de Clubshow en de Wereldshow in Milaan. Mags behaalde super resultaten! Op de clubshow won ze de jeugdklasse met 1 Excellent. Op de wereldshow werd ze 2e in haar klasse met een Excellent. We hebben haar hele familie weer gezien. De moeder, zus, broer, half-zus en halfbroer waren aanwezig.

In de main-ring hebben we deelgenomen aan de breeder-class waarin de honden bij kennel Klusujaca Sfora gepresenteerd werden.

Ook hebben we van Milaan genoten, een heerlijke week Italië om niet te vergeten!

Keurmeesters,10-06 Dhr. Luigi Nerilli uit Italië en 11-06 Dhr Petru Muntean uit Romenië

Rotterdam IDS

Rotterdam IDS Rotterdam IDS

Show-weekend IDS Rotterdam

25-07-2015

Kaninchen korthaar, Flugel Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en behaalde hiermee een JCAC, nog 1 te gaan!

Kaninchen ruwhaar, Heineken Uut de Slikhoek won ook de jeugdklasse en Res. CAC, dit was het laatste JCAC wat nog nodig was voor het Nederlands Jeugdkampioenschap voor deze dame!!

Dwerg Ruwhaar, Otto won de gebruikshondenklasse en behaalde een Res. CAC en CACIB. Terwijl Hop Uut de Slikhoek een 3 U behaalde.

Keurmeester alle varieteiten, mevr. Ruth Wagner uit Luxemburg

 

26-07-2015

Kaninchen korthaar, Flugel Uut de Slikhoek behaalde een 2U in de jeugdklasse.

Kaninchen ruwhaar, Heineken Uut de Slikhoek won weer de jeugdklasse met een 1U, terwijl haar moeder Four Roses Uut de Slikhoek haar eerste VCAC won net als haar broer French Coffee Uut de Slikhoek

Dwerg Ruwhaar, Otto won een doorgeschoven CAC en Res. CACIB en is mooi op weg naar zijn Nederlandse kampioenstitel. Hop Uut de Slikhoek won het Res. CAC en Res. CACIB. Hop zal een kleine show-break hebben want we hopen eind septmber pupjes van haar te verwelkomen!! Dwerg Dashond Ruwhaar verwacht

Keurmeester alle varieteiten, Mevr. Dorota Witkowska uit Polen

Verjaardag Fanta, French Coffee en Four Roses

Verjaardag Fanta, French Coffee en  Four Roses

Op 17-07-2015, zijn Fanta, French Coffee en Four Roses Uut de Slikhoek 8 jaar geworden!

Bijzonder is dat alle 3 de hondjes in eigendom zijn gebleven. We zijn enorm trots op dit trio, alle drie hebben ze de titel Nederlands Kampioen en Nederlands Jeugdkampioen. Fanta heeft ook internationale titels verdiend op show, en ze zijn alle 3 Clubwinnaar op de Kampioensclubmatch van de Nederlandse Teckelclub geworden. French Coffee en Four Roses hebben afgelopen weekend gedebuteerd in de veteranenklasse op de show in Rotterdam en beide hebben ze hun eerst Veteranen CAC binnengesleept! We hopen dat ze allle 3 de titel Veteranen kampioen mogen gaan dragen!

Four Roses en Fanta zijn met pensioen en zullen ook geen nestjes meer krijgen. We hopen nog lang van ze te mogen genieten!

Rotterdam IDS, Mags

Rotterdam IDS, Mags

25-26 juli 2015

Ida klusujaca Sfora FCI, Mags, heeft 25 & 26 juli deelgenomen aan de Internationale Dogshow in Rotterdam. Dit met fantastische resultaten! Op beide dagen won ze de jeugdklasse met JCAC en werd ze beste vh Ras met CAC. Mags is met dit resultaat Nederland Jeugd Kampioen 2015 en heeft de benodigde punten voor het Nederlands Kampioenschap. We zijn erg trots op de nog maar 12 maanden oude dame!

Keurmeesters: Mevr. Silvia Weber-Martegani (CH) & Mevr Anca Giura (Foto,RO)

Nieuwe website Online!

Nieuwe website Online!

Na weken zwoegen is het resultaat eindelijk zichtbaar. Weliswaar nog "UNDER CUNSTRUCTION" maar het werkt!

Met de komst van deze nieuwe website zou het up-date'n hiervan een stuk makkelijker moeten worden waardoor we minder tijd kwijt zijn aan het bijwerken! Dit betekend als het goed is meer nieuws op de site én meer tijd voor onze teckels :)

Veel leesplezier!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.