Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Happy Holidays

Happy Holidays Happy Holidays Happy Holidays

Wij zijn tijdens de feestdagen extra druk in ons hondenpension 'De Molshoop' waar we onze gasten verzorgen die bij ons kerst en oud en nieuw vieren.

We wensen u fantastische feestdagen en alle goeds voor 2016!!

~ Teckelkennel 'Uut de Slikhoek' en Hondenpension 'De Molshoop' ~

Mags..

Mags..

Mags gaat graag mee wandelen.

De Gonczy Polski heeft veel beweging nodig, mags loopt dan ook makkelijk een km of 6 per wandeling. Om haar energie kwijt te kunnen, maken we zo'n wandeling minstens 3 maal per week en loopt ze de overige dagen veel los op de speelweides met andere honden. Wanneer ze aan haar beweging en uitdaging komt kan ze 's avonds ook heerlijk op de bank liggen. Dit geld overigens ook voor de teckels. Wanneer een teckel te weinig uitdaging en beweging krijgt zal hij/zij vervelend worden en in sommige gevallen spullen in huis kapot maken. Een pup loopt nog niet zo veel natuurlijk, 5 min per maand dat ze oud zijn per wandeling houden wij als richtlijn. Dit kun je goed uitbouwen en wanneer de teckel volwassen is doet ze niet onder voor een grote hond. Zo gaat Cuba Libre ook makkelijk mee met een wandeling met Mags. Fantstische loopmaatjes dus!!

IDS Cuijk

IDS Cuijk

Onze teckels waren zondag 20-12-2015 ook in Cuijk op de show!

Coby showde Earl Grey Uut de Slikhoek naar zijn laatste punt voor zijn Nederlands Kampioenschap. Earl is nu definitief Nederlands Kampioen!! Ook Fistashka ot Mariny Kuranovoy was mee en behaald het Res. CAC!

Keurmeester Dhr. J. Wauben (NL)

Weekend IDS Brussel Winner/Benelux show

Weekend IDS Brussel Winner/Benelux show Weekend IDS Brussel Winner/Benelux show Weekend IDS Brussel Winner/Benelux show Weekend IDS Brussel Winner/Benelux show Weekend IDS Brussel Winner/Benelux show Weekend IDS Brussel Winner/Benelux show

Superrrrr Weekend op de Belgische Winnershow / Benelux Winner!!

Zaterdag 19-12-2015 zijn we met de teckels geweest.

Cuba Libre Uut de Slikhoek vulde zijn titel bestand weer goed aan, hij heeft de titel Belgisch Winner'15 en Benelux Winner Belgie'15 binnen gehaald! Werd Beste van het Ras en behoorde tot de selectie van laatste 6 in de erering! Bij deze titels horen 2 CAC'S en een CACIB! Elixer Uut de Slikhoek werd Res. beste teef met Res. CAC. Heineken Uut de Slikhoek werd beste teef met titel Belgisch Winner'15 en Benelux Winner Belgie'15 ook hierbij horen 2 CAC'S en CACIB haar moeder Four Roses Uut de Slikhoek neemt de titel Benelux Veteranen Winster Belgie '15 mee naar huis.

Keurmeester Mw. Wieremiejczyk (PL)

Zondag 20-12-2015 op nieuw naar Brussel afgereisd, dit maal met Mags.

Ook Mags, Ida Klusujaca Sfora neemt een lading titels mee naar huis; Belgisch jeugdwinster'15, Benelux jeugdwinster Belgie'15, Belgisch Winster'15, Benelux Winster Belgie'15 en met deze Benelux jeugd winnertitel erbij is ze nu Benelux jeugdkampioen!! Ze werd beste jeugdhond en beste teef van het ras!! Mega trots!!

Keurmeester Mw. Normannseth (NO)

Teckelpup??

Teckelpup??

Ook een teckel vraagt de nodige opvoeding. Een grote hond in klein formaat vergis U niet ;)

Amsterdam Winner show 2015

Amsterdam Winner show 2015 Amsterdam Winner show 2015 Amsterdam Winner show 2015

Winnershow Amsterdam 2015

We hebben weer 3 hondjes met nieuwe titels erbij!! Multi Kampioen Fanta Uut de Slikhoek won haar laatst benodigde VetranenCAC voor Nederlands Veteranen Kampioen hiermee won ze ook de titel Veteranenwinster 2015! Heineken Uut de Slikhoek behaalde 1 Uitmuntend en Res. CACIB. Cuba Libre Uut de Slikhoek werd 3e geplaatst met Uitmuntend en ook zijn zus Carpe Diem Uut de Slikhoek behaalde Uitmuntend. Elixer Uut de Slikhoek werd Winster 2015!! Tevens beste van het ras.

Onze Mags, Ida Klusujaca Sfora wist ook de titels te bemachtigen, ze werd JeugdWinster en Winster 2015!!

Super blij met 4 nieuwe titels in een grote competitie met veel internationale concurrentie!

Keurmeester teckels: Dhr Sloot

Keurmeester Gonczy: Dhr. Hiddes

Holland Cup Amsterdam 11-12-2015

Holland Cup Amsterdam 11-12-2015

Holland Cup Amsterdam 11-12-2015

Dwerg Ruwhaar Hop Uut de Slikhoek had haar come back op de show na haar eerste nestje. Nog evenveel power als altijd! ze werd 3e in haar klasse met een Uitmuntend!

Keurmeester Igor Vyguzov (RU)

Ida Klususjaca Sfora behaald ook een mooie Uitmuntend in de jeugdklasse en won JCAC en CAC!

Keurmeester Jan Coppens (NL)

Onze 'Special Editions..

Onze 'Special Editions..

Ja 8.5 jaar geleden alweer, toen kreeg Aquavit Uut de Slikhoek haar laatste nest. Eigenlijk konden we toen al niet kiezen en hebben we alle 3 de pups gehouden. Dat dit hele nest zo succesvol zou zijn hadden we niet voor mogelijk gehouden..

Four Roses Uut de Slikhoek

Fanta Uut de Slikhoek

French Coffee Uut de Slikhoek

Allen Nederlands Jeugd Kampioen, Nederlands Kampioen en Nederlands Veteranen Kampioen!! En diverse Nationale en Internationale showtitels.. Uitmuntende nakomelingen o.a. Multi ch. Bar-Le-Duc uut de Slikhoek, Heineken Uut de Slikhoek, Navarra Uut de Slikhoek welke ook allemaal prachtige nakomelingen hebben in onze kennel maar ook bij collega's en misschien wel bij u op de bank!

We zijn ongelofelijk trots en blij dat we hen in goede gezondheid en in topconditie nog bij ons hebben ook al zijn ze wel een beetje met pensioen.

 

IDS Weekend Bleiswijk

IDS Weekend Bleiswijk

07-11-2015

Vandaag waren Earl Grey Uut de Slikhoek en Fistashka Ot Mariny Kuranovoy mee. Earl behaalde een 1U en 'Pistache' een 1U in de jeugdklasse wat haar een eerste JCAC oplevert ook krijgt ze het Res. CAC

Keurmeester Dhr. V. Veiga (Portugal)

08-11-2015

Earl Grey Uut de Slikhoek behaalde vandaag weer een 1U, Fistashka Ot Mariny Kuranovoy 1U, JCAC, CAC en BEST OF BREED!! We zijn heel blij met haar succes op de eerste shows! Fanta Uut de Slikhoek behaalt haar laatste VCAC en is met dit resultaat Nederlands Veteranen Kampioen net als haar broer French en zus Roos!!

Keurmeester Dhr. P. Sanders (NL)

Lekker lekker in de zon

Lekker lekker in de zon Lekker lekker in de zon Lekker lekker in de zon Lekker lekker in de zon

Een van de laatste dagen zon en een graad of 18, Roos en Duc weten er wel raad mee :)

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.