Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Vacatures binnen ons pension de Molshoop

We hebben bij ons pension "De Molshoop" een 2 - tal vacatures.

Het betreft een medewerker voor in het pension en een stagiaire voor schooljaar 2016 - 2017.

Klik voor info op ons logo :

Molshoop_logo.jpg

Volette

Volette

We hebben moeten besluiten om Volette te laten gaan. Volettte-re de la Voute Azuree heeft 12 jaar mogen worden en genoot de laatste 6 jaar van haar welverdiende pensioen. Volette heeft nog een aantal nakomelingen binnen onze kennel waaronder Vos Uut de Slikhoek. Volette is vredig ingeslapen, We zullen haar missen.

Show Hazerswoude-dorp

Show Hazerswoude-dorp

We waren weer op pad, dit maal met dwerg ruwhaar teefje Benedictine Uut de Slikhoek die de jeugdklasse won en zo weer een JCAC verdiende en ook nog eens beste teef werd. Hop Uut de Slikhoek kreeg een mooie 2U. Kaninchen langhaar teefje Chateau Migraine Uut de Slikhoek werd weer 1U in de jeugdklasse met JCAC wat betekend dat ze Nederlands Jeugdkampioen is geworden. Ook berd ze beste teef met CAC en Beste van het ras. Migraine heeft voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap en zal thuis mogen blijven tot 27 maanden waarna ze weer mag proberen het laatste puntje binnen te halen.

Onze jonge hondjes maken het weer waar!

Succes volle dag in Genk (BE)

Succes volle dag in Genk (BE)

Ruwhaar dwerg reu Cuba Libre Uut de Slikhoek, verdiende het CAC en CACIB. Elixer Uut de Slikhoek won ook haar klasse met CAC CACIB en werd BOS! Kaninchen Ruwhaar teefje Heineken Uut de Slikhoek won het CAC, CACIB en werd ook nog eens Beste van het ras! (foto)

De CACIB punten wilde we graag winnen op deze honden voor het Internationaal showkampioenschap, hiervoor moeten deze punten ook buiten Nederland behaald zijn. We zijn super trots dat dit in 1 show ook gelijk gelukt is!

Keurmeester Dhr. Heinesche (Luxemburg)

Benedictine Uut de Slikhoek oefent voor de eerste show

Benedictine Uut de Slikhoek oefent voor de eerste show Benedictine Uut de Slikhoek oefent voor de eerste show Benedictine Uut de Slikhoek oefent voor de eerste show

Bennie (Benedictine Uut de Slikhoek; Cuba Libre Uut de Slikhoek x Anisette Uut de Slikhoek) maakt zich klaar voor haar eerste show optreden, ze gaat mee wandelen met de kinderwagen, ook een goede oefening voor de show. Ze vind het allemaal wel prima, wat een heerlijke no-nonsense teckel!!

IDS Groningen 05-03-2016

IDS Groningen 05-03-2016

De eerste Internationale show voor Benedictine Uut de Slikhoek en General Lee die nog niet zo lang bij ons is. Beide maken een vliegende start op show gebied. Benedictine wint de jeugdklasse met JCAC en wordt beste teef van het ras. Hiermee heeft ze al een vol punt voor haar Nederlands Kampioenschap binnen. Ook General Lee wint de jeugdklasse met JCAC, wordt beste reu met CAC en Beste van het ras!! Kaninchen langhaar teefje Chateau Migraine Uut de Slikhoek weet voor de 2e keer ook de jeugdklasse te winnen en wordt ook beste teef van het ras, weer een JCAC en CAC voor haar!

 

Wiskey Uut de Slikhoek

Wiskey Uut de Slikhoek Wiskey Uut de Slikhoek

Wiskey Uut de Slikhoek geboren 04-11-2015 en nu 4 maanden oud. (Otto x La Chouffe Uut de Slikhoek) Deze dame weet al goed wat ze wel en niet wil. Het liefste ligt ze dan ook op haar krukje in de zon ;) geef haar eens ongelijk

Puppiepret

Puppiepret Puppiepret Puppiepret

De pups van Bar-Le-Duc verkennen het huis, dit doen ze samen met moeders.

Het is heel belangrijk dat deze 'grote' stappen ongedwongen en leuk moeten zijn. Duc vindt het heerlijk om daar bij te zijn, dit is heel fijn voor de pups, zo wordt de wereld makkelijk groter. Wanneer ze moe worden gaan ze lekker naar hun veilige haven om weer te slapen. Duc ligt er dan nog lekker bij om ze te voeden.

Workshop Teckel-trimmen

Workshop Teckel-trimmen

Wilt u zelf uw teckel er weer op zijn/haar best uit laten zien? Gediplomeerd trimster (specialisatie Dashond) en teckel-eigenaar, Yvonne van Maaren neemt zelf geen nieuwe honden meer aan. Maar geeft wel een aantal keer per jaar een groepsworkshop trimmen. Ook privé-workshops behoren tot de mogelijkheden. Tijdens deze workshops leert u de ins en outs en de fijne kneepjes om uw eigen teckel er weer rastypisch uit te laten zien. 

Voor meer info m.b.t. de workshops kunt u Yvonne benaderen.

Klik hier voor contact

Trim-service

Trim-service

Vanaf maart 2016 zal Hondenpension De Molshoop de trim-service weer gaan oppakken. Gediplomeerd hondentrimster (specialisatie Dashond) Lindsay van Hierden zal op vooraf geplande data deze service verlenen.

Voor meer informatie over deze service kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Bekende data: 08 april 2016 & 29 april 2016, vol is echter wel vol..

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.