Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

IDS Weekend Bleiswijk

IDS Weekend Bleiswijk

07-11-2015

Vandaag waren Earl Grey Uut de Slikhoek en Fistashka Ot Mariny Kuranovoy mee. Earl behaalde een 1U en 'Pistache' een 1U in de jeugdklasse wat haar een eerste JCAC oplevert ook krijgt ze het Res. CAC

Keurmeester Dhr. V. Veiga (Portugal)

08-11-2015

Earl Grey Uut de Slikhoek behaalde vandaag weer een 1U, Fistashka Ot Mariny Kuranovoy 1U, JCAC, CAC en BEST OF BREED!! We zijn heel blij met haar succes op de eerste shows! Fanta Uut de Slikhoek behaalt haar laatste VCAC en is met dit resultaat Nederlands Veteranen Kampioen net als haar broer French en zus Roos!!

Keurmeester Dhr. P. Sanders (NL)

Lekker lekker in de zon

Lekker lekker in de zon Lekker lekker in de zon Lekker lekker in de zon Lekker lekker in de zon

Een van de laatste dagen zon en een graad of 18, Roos en Duc weten er wel raad mee :)

Zonnige oktober-dag met Mags

Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags Zonnige oktober-dag met Mags

Prachtig oktober weer, wat foto's van Mags tijdens haar dagelijkse bezigheden ;)

Mags is 15 maanden oud nu..

Treurig nieuws..

Treurig nieuws..

Onze 'Goof', Gouverneur Blonde, is redelijk onverwachts overleden.

Goof is bijna 10 jaar geworden, en is een groot gemis binnen onze roedel..

Gouverneur Blonde Uut de Slikhoek 05-11-2005 / 15-10-2015

Gouverneur_Blonde Uut de Slikhoek MW.jpg

IDS Weekend Zwolle

IDS Weekend Zwolle IDS Weekend Zwolle IDS Weekend Zwolle

03 & 04 oktober 2015, show weekend Ijselshow en Hanzeshow te Zwolle

Zaterdag 3 oktober

Kaninchen Ruwhaar Apricot Fizz Uut de Slikhoek won de jeugdklasse en werd Beste van het Ras!! (JCAC en CAC) Veteraan Fanta Uut de Slikhoek bemachtigd haar eerste Veteranen CAC en verdiend het Res. CAC/ beste veteraan van het ras. Kaninchen Korthaar Flugel Uut de Slikhoek wordt weer tot beste teef verkozen wat haar een JCAC en CAC opleverd! Onze kanjer Otto sluit zijn voorlopig laatste show in stijl af met CAC en wordt weer Beste van het Ras!

We bedanken Babette voor haar hulp deze dag!!

Keurmeester Dhr. D. Rutten, Nederland

Zondag 4 oktober

Kaninchen Ruwhaar Fanta Uut de Slikhoek gaat haar broer en zus achterna door haar 2e veteranen CAC te winnen, weer met Res. CAC en beste veteraan vh ras. Heineken Uut de Slikhoek wint het van haar tante Fanta mag de erering weer in door beste van het Ras te worden!

Keurmeester S. Walsh, Ierland

 

 

IDS Weekend Maastricht

IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht IDS Weekend Maastricht

Dubbel show Maastricht,

Een druk weekend voor Coby, zij ging alleen met 8 teckels op pad. Gelukkig heeft ze veel hulp van collega's gekregen. De resultaten mochten er zijn! 'Uut de Slikhoek' is 2 veteranen kampioenen, 2 jeugdkampioenen en 3 Nederlands kampioenen rijker na dit weekend!!

zaterdag 26-09-2015;

Dwerg ruwhaar reu Otto werd beste reu met CAC en beste gebruikshond van het ras. Bij de kaninchens behaalde Apricot Fizz Uut de Slikhoek een nette 2U in de jeugdklasse, Paveks Kyra won de openklas en behaalde het Res. CAC waarmee Kyra NL Kampioen is geworden, Kamp. Four Roses Uut de Slikhoek behaalde een Veteranen CAC net als haar broer Kamp. French Coffee Uut de Slikhoek. French Coffee won zelfs nog het Res. CAC! Heineken Uut de Slikhoek werd 1U in de tussenklasse behaalde het CAC en werd zelfs beste van het ras! Korthaar kaninchen Flugel Uut de Slikhoek werd 1U geplaatst in de jeugdklasse en behaalde het res. CAC. Flugel is ook  NL jeugdkampioen nu! Last but not least.. onze langhaar dwerg Yakult Uut de Slikhoek won haar laatste res. CAC benodigd voor het NL Kampioenschap!!

Keurmeester Mevr. Gielisse NL

Zondag 27-09-2015

kaninchen Ruwhaar Apricot Fizz Uut de Slikhoek behaalde haar laatste jeugdpunt voor het Nl jeugdkampioenschap, Four Roses Uut de Slikhoek en French Coffee Uut de Slikhoek behaalde beide weer het veteranen CAC waardoor broer en zus nu ook als Veteranen Kampioen door het leven gaan! Heineken Uut de Slikhoek werd weer Beste van het Ras met CAC en blijft voorlopig thuis totdat ze 27 maanden is omdat ze meer dan genoeg kampioenspunten verzamelt heeft voor dit moment! Korthaar Kaninchen Flugel Uut de Slikhoek won weer het JCAC maar nu met het volle CAC er bij en werd dus beste teef van het ras! Otto spande de kroon vandaag want die won het CAC, de laatst benodigde voor zijn NL Kampioenschap, BOB en werd uiteindelijk beste teckel van de rasgroep!! Otto mag nu naar de hond van het jaarshow 2015. Wat zijn we trots op onze Deense kanjer die zich nu steeds meer vertrouwd voelt bij ons!!

Keurmeester Dhr. Hochstenbach NL

IDS Luxemburg 29-08-2015

IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015 IDS Luxemburg 29-08-2015

29/30-08-2015 show weekend in Luxemburg. Deze show was tevens de show waar de BeNeLux titel van Luxemburg te verdienen was.

Mags werd gekeurd door keurmeester Ger Cox uit Ierland en behaalde een 1Excl. JCACL en werd Beste van het ras! Met dit resultaat heeft ze de volgende titles verdiend: Luxemburg Jeugdkampioen'15, B.JW.Lux'15 & B.W.Lux'15. We zijn super blij met deze prachtige titels!!

We hebben er een leuk dagje van gemaakt en een hotel genomen wat ook Mags lekker vond na zo'n show-dag!

Roos en Mags zwemmen

Roos en Mags zwemmen Roos en Mags zwemmen Roos en Mags zwemmen

Roos en Mags mochten mee naar de Waal om even af te koelen. Zwemmen mogen ze in de Waal alleen aan de lijn i.v.m. stroming die er soms kan staan.

Ze vonden het heerlijk!

Filipetti Moscato Uut de Slikhoek

Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek Filipetti Moscato Uut de Slikhoek

De laatste foto's van onze jongste aanwinst, Filipetti. Filipetti is 3 maanden oud en een pupje van Cuba Libre Uut de Slikhoek en Nesquick Uut de Slikhoek. We zijn erg blij met haar ontwikkelingen!

Nieuw verblijf op de speelweide

Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide Nieuw verblijf op de speelweide

We hebben de speelweide van onze teckels aangepast. Wat eerst 1 heeeeele grote wei was, waar we groepjes om en om op lieten gedurende de dag, hebben we nu 4 weides waar de hondjes de hele dag kunnen spelen en relaxen ;) Ook hebben ze een mooi verblijf gekregen waar ze zelf in en uit kunnen wanneer het regent of erg warm is bijvoorbeeld. We zijn heel blij met de nieuwe ruimtes voor onze toch wel een een beetje "verwende" teckels!!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.