Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Eerste show na de zomer is een feit!

Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit! Eerste show na de zomer is een feit!

Vrijdag 26-08-2016 werden de rassen uit rasgroep 6 gekeurd en zijn we met 'Mags' geweest. Er was een mooie vertegenwoordiging van het ras, er waren 10 Gonzcy Polski's! Mags, Ida Klusujaca Sfora won haar klasse met Excellent en werd beste teef van het ras. Wat haar de titels Europees Winster'16, BeNeLux Winster BE'16 én Belgisch Winster'16 oplevert. Wat zijn we ongelooflijk trots dat we zon mooie ras-vertegenwoordigster in Nederland hebben!!!

Keurmeester Dhr. Favre uit Frankrijk

Zondag 28-08-2016 was het de beurt aan de teckels. Kaninchen Langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek greep nét naast de titel europees jeugdkampioen en werd 2e in een grote klasse met excellent. Holy Soda Uut de Slikhoek, kaninchen korthaar, behaalde een fantastische 4e plaats met Excellent in een sterke jeugdklasse van 15 honden vanuit de hele wereld. Onze kaninchen ruwhaar Heineken Uut de Slikhoek wint haar klasse met excellent maar wordt helaas niet geplaatst voor de titel Europees Winster. Dwerg Ruwhaar Elixer Uut de Slikhoek verdient een fraaie 4e plaats in de openklasse.

Helaas in alle klasse naast de titels maar erg trots op onze honden.

Keurmeesters: Mevr. L. Gonzalez uit Gibraltar, mevr S. Jarmer uit Oostenrijk, Dhr. L. Pichard uit Zwitserland

Zomerstop shows

Zomerstop shows

De hele maand juli en tot eind augustus houden onze teckels 'zomervakantie'. Er zijn geen Nederlandse shows in deze periode en we kunnen vanwege de drukte in ons pension niet naar het buitenland afreizen.
Wel hopen we nog een nestje te verwelkomen in de zomer, meer daarover vind u ter zijner tijd op de pagina pups
Ons pension de Molshoop zal weer gezellig druk zijn aankomende tijd. Ook nieuwsgierig naar ons pension dat ook voor teckel-gasten geschikt is? Neem dan een kijkje op onze website! Voor de zomervakantie (tm half augustus) zitten we al vol. Voor de overige periode kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Happy Holidays!!

IDS Outdoor Uden & Meierijshow in Den Bosch

IDS Outdoor Uden & Meierijshow in Den Bosch

2 daagse show in de Brabanthallen in Den Bosch. De Laatste shows voor de tijdelijke zomerstop. General Lee, Limoncello Uut de Slikhoek en Ook dat nog Uut de Slikhoek waren deze dagen mee.

General Lee wint op de 18-06 JCAC en wordt beste reu met CAC op 19-06 wint hij JCAC, CAC en BOB en wordt 3e in de rasgroep!!
Limoncello behaald op beide dagen een 2 Uitmuntend
Ook dat Nog behaalt op 18-06 een 2 Uitmuntend en op 19-06 een 2 ZG. Helemaal blij gaan wij de zomer periode tegemoet!

Keurmeester: 18-06 Z Fogarty (Ierland)
19-06 R Dijkhorst-Noij (Nederland)

 

 

25 jaar lid Nederlandse Teckelclub

25 jaar lid Nederlandse Teckelclub

Coby is dit jaar 25 jaar lid van de Nederlandse Teckelclub.

Hiervoor heeft ze een speldje en een oorkonde in ontvangst mogen nemen.

IDS De Baronie 2016

IDS De Baronie 2016 IDS De Baronie 2016 IDS De Baronie 2016

Coby is met de teckeltjes weer naar de show geweest, met weer super resultaten!!

kaninchenruwhaar teefje Ook dat Nog Uut de Slikhoek behaalde 1U, JCAC, CAC en werd Beste van het ras! Dwerg ruwhaar Limoncello Uut de Slikhoek werd 2e in haar klasse maar behaalde daarna wel het res. CAC! Kers op de taart was weer onze General Lee hij werd 1U, JCAC, CAC, BOB en Beste van de rasgroep, en Best in Show #6!! Ongelooflijk trots weer!!

 

Keurmeester mevr. E. Weijenborg-Weggemans NL

Jachthondenshow 2016

Jachthondenshow 2016 Jachthondenshow 2016

Eens in de twee jaar wordt de jachthondenshow georganiseerd. Dit is een buitenshow speciaal voor de jachthonden waaronder ook groep 4 Dashonden en groep 6 waar de Gonczy Polski onder valt.

Ida Klusujaca Sfora, Mags, behaalde 1U CAC en BOB met een prachtig keurrapport. Tevens werd ze in de eindkeuring geselecteerd bij de laatste 5 beste uit de rasgroep!!

General Lee behaalde 1U, JCAC, CAC en beste reu!! Limoncello Uut de Slikhoek werd 4U in de jeugdklasse.

Prima resultaten op een mooie buitenshow waar alleen het weer niet mee werkte ;)

Uitslagen HD en ED onderzoek Mags

Uitslagen HD en ED onderzoek Mags

Er zijn röntgenfoto's gemaakt van de heupen en ellebogen van Mags. Deze foto's zijn gemaakt door een ,door de raad van beheer geaccrediteerde, dierenarts. In ons geval de praktijk in Sleeuwijk. Er zijn verschillende foto's gemaakt die hierna doorgestuurd zijn ter beoordeling naar de Raad van Beheer. Afgelopen week ontvingen we hiervan de uitslag en deze was zeer positief!! Mags is ED Vrij, en scoorde HD A!! We zijn hier erg blij mee, dit betekend dat we in de toekomst een nestje Gonczy Polski puppies gaan fokken!!

Kampioensclubmatch NTC

Kampioensclubmatch NTC Kampioensclubmatch NTC Kampioensclubmatch NTC

De Jaarlijkse Clubmatch van de Nederlandse Teckelclub.

Een evenement met alléén maar teckels, daar moeten wij bij zijn natuurlijk! Dit jaar hebben maar liefst 14 Slikhoek teckeltjes deelgenomen. Hieronder de resultaten:

Dwerg Ruwharen:
Jeugdklasse reuen: General Lee 1Uitmuntend JCAC en werd beste reu met een dubbel CAC! Kampioensklasse reuen: Cuba Libre Uut de Slikhoek 1 Uitmuntend.
Gebruikshondenklasse: Otto 1Uitmuntend, beste gebruikshond vh ras, Beste Gebruikshond vd show!!

Puppyklasse teven; Thee Uut de Slikhoek 2e plaats Veelbelovend, Wiskey Uut de Slikhoek 1e plaats Veelbelovend. Wiskey werd later beste puppy van de show!
Jeugdklasse teven: Koum Quat Uut de Slikhoek 4 Uitmuntend, Limoncello Uut de Slikhoek 1 Uitmuntend JCAC
Fokkersklasse teven: Benedictine Uut de Slikhoek 1Uitmuntend, Filipetti Moscato Uut de Slikhoek 3 Uitmuntend

Kaninchen Ruwharen:Jeugdklasse teven: Ook dat nog Uut de Slikhoek 2 Uitmuntend
Fokkersklasse teven: Heineken Uut de Slikhoek 1 Uitmuntend
Kampioensklasse teven: Bar-Le-Duc Uut de Slikhoek 1Uitmuntend Beste vh ras met titel Clubwinner'16! Bar-Le-Duc werd 4e best in Show!!

Kaninchen Korthaar:
Puppyklasse teven: Holy Soda Uut de Slikhoek 1Veelbelovend beste puppy vh ras, Res. beste puppy in show.

Kaninchen Langhaar:
Fokkersklasse teven: Chateau Migraine Uut de Slikhoek 1U Beste teef met CAC en Beste van het Ras met titel Clubwinner'16! Chateau Migraine werd 8e Best in Show!

Keurmeesters:
Dhr. W. Hochstenbach, Dhr W. Wellens, Dhr J. Schepers

Wat een super oefening voor onze jonge hondjes en ook onze volwassen honden bewijzen mee te lopen aan de Nederlandse Top!!

Foto's volgen, individuele foto's van de honden door op de naam van de hond klikken.

Int. Dogshow 'De Utrecht'

Int. Dogshow 'De Utrecht' Int. Dogshow 'De Utrecht'

Wat een super dag weer voor de Slikhoek teckels!
Kaninchen ruwhaar teefje Fistashka ot Mariny Kuranovoy behaalde haar laatst benodigde JCAC en werd beste teef met CAC, ze is nu Nederlands Jeugdkampioen! Caipirinha Uut de Slikhoek behaalde zijn laatst benodigde Res CAC. voor zijn Nederlands kampioenschap! Bij de variëteit dwerg ruwhaar waren we niet minder succesvol, Benedictine Uut de Slikhoek behaalt op haar 3e show de laatst benodigde JCAC voor Nederlands Jeugdkampioen en werd beste teef met CAC wat genoeg punten oplevert voor het Nederlands kampioenschap. Daar moet ze nog even voor wachten want deze dame is pas 11 maanden oud. Super trots op de eerste nakomeling van Cuba Libre op show!! Onze Hop Uut de Slikhoek behaalt ook haar laatste Res. CAC en is ook Nederlands Kampioen nu! General Lee wordt op zijn 2e show weer BOB met JCAC en CAC en dit maal zelfs 2e in de groep!!

Keurmeester mevr. Kolk-van Beek,
foto: Jill Rhodin

Guusje op bezoek!

Guusje op bezoek!

We vinden het altijd erg leuk om de bij ons geboren honden nog eens te zien. Dit keer kwam Guusje op bezoek! Guusje is ruim 2,5 jaar en wat zo bijzonder is is dat 4 van haar nestgenoten nog steeds bij ons zijn! Ook haar moeder Nikita is nog bij ons, wel met pensioen..

Guusje heeft haar broer Cuba Libre en Moeder weer eens kunnen begroeten. Super leuk om haar weer te zien!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.