Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Holland Cup 2016

Holland Cup 2016 Holland Cup 2016 Holland Cup 2016 Holland Cup 2016

Holland Cup 09-12-2016

Holy Soda Uut de Slikhoek, kaninchen korthaar mocht het spits afbijten en won de jeugdklasse met JCAC, werd verkozen tot beste teef (CAC) én Beste van het Ras!! Thee Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar wint de jeugdklasse met JCAC en word Res. beste teef en behaald een Res. CAC! General Lee gooit nog steeds hoge ogen op show en wint zijn klasse, word beste reu met CAC, Beste van het Ras en later in de erering wordt hij verkozen tot beste van de rasgroep!!! Super trots zijn we. Met deze groepsoverwinning op zak gaan we General Lee zeker laten schitteren op de Hond van het Jaarshow 2016!!

Keurmeester: Rasspecialist Mw. E. Rhodin (SE)

Chocolade dwerg korthaar pupje

Chocolade dwerg korthaar pupje Chocolade dwerg korthaar pupje Chocolade dwerg korthaar pupje Chocolade dwerg korthaar pupje

Lambrusco heeft een nieuw thuis gevonden!

Pups van Tefka

Pups van Tefka Pups van Tefka Pups van Tefka

We zijn heel erg blij met dit zeldzaam grote nest puppies, het gaat super goed met moeder en kids, de oogjes gaan al open. Moeder Tefka vind nog wel dat de pups vooral van haar zijn en vind bezoek nog niet een groot feest. De pups hebben uiteenlopende kleuren van Merle tot Black and tan. Vader van de pups is Caipirinha Uut de Slikhoek. Alle pups zijn besproken.

IDS Dogshow Bleiswijk 5 & 6 November 2016

IDS Dogshow Bleiswijk 5 & 6 November 2016

Thee Uut de Slikhoek was de gelukkige, met super resultaten! Beide dagen won ze de jeugdklasse en werd ze beste teef. al 2 jeugdpunten voor deze dame binnen,  nog 1 te gaan!!

 

Keurmeesters:5-11 mw. A. Edlander (SE) 6-11 Dhr. A. Goransson (SE)

Regio Clubmatch NTC

Regio Clubmatch NTC Regio Clubmatch NTC

16-10-2016 Regionale Clubmatch van de Nederlandse Teckelclubmatch.

Creme de Cassis, kaninchen ruwhaar, mocht voor het eerst mee. Cassis kreeg een veelbelovend in de Jongste puppyklasse en werd ook nog eens beste jongste pup van de clubmatch! Minidogland Small Sweet Chocolat, kaninchen korthaar, mocht ook voor de eerste keer mee op pad en behaalde 1U in de jeugdklasse en werd beste van het ras!!

Wiskey Uut de Slikhoek, Dwerg Ruwhaar, werd 2U in de fokkersklasse en Thee Uut de Slikhoek, Dwerg Ruwhaar werd 1U in de jeugdklas. Koum Quat Uut de Slikhoek ook dwerg ruwhaar kreeg een 2ZG.

 

Keurmeesters: Dhr L. Quartel (NL) Dhr. T. Viets (NL) en Dhr. F. Naasens (BE)

Een leuk teckeldagje!!

Heerlijk Helder Uut de Slikhoek 3,5 maand oud

Heerlijk Helder Uut de Slikhoek 3,5 maand oud

Onze 'Herrie' groeit voorlopig nog uit zoals we dit graag zouden zien. Herrie heeft een GEWELDIG leuk karakter.

IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016

IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016 IDS Maastricht en Benelux Maastricht 2016

IDS Maastricht 24-09-2016

General Lee, Heineken Uut de Slikhoek én Holy Soda Uut de Slikhoek weten de keurmeester vandaag te overtuigen van hun kwaliteiten en worden allen Best of Breed!! General Lee haalt een benodigd CACIB punt binnen, Heineken is met dit resultaat definitief NEDERLANDS KAMPIOEN en Holy SodaHoly Soda Uut de Slikhoek mag vanaf nu de titel NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN dragen. Super trots!!

Keurmeester Dhr. D Rutten (NL)

Benelux Winnershow Maastricht 25-09-2016

General Lee behaalt de titel Benelux Junior Winner NL'16 en Beste jeugdhond van het ras. Holy Soda Uut de Slikhoek behaalt ook de titel Benelux Junior Winster NL'16 en word verkozen tot beste teef met CAC, Soda heeft nu genoeg punten verzamelt voor het Nederlands Kampioenschap! Four Roses Uut de SlikhoekFour Roses Uut de Slikhoek wordt Benelux veteran Winster NL'16. Heineken Uut de Slikhoek grijpt helaas net naast de titels en word gekozen voor het Res. CAC. Chateau Migraine Uut de Slikhoek Benelux Junior Winster NL'16 en Beste van het ras!! Ida klusujaca sfora behaalt ook de titel Benelux winster Nederland '16 Beste van het ras!!

Keurmeester Dwerg ruwhaar: Dhr Claudio de Guiliani (IT) kanichen korthaar, langhaar en ruwhaar Dhr. L. Csaba Zsolt (RO) Gonzcy Polski mevr. D Witkowska (PO)

Snapshot haar-variëteit Dashond

Snapshot haar-variëteit Dashond Snapshot haar-variëteit Dashond

Op deze foto zijn de 3 haar-variëteiten van de teckel goed te zien.

Met ons mee zijn:
Kaninchen Ruwhaar, wildkleur, Heineken Uut de Slikhoek
Kaninchen Korthaar, rood, Holy Soda Uut de Slikhoek
Kaninchen Langhaar, Black and Tan, Chateau Migraine Uut de Slikhoek

IDS Luxemburg, Benelux

IDS Luxemburg, Benelux IDS Luxemburg, Benelux IDS Luxemburg, Benelux

10-09-2016

Ida Klusujaca Sfora, Mags, wint BOB met CACL en titel Benelux Winster'16 Lux! In een pittig vertegenwoordigde rasgroep 6 wordt ze 3e een podiumplaats!!

Keurmeester Mevrouw D. Witkowksa Polen

 

11-09-2016

Ook met onze teckels afgereisd naar Luxemburg. Dwerg Ruwhaar General Lee word 3e in een sterkte jeugdklasse, kaninchen ruwhaar Heineken Uut de Slikhoek behaald een 4e plaats in de openklasse.
Keurmeester Dhr. J. vanaken, België

Kaninchen korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek behaald knap een 2e plaats in de jeugdklasse!
Keurmeester Dhr. A. Owstrowski, Polen

IDS Rotterdam, Dubbelshow

IDS Rotterdam, Dubbelshow

Zaterdag 03-09-2016

Dwergdashond Ruwhaar Elixer Uut de Slikhoek wint de openklasse, wordt BOS, CACIB en behaalt met dit resultaat haar laatst benodigde CAC voor het Definitief Nederlands Kampioenschap. General Lee wordt BOB vanuit de tussenklasse, CACIB, CAC en wordt 3e best in groep!
Kaninhen Ruwhaar Apricot Fizz Uut de Slikhoek wordt ook beste van het ras vanuit de openklasse, CAC, CACIB en is ook met dit resultaat Nederlands Kampioen!!!
Kaninchen Korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek wordt ook beste van het ras vanuit de jeugdklasse JCAC en CAC. Flugel Uut de Slikhoek verdiend het Res. CAC en ook dit is voldoende voor haar titel Nederlands Kampioen!!

3 Nederlands Kampioenen rijker!!
Keurmeester Dhr. R Doedijns uit Nederland

 

Zondag 04-09-2016

We laten onze nieuwe kampioenen thuis en ook General Lee houdt verder weekend ;) Limocello Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar. wordt 2e met Uitmuntend in de jeugdklasse. Holy Soda Uut de Slikhoek behaald JCAC en res. CAC nog 1 JCAC te gaan..

Keurmeester Dhr. H. Lehkonen uit Finland

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.