Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Nieuwe aanwinst voor onze kennel!!

Nieuwe aanwinst voor onze kennel!!

Erg blij zijn we met de komst van Kaninchen korthaar reu, Redgi Prado Hip Hop. 'Redgi' voelt zich al aardig thuis bij ons. We hopen hem binnenkort uit te brengen op show. Redgi is geboren op 01-09-2016 en heeft als ouders Tverskoy Mozaiki Tsarskiy Ohotnik (rood) x Norden Liht Mademoiselle (black and tan)

We bedanken onze collega's Jeanine Embregts en Angela Nagel voor de goede zorgen tijdens zijn reis naar Nederland!

Int. dogshow Arnhem

Int. dogshow Arnhem

Jillz Uut de Slikhoek had haar showdebuut in wint gelijk een JCAC! 1U in de jeugdklasse, we hopen dat ze nog 2 JCAC's weet te bemachtigen aankomende shows zodat ze Jeugdkampioen kan worden!

Keurmeester: Mevr J. Dekker (NL)

Kampioensclubmatch NTC

Kampioensclubmatch NTC

Kanichen langhaar teefje Chateau Migraine Uut de Slikhoek heeft wederom de titel Clubwinster weten te bemachtigen. Ze werd beste van het ras en heeft dus nu de titel CW'17 erbij voor op haar stamboom.

Keurmeester: mevr Kolk- van Beek (NL)

Kaninchen korthaar teefje Holy Soda Uut de Slikhoek werd reserve beste teef, super knap in deze sterke competitie!

Keurmeester:. Mevr Horsten - Ceustermans (NL)

Kaninchen ruwhaar teefje Heineken Uut de Slikhoek werd ook reserve beste teef.

Keurmeester: Mevr. T. Urek (Slovenie)

Nieuwe foto's!

Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's! Nieuwe foto's!

Irish Mist KL, Cheerfull Tail KW, Coca Cola Lime en Sauvignon Noir KW hebben een eigen pagina gekregen met actuele foto's.

Ook verwachten we over een poosje weer pupjes, nieuwsgierig?  Zie onze pup pagina

Int dogshow Goes

Int dogshow Goes

15 & 16 april Int. show in Goes.

Berber Uut de Slikhoek mocht een weekend me naar show in Zeeland. 15 april behaalde Berber 1U JCAC, CAC en Beste van het ras! Zondag ook een 1U met JCAC en CAC. Dit betekend dat ze Nederlands jeugdkampioen is geworden! Super trots op rode dametje!

Keurmeesters
Dhr. P Sanders (NL)
Mevr. C. Swysen (B)

Int. Dogshow Luxemburg (voorjaarshow '17)

Int. Dogshow Luxemburg (voorjaarshow '17) Int. Dogshow Luxemburg (voorjaarshow '17)

Luxemburg int. dogshow spring 2017

Kaninchen korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse en wordt beste teef, wat een prestatie met alle concurrentie uit het buitenland!! Soda is nu ook Luxemburgs Jeugdkampioen!! Kaninchen Langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek won de openklasse en werd Beste van het Ras!! Hiermee heeft ze haar eerste CACL behaald die nodig is voor het Luxemburgs kampioenschap! Onze Dwerg Ruwhaar reuen Cuba Libre Uut de Slikhoek en General Lee werden 2e en 3e in de openklasse en kampioensklasse.

Een super dag!!

Keurmeesters kort en langhaar: Mevr. C. Swijsen (B)
Keurmeester ruwhaar: Mevr. P Richard-Douma (F)

Puppy en Jongehondendag NTC 2017

Puppy en Jongehondendag NTC 2017 Puppy en Jongehondendag NTC 2017 Puppy en Jongehondendag NTC 2017 Puppy en Jongehondendag NTC 2017 Puppy en Jongehondendag NTC 2017 Puppy en Jongehondendag NTC 2017

De puppy & jongehondendag van de Nederlandse teckelclub, altijd een geliefd evenement voor de echte teckel liefhebber. Coby is ook weer op dit evenement aanwezig om met onze jonge honden te oefenen. Want dat is het, een goede oefening op de show!! De hondjes worden meerdere malen gepresenteerd op tafel en tijdens 'het gaan', door meerdere keurmeesters bekeken en wennen aan een omgeving met luidsprekers etc. Onze hondjes deden het fantastisch en behaalde de finale. Hiernaast een aantal foto's genomen door Jolanda van Laerhoven-Rokx.

Onze nieuwste aanwinst 'Moos' mocht gelijk mee. Moos (Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail) komt uit Rusland is nog maar net bij ons. Moos doet zijn stamboomnaam eer aan en is een vrolijke aanvulling in onze roedel! We zijn erg benieuwd naar zijn ontwikkelingen!

Keurmeesters: Dhr. A. van den Broek, Dhr P. Sanders en Mevr. I. Koolmees
Aspirant keurmeesters: Dhr. J. Coppens Mevr L. Weijnans en mevr G. van Stuivenberg

Int. Dogshow Hazerswoude-dorp

Int. Dogshow Hazerswoude-dorp

18-03-2017, internationale dogshow Hazerswoude-dorp

Berber Uut de Slikhoek was ingeschreven in de jeugdklasse deze won ze met Uitmuntend en behaald haar eerste JCAC!

Keurmeester mevr. W. Wijmans-Srijbos (NL)

Langhaar puppies!!

Langhaar puppies!!

Het is een tijd geleden, Langhaar puppies!! We hebben wel 3 nestjes langhaarpups op moment, 2 kaninchen en 1 dwerg. De pups hebben allemaal als vader onze Minidogland Raising Star (Chocolade) en dit levert een kleurenpalet op bij de pupjes. Kijk snel op de pagina 'pups'  voor meer info.

Martinidogshow Groningen

Martinidogshow Groningen

05-03-2017

Coby is Met Framboise Uut de Slikhoek en Fistashka Ot Mariny Kuranovoy afgereisd naar Groningen. Framboise behaalde een 2 Uitmuntend in de jeugdklasse en Fistashka 1 Uitmuntend in de openklasse, beste teef met CAC en CACIB, BOB en 2e in de rasgroep!! Een super afsluiting van haar show-carrière. Ze is nu naast NJK ook Nederlands Kampioen! Over een poosje gaat haar dochter Jillz mee naar show en we hopen dat ze net zo succesvol is! Fistashka heeft met dit resultaat ook een uitnodiging voor de hond van het jaarshow 2017 op zak!

Keurmeester Dhr. J. Sloot (NL)

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.