Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Mede-eigenaar gezocht

Mede-eigenaar gezocht

Voor 1 van onze reuen zoeken we een mede-eigenaar.

Dit houd in dat de hond mag wonen in een ander gezin maar beschikbaar moet blijven voor eventueel show en fokkerij. Hij mag dus niet gecastreerd worden. En zal 'oproepbaar' moeten zijn voor dekkingen. Dit hondje verhuist met een aangepast overeenkomst en zal altijd in ons eigendom blijven.


Woonachtig in een straal van 40 km, vanuit Waardenburg.
Voor meer informatie hebben we graag telefonisch contact.

 

Regioclubmatch NTC

Regioclubmatch NTC

De Regio-clubmatch van de NTC, voor ons altijd een leuke show om onze nieuwe sterren te laten wennen op een leuke manier aan een dagje show.

We namen Amstel Uut de Slikhoek, Coca Cola Lime Uut de Slikhoek, Islay Mist Uut de Slikhoek, Sauvignon Noir Uut de Slikhoek, Kaapse Pracht Uut de Slikhoek en Limonade Uut de Slikhoek mee. Amstel kreeg een 2 Uitmuntend in de jeugdklasse, Cola werd 1e in haar klasse met een Veelbelovend en werd Res. beste pup van de clubmatch!! Misty scoorde een 2 Zeer Goed in de jeugdklasse en Noir kreeg een mooie 2 Uitmuntend. Kaapse Pracht behaalde een 1 Veelbelovend en werd Res. beste jongste pup van de Clubmatch.

Een super leuke oefening voor de jongste hondjes van Uut de Slikhoek!!

Keurmeesters deze dagen waren Dhr. J Blom, Dhr. J. Robberts en Mevr. J. Dekker

IDS Zwolle 07-10-17

IDS Zwolle 07-10-17 IDS Zwolle 07-10-17 IDS Zwolle 07-10-17

Een Super show-dag voor onze teckels!

Urquell Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse en wordt reserve beste reu, dit punt telt dubbel omdat hij achter General Lee geplaatst wordt die al definitief kampioen is! JCAC, Res. CAC. General Lee wordt beste reu, CAC, Beste van het ras en zelfs beste van rasgroep 4!!!
Super trots dat we met General Lee weer naar de Hond van het jaar-show mogen! Limonade Uut de Slikhoek behaald een ZG in de jeugdklasse. Limonade moet nog wat oefenen!
Redgi Prado Hip Hop behaald zijn laatst benodigde Res. CAC voor het Nederlands Kampioenschap, tevens het JCAC. Berber Uut de Slikhoek wint haar klasse en het CAC, Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail wordt ook beste van het ras! JCAC en CAC.

Helemaal trots op onze toppers!!

Keurmeester dhr.  S. Dunne (IR)

IDS Maastricht dubbelshow 30-9 /01-10

IDS Maastricht dubbelshow 30-9 /01-10

30-09-2017

General Lee, dwerg ruwhaar wordt Nederlands Kampioen door het reserve CAC en hele CACIB te winnen! Urquell Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar gaat voor het eerst mee naar de show en haalt een mooie 2 uitmuntend in de jeugdklasse. Limonade Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar krijgt een mooie 3U tijdens haar show-debuut. Redgi Prado Hip Hop, kaninchen korthaar wint de jeugdklasse met 1U JCAC. Redgi heeft nu de titel Nederlands jeugdkampioen behaald! Baltiyskiy Talismann Cheerfull Tail, kaninchen ruwhaar 1U in de jeugdklasse met JCAC en wint ook het Res. CAC en Mag nu ook de titel Nederlands jeugdkampioen dragen! Berber Uut de Slikhoek wordt Beste van het ras met CAC en CACIB!! ook Berber heeft nu voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap.

Keurmeester Dhr. P. Berchtold (Oostenrijk)

01-10-2017

Urquell Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar behaalt een mooie 3 Uitmuntend in de jeugdklasse. Redgi Prado Hip Hop, 1U in de jeugdklasse met Res. CAC! Limonade Uut de Slikhoek, dwerg ruwhaar 2 Uitmuntend in de jeugdklasse. Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail 1 U in de jeugdklasse en beste reu! JCAC en CAC!

Keurmeester Dhr. Doval (ES)

2 gezellige dagen en mooie keurverslagen!

Drukte in ons Pension

Drukte in ons Pension Drukte in ons Pension Drukte in ons Pension Drukte in ons Pension Drukte in ons Pension Drukte in ons Pension Drukte in ons Pension

Weinig nieuws in de zomerperiode.. Dit komt omdat wij extra het druk hebben met onze gasten in ons hondenpension 'De Molshoop'.
In ons pension verzorgen wij de vakantie voor honden van alle rassen. Ons pension is volledig 'teckelproof' en onze kleinste gasten komen natuurlijk niet in aanraking met grotere honden. Vakantie bij 'De Molshoop' is voor teckels extra leuk omdat we altijd geschikte maatjes hebben (Ook veel Slikhoek teckeltjes komen in de vakantie terug om een heerlijke teckel tijd te hebben) en er dus heerlijk gespeeld kan worden op onze speelweides!!

Nieuwsgierig? Kijk eens op onze website Hondenpension De Molshoop
Deze zomer zitten we tot 14 augustus nog helemaal vol, reserveer tijdig voor de hoogseizoen periodes!

Benelux Show Rotterdam 2017

Benelux Show Rotterdam 2017 Benelux Show Rotterdam 2017 Benelux Show Rotterdam 2017 Benelux Show Rotterdam 2017

30-07-2017

Nog een drukke show-dag tijdens het hoogseizoen weekend in ons pension! Vandaag is Maria op pad met onze honden naar de IDS Rotterdam waar ook Benelux Winner titels te behalen zijn!

Kaninchen Ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail wint wederom de jeugdklasse met 1U, JCAC, CAC en word beste van het ras. Onze 'Moos' heeft nu ook zijn eerste titel te pakken! Benelux Junior Winner NL'17!! En dat met 10 maanden op zijn 2e show dag!!
Kaninchen Ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek weet ook de Benelux Junior Winster NL'17 te bemachtigen met JCAC en CAC. Jillz maakt een vliegende start! ze scoort zo goed dat ze voorlopig thuis mag blijven omdat ze na 4 shows al voldoende punten heeft voor het Nederlands Kampioenschap! NJK'17 is in the pocket ;) Kaninchen Ruwhaar Heineken Uut de Slikhoek behaalt het Res CAC en CACIB en de titel Benelux Winster'17! Chateau Migraine Uut de Slikhoek, Kaninchen Langhaar is de vorige dag Nederlands Kampioen geworden en sleept ook vandaag nog een titel in de wacht! CAC en Benelux Winster NL'17 KAninchen korthaar Holy Soda Uut de Slikhoek behaalt Res. CAC en helaas net niet de titel..

Ida Klusujaca Sfora onze Gonczy Polski behaald ook haar CAC en Benelux Winster NL'17 en BOB!!

Keurmeester teckels: Mevr L. Finne (FI)
Keurmeester Gonczy Polski: Mevr L. Cox (IE)

IDS Rotterdam

IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam IDS Rotterdam

29-07-2017, Rotterdam

Een drukke dag, Coby is alleen op show met de teckels omdat Maria thuis blijft om voor onze gasten in het Pension te zorgen. Het resultaat mag er zijn!

Kaninchen ruwhaar Jillz Uut de Slikhoek behaald in de jeugdklasse een 1U, JCAC CAC en wordt beste van het ras! Uiteindelijk wordt onze Jillz als beste verkozen van de rasgroep!!! Kaninchen ruwhaar Baltiyskiy Talisman Cheerfull Tail was voor het eerst mee naar show en ook hij deed het super 1U in de jeugdklasse JCAC, CAC Beste reu!! Dwerg Ruwhaar Benedictine Uut de Slikhoek wordt definitief Nederlands Kampioen door het Res. CAC Res CACIB te winnen evenals onze kaninchen Langhaar Chateau Migraine Uut de Slikhoek ook zei behaald met een Res. CAC en Res CACIB haar laatst benodigde punt voor het Nederlands Kampioenschap! Kaninchen korthaar Redgi Prado Hip Hop wint ook de jeugdklasse en scoort een JCAC, CAC en BOB!!! 

Was het dagje hard werken dubbel en dwars waard!!
Keurmeester Dhr. J Wauben (NL)

 

Fantastische avondshow te 'Echt' NL

Fantastische avondshow te 'Echt' NL Fantastische avondshow te 'Echt' NL Fantastische avondshow te 'Echt' NL Fantastische avondshow te 'Echt' NL

Op zaterdagavond 01-07-2017 werd de eerste IDS in de avond georganiseerd in Nederland door Kynologenvereniging Limburgia. 

KS Redgi Prado Hip Hop had zijn show-debuut in Nederland. Dat deze jonge man pas bij ons is is niet veel van te merken en hij showde alsof hij dit elke dag deed. Redgi behaald 1U JCAC, CAC en weer Beste van het Ras!!

KW Berber Uut de Slikhoek behaalde 1U in de tussenklasse met het Res. CAC en CACIB

KW Jillz Uut de Slikhoek wordt 1U JCAC, CAC, BOB, BOG, en RESERVE BEST SHOW!!! Wat zijn wij super trots op onze jonge dame!!!

Raskeuring: Mevr. Ricky Lochs-Romans NL
Best in show keuring Dhr. Wim Wellens NL

foto teckeltjes Uut de Slikhoek

foto teckeltjes Uut de Slikhoek

Dit zijn Guus en Youp van Peronne Schut, wat een super foto!!

We zullen snel de pagina weer actueel maken met ontvangen foto's van leuke teckeltjes geboren bij Uut de Slikhoek

Four Roses geniet van het zonnetje

Four Roses geniet van het zonnetje

Binnenkort de 10e verjaardag van Four Roses Uut de Slikhoek (ook die van Fanta Uut de Slikhoek en French Coffee Uut de Slikhoek) Roos spant de kroon als het om verwend gaat ;) Allemaal nog in goede gezondheid en een beetje verwend ;)

Roos geniet zichtbaar van het leven, Lekker zonnen!!!

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.