Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Puppies Islay Mist

Puppies Islay Mist Puppies Islay Mist

Misty beviel in december van maar liefst 7 puppies! Wat een aantal!
Ze was een top moeder. Er zijn 6 kleintjes uitgevlogen naar hun nieuwe huisje. Veuve Clicquot blijft bij haar moeder.
Wat een plaatjes vind je ook niet?!

Nieuwe foto's toegevoegd

Nieuwe foto's toegevoegd Nieuwe foto's toegevoegd Nieuwe foto's toegevoegd Nieuwe foto's toegevoegd Nieuwe foto's toegevoegd Nieuwe foto's toegevoegd Nieuwe foto's toegevoegd Nieuwe foto's toegevoegd Nieuwe foto's toegevoegd

We hebben weer foto's gemaakt van onze jongste aanwinsten!

Klik op het bericht om vervolgens door de foto's te scrollen.

 

Sneeuwpret

Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret Sneeuwpret

Een pak met sneeuw is er gevallen onze teckels vinden het geweldig!

Op de foto's Apple Jim, Aanmaak, Tullamore Dew, General Lee, Dramatic Storm, Yeni-Raki, Sekt, Safari, Amstel & Zesty Irishman

Klik op het bericht om door de foto's te bladeren.

herfstfoto's

herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's herfstfoto's

We hebben weer nieuwe foto's gemaakt. Dit keer met prachtig herfstblad. Ook hebben onze jongste talenten een eigen pagina gekregen en zijn de pagina's van sommige weer bijgewerkt. 

Klik op het bericht en daarna op de foto om alle toegevoegde foto's te kunnen bekijken.

Op de Foto staan: Aperol Uut de Slikhoek, Valdieu Uut de Slikhoek, Rousillion Uut de Slikhoek, Guava Cabana Uut de Slikhoek, Pepsi Uut de Slikhoek, Manhattan Uut de Slikhoek, Purple Rain Uut de Slikhoek, Zutini Uut de Slikhoek, Zesty Irishman Uut de Slikhoek, Corona Extra Uut de Slikhoek, Tullamore Dew Uut de Slikhoek, & Grey Goose Uut de Slikhoek

Foto's gemaakt door Jeanet de Paauw. Waarvoor weer veel dank!!

Pups

Pups

We begrijpen dat de zoektocht naar een teckelpup extra lastig kan zijn op moment.
Bij ons zijn er geen pups beschikbaar. Er staan nog mensen op onze wachtlijst en het is niet reëel om hier nog meer mensen aan toe te voegen. We plaatsen pas weer mensen op onze wachtlijst als er ook zicht is op een nestje. Voorlopig is dit niet het geval.

We willen u graag doorverwijzen naar de site van de Nederlandse Teckel Club. Op deze website kunt u adressen vinden van collega fokkers. Wellicht heeft u elders kans om op een wachtlijst te komen.

Fanta & Four Roses

Fanta & Four Roses Fanta & Four Roses

Fanta Uut de Slikhoek
           &
Four Roses Uut de Slikhoek

13 jaar zijn de zussen geworden in juli, net als hun broer French Coffee natuurlijk! Allemaal nog in goede gezondheid gelukkig!

IDS Zwolle

IDS Zwolle

Kaninchen korthaar No Sugar Uut de Slikhoek behaalde 1 ZG in de jeugdklasse, Jus D'orange Uut de Slikhoek werd 3e geplaatst ook gewaardeerd met een ZG.
Kaninchen langhaar Purple Rain Uut de Slikhoek wist hier haar laatst benodigde jeugdpunt te veroveren 1U, JCAC, CAC, BOS. Ze mag nu NJK'20 toevoegen aan haar titel! Wat zijn we blij dat er nog net een kans was op deze titel na alle gecancelde shows door Corona!
Kaninchen Ruwhaar Veuve Amiot Uut de Slikhoek had de leeftijd om zijn laatst benodigde punt te behalen voor het Nederlands Kampioenschap. Dit deed hij in stijl!! 1U, CAC en Beste van het Ras!! en de titel NEDERLANDS KAMPIOEN!

Keurmeester Dhr. J. Wauben (NL)

Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020

Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020 Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020 Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020 Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020 Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020

Corona-tijd

Er zijn de afgelopen weken extra veel foto's gemaakt voor de nieuwe pup-eigenaren die niet op bezoek konden komen. Zo kon er toch wekelijks gezien worden hoe de puppies ontwikkelen. 

Wat een geweldig leuke pups! We wensen de nieuwe eigenaren erg veel plezier met hun nieuwe huisgenootje! 

(Wij hebben geen pups beschikbaar!!)

Nieuwe foto's

Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's

Zesty Irishman, Zutini, Water, Aperol en Axxiss zijn toegevoegd met foto. 
Nectar, Pepsi, Uit het vat, Tripple Fris en Sugar hebben nieuwe foto's! Hier wat leuke uit de serie..

IDS Groningen

IDS Groningen IDS Groningen IDS Groningen

Vanwege de drukte in ons pension is Coby alleen naar Groningen afgereisd en hebben we ook maar 1 dag ingeschreven. Zaterdag 29 februari mochten Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek, Kaninchen langhaar Purple Rain Uut de Slikhoek en Kaninchen Ruwhaar Pils Uut de Slikhoek mee. Met fantastische resultaten!
Manhattan wordt Beste van het Ras vanuit de jeugdklasse, JCAC en CAC. In de erering behoord hij tot de beste 6!
Purple Rain Uut de Slikhoek behaald op haar 2e show weer JCAC, CAC en wordt ook als Beste van het Ras gekozen. nog 1 JCAC te gaan voor Nederlands jeugdkampioen!
Onze Pils sluit haar showcarriere in stijl af. CAC en Beste van het Ras. Pils gaat nu, naast de titel NJK, ook met de titel Nederlands Kampioen door het leven, hier zijn we trots op!

Keurmeester Jeff Horsewel (GB)

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.