Laatste nieuws

Blijf op de hoogte! Lees het laatste nieuws.
Klik op het bericht en daarna op de foto, voor meer foto's van het nieuws-item!

Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020

Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020 Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020 Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020 Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020 Pups Uut de Slikhoek voorjaar 2020

Corona-tijd

Er zijn de afgelopen weken extra veel foto's gemaakt voor de nieuwe pup-eigenaren die niet op bezoek konden komen. Zo kon er toch wekelijks gezien worden hoe de puppies ontwikkelen. 

Wat een geweldig leuke pups! We wensen de nieuwe eigenaren erg veel plezier met hun nieuwe huisgenootje! 

(Wij hebben geen pups beschikbaar!!)

Nieuwe foto's

Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's Nieuwe foto's

Zesty Irishman, Zutini, Water, Aperol en Axxiss zijn toegevoegd met foto. 
Nectar, Pepsi, Uit het vat, Tripple Fris en Sugar hebben nieuwe foto's! Hier wat leuke uit de serie..

Training

Training

Loopt u tegen bepaalde dingen aan in de socialisatie van uw pup/jonge hond? We bieden prive-training aan voor baasjes met een hond tussen de 8 weken en 6 maanden. Bekijk de pagina 'Training' voor meer informatie

 

IDS Groningen

IDS Groningen IDS Groningen IDS Groningen

Vanwege de drukte in ons pension is Coby alleen naar Groningen afgereisd en hebben we ook maar 1 dag ingeschreven. Zaterdag 29 februari mochten Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek, Kaninchen langhaar Purple Rain Uut de Slikhoek en Kaninchen Ruwhaar Pils Uut de Slikhoek mee. Met fantastische resultaten!
Manhattan wordt Beste van het Ras vanuit de jeugdklasse, JCAC en CAC. In de erering behoord hij tot de beste 6!
Purple Rain Uut de Slikhoek behaald op haar 2e show weer JCAC, CAC en wordt ook als Beste van het Ras gekozen. nog 1 JCAC te gaan voor Nederlands jeugdkampioen!
Onze Pils sluit haar showcarriere in stijl af. CAC en Beste van het Ras. Pils gaat nu, naast de titel NJK, ook met de titel Nederlands Kampioen door het leven, hier zijn we trots op!

Keurmeester Jeff Horsewel (GB)

IDS Eindhoven

IDS Eindhoven

Een mooie show dag!

Kaninchen Langhaar Littl Fut Cappuccino behaald zijn definitief Nederlands Kampioenschap. 1U, CAC & CACIB. hij gaat vanaf nu door het leven als Nederlands Kampioen! Zijn dochter Purple Rain Uut de Slikhoek had haar show debuut, en hoe! JCAC, CAC en BOB. De erering was nog wat spannend voor haar, de muziek stond ongelooflijk hard!
Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek behaalt het JCAC en Res CAC. Voorlopig heeft hij voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap en zal pas weer met 27 maanden op show verschijnen om het laatst benodigde punt proberen te bemachtigen
Dwerg Korthaar Mixed with Ice Uut de Slikhoek wordt 2e in de jeugdklasse en wint het Res. CAC.
Dwerg Ruwhaar Banyuls Uut de Slikhoek JCAC en Res CAC!!  Ook Banyuls mag al met show-break tot 27 maanden!
Dwerg Langhaar No Guts No Glory Uut de Slikhoek wordt 3e met Uitmuntend

Keurmeester mevr C. Muldoon (IE)

High Tea Uut de Slikhoek

High Tea Uut de Slikhoek High Tea Uut de Slikhoek

Deze knappe dame heeft een nieuw thuis gevonden bij een leuk gezin. 
Heel veel plezier met elkaar!!
Een super start van 2020 wat shows betreft!

Een super start van 2020 wat shows betreft!

Onze General Lee was wederom uitgenodigd voor deze show!
Wat deed hij het weer geweldig en liet weer zien wat voor show-man hij is!! Onder keurmeester Dhr. L. Quartel uit Nederland wint General Lee voor de 2e keer de rasgroep op deze show. Wat zijn we trots op onze kampioen!!!

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

We wensen iedereen fijne feestdagen!! 
Wij zijn deze tijd extra druk in ons pension, op naar 2020!! Een geweldig nieuw jaar met teckels!!

 

Kerstwinner 2019

Kerstwinner 2019 Kerstwinner 2019 Kerstwinner 2019

De winner was dit jaar wel heel dichtbij huis.. Gorinchem!

Dwerg ruwhaar:
General Lee hadden we na lange tijd ingeschreven en was super succesvol!! Hij verdiende zijn 3e Winner titel op rij, werd beste van het ras en 3e van de rasgroep in de erekeuring (Arne Foss, NO) zo kwalificeert General Lee zich voor Hond van het Jaarshow 2019!!

Banyuls Uut de Slikhoek wordt 1e in de jeugdklasse en beste teef!! Met dit resultaat heeft Banyuls ineens 3!! titels erbij. Jeugdwinster '19, Winster'19, Nederlands Jeugdkampioen '19

Kaninchen Langhaar Littl Fut Cappuccino neemt ook de titel Winner'19 mee naar huis!!

Dwerg langhaar No Guts No Glory Uut de Slikhoek is voor het eerst mee naar show en behaalt 3 Uitmuntend.

Keurmeester mevr. J. Dekker (NL)

 

Dubbelshow Bleiswijk

Dubbelshow Bleiswijk Dubbelshow Bleiswijk

Op zaterdag 2 november:

Kaninchen langhaar Kaapse Pracht Uut de Slikhoek gaat nu als Nederlands Kampioen door het leven door het Reserve CAC te winnen! Ook Kaninchen Ruwhaar Liefmans Fruitesse Uut de Slikhoek wordt Nederlands Kampioen door het winnen het het Reserve CAC. Kaninchen korthaar Minidogland Santana Chocolate Baby wordt beste teef van het ras met CAC, hiermee is ook Santana Nederlands Kampioen, haar zoon Manhattan Uut de Slikhoek wint de jeugdklasse JCAC wordt beste reu en uiteindelijk wint hij van zijn moeder en wordt beste van het ras!! Dat op zijn eerste show!! Dwerg Ruwhaar Banyuls Uut de Slikhoek maakt ook haar debuut op internationale show en wint de jeugdklasse JCAC en het Reserve CAC. Dwerg korthaar Mixed With Ice Uut de Slikhoek wordt 1U in de jeugdklasse JCAC en wint het Reserve CAC!!

Keurmeester Mevr. Ineke Koolmees (NL)

Zondag 3 november

Kaninchen korthaar Manhattan Uut de Slikhoek Wint de jeugdklasse JCAC en wordt beste reu CAC! Minidogland Santana Chocolate Baby wordt wederom beste teef en wint deze keer van haar zoon en wordt Beste van het Ras!! Dwerg korthaar Mixed With Ice de Slikhoek word 2U en Dwerg Ruwhaar Banyuls Uut de Slikhoek Wint de jeugdklasse JCAC en Reserve CAC!!

Keurmeester Dhr. E. Hendel (Israel) 

 

Weer een succesvolle dag voor onze teckels!! (foto onze knappe dwerg- ruwhaar Banyuls en korthaar Ice)

 

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.